Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχα εχει προσοντα το αγορι μου!!!!!Σ'ευχαριστω πολυ!!!Τοσο στα πινσερ οσο και στα τσιουαουα τα αρσενικα, μου φαινεται λιγο δυσαναλογο το μπιχλιμπιδι τους με το υπολοιπο σωμα
Σ'ευχαριστω πολυ!!!Προσωπικα πιστευω οτι ειδικα στα πινσερ,που δημιουργειται μια συγχυση λογω της ομοιοτητας που εχουν με τα ντοπερμαν,ειναι πιο ομορφο και ''ηπιο'' το κανελι,γιατι το μαυρο-καφε το εχουμε στο μυαλο μας σαν κλασσικο ντοπερμαν....Βεβαια τωρα ολοι στο δρομο μας λενε ''Α!Τι ομορφο τσιουαουα!''Λατρεύω τα κανελί σκυλιά! Να σου ζησει!
Μα τετοια φατσουλινα ειναι δυνατον να την αφηνα????Στο δρομο?????Η σε φιλοζωικη???ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!Σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχεςΜεγάλο τον υιοθέτησες Μπράβο σου
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ακριβως το ιδιο σκεφτηκαΝα τον χαιρεσαι, ειναι φατσας!
Αλλα δεν μπορω να μην σχολιασω... Τοσο στα πινσερ οσο και στα τσιουαουα τα αρσενικα, μου φαινεται λιγο αστειο και καπως δυσαναλογο το μπιχλιμπιδι τους με το υπολοιπο σωμα.![]()
και ναι,οχι επειδη ειναι το δικο μου πινσερ,αλλα δε μοιαζει με κανενα αλλο!Δεν ειναι φασαριοζος,ειναι παρα πολυ φιλικος και δεν του αρεσουν οι καυγαδες(με μικρες εξαιρεσεις),ενω αγαπαει τη κουβερτα του οσο τπτ αλλο!Το μωρο μου!!!!*agapoylas**agapoylas**agapoylas*τρομερή προσωπικότα πρέπει να'ναι!
Να ρωτησω κατι ομως ρε παιδια....εκτος απο εμας και αλλο 1 μελος δεν εχω δει αλλα πινσερακια στο φορουμ....γιατι ετσι?
χαρα μου να βοηθησω αλλους,οπως με βοηθησαν εμενα τα παιδια στο φορουμ....Να φανταστω οτι εχεις ηδη αρχισει να ψαχνεις για εκτροφειο?Κι εγώ για πίνσερ ενδιαφέρομαι... δεν τα γλιτώνεις τα ιδιαίτερα, θα πιαστεί το χέρι σου απ' το γράψιμο!*demonio*