Μια ιστορία θα σας πω...

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤ.

Well-Known Member
20 Απριλίου 2014
194
221
Πειραιάς - Χίος
Το ξύδι είναι όξινο, το μάρμαρο θα σου το καταστρέψει (την πάτησα).
Δοκίμασε την Αποσμίνη. Μυρίζει έντονα, βάλε λίγο στο νερό. Με την Ίρις πάντως έπιασε.

κουκουρουκου

Active Member
4 Μαϊου 2014
38
87
47
Ο Μπάμπης επισκέφτηκε το πρωί τη γιατρό του όπου έκανε το πρώτο του εμβόλιο , έκοψε τα νυχάκια του , ζυγίστηκε και είναι 3360 γρ . Έχει κάνει και πρόοδο ως αφορά το θέμα με τα κατουρο- ατυχήματα , αρχίζει και πάει και μόνος του στην πάνα. Βέβαια γνωρίζω ότι νωρίς είναι ακόμα αλλά κάτι είναι και αυτό.

κουκουρουκου

Active Member
4 Μαϊου 2014
38
87
47
Ο Μπάμπης είναι ακόμα μαζί μας , μεγαλώνει και μας τρελαίνει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Πλέον κοντεύει τους τρεις μήνες , έκανε και το δεύτερο του εμβόλιο και συνεχίζει και την εσωτερική αποπαρασίτωση . Αυτά τα της υγείας του τώρα όσων αφορά τον χαρακτήρα του , είναι παιχνιδιάρης όπως άλλωστε όλα τα κουτάβια , πεισματάρης , επίμονος , λαίμαργος και καθόλου φωνακλάς για την ώρα τουλάχιστον.
Με τον μικρό μου τον υιό έχουν γίνει σαν αδέλφια . Με τον που θα τον ακούσει ο Μπάμπης ότι ξύπνησε αμέσως τα παρατάει όλα και τρέχει κοντά του το ίδιο βέβαια και από την πλευρά του μικρού.Είναι και η δύο σαν να βλέπεις κόμικ, τρέχει μπροστά ο μικρός από πίσω ο σκύλος και τα αντίστροφα .Όλη μέρα αυτό το πράγμα γίνεται αλλά και το βράδυ άμα δεν βάλεις το μαξιλάρι του Μπάμπη δίπλα στο κρεββάτι που κοιμίζουμε τον μικρο είναι ικανός , ο Μπάμπης , να κλαψουρίζει όλη την νύχτα . Γενικά είναι σαν να αποκτήσαμε και δεύτερο μωρό !
DSCN4468.JPG

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Έτσι βρήκαμε και εμείς το κορίτσι μας....αχ κουταβοπερίοδος είναι να τρελαίνεσαι αλλά περνάει τόσο γρήγορα και μετά θα σας λείπει... θα τον κρατήσετε τελικά???να μην χωρίσετε τα αδερφάκια???

κουκουρουκου

Active Member
4 Μαϊου 2014
38
87
47
στο θέμα αν τον κρατήσουμε ή όχι υπάρχει μια σύγκρουση της λογικής με το συναίσθημα . Ήδη πάντως έχουμε αρχίσει και τον υπολογίζουμε στα μέλη της οικογένειας .
Θα πρέπει να γίνει οικογενειακό συμβούλιο για το θέμα ( αν και όλη οι παντρεμένοι ξέρουμε ποιου η γνώμη επικρατή, πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες :whistle: )

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ναι, έλα που δεν θες! Αφού γελάνε και τα μουστάκια σου. Απλά κάνεις πως δε θες για να έχεις να λες στη γυναίκα σου ότι όλο σε τουμπάρει.
Καλοστέριωτος ο Μπαμπίνος, να σας ζήσει!

• Like
Reactions: ioanna a

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Κάντε μια μικρή σεμνή τελετή να του δώσετε κλειδιά του σπιτιού και ταυτότητα με το επίθετο σας και έτοιμη η επίσημη υιοθεσία.!!!!

• Like
Reactions: mareco and Orilis

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Δεν υπάρχει πολυτιμότερο, για ένα πιτσιρίκη, απ'το να μεγαλώνει με σκυλάκι. Αφού είσαι και τόσο τυχερός, που το κουτάβι είναι...τζάμι, μην το πεις ούτε του παπά. Κι αν μέχρι να το επισημοποιήσεις στο μυαλό σου, έχει περάσει τόσο απροβλημάτιστα και η κουταβοπερίοδος, μετά θα είναι εντελώς αστείο, να το δώσεις. :)

Respond

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2014
55
47
Thessaloniki
ο Μπάμπης μετά το αρχικό μούδιασμα της αρπαγής από την μητέρα του έχει πια ξεθαρρέψει και αρχίζει και διασκεδάζει αλλά έχει αρχίσει και κάνει και αταξίες. Όπως ανέφερα στο αρχικό μου ποστ η εμπειρία μου με την ανατροφή και εκπαίδευση κουταβιού είναι μηδαμινή για αυτό ετοιμαστείτε για καταιγισμό αποριών. Πάμε λοιπόν:
-Είναι σε ηλικία να μαθαίνει εντολές ή είναι ακόμα νωρίς και δεν καταλαβαίνει; ( ενώ του λέω "μη" για να μην δαγκώνει αυτός το βλέπει παιχνίδι και ορμάει περισσότερο )
-Το box ενδείκνυται σε αυτήν την ηλικία που είναι; ( για ύπνο και για όταν λείπουμε από το σπίτι )
-Κατουράει αρκετές φόρες , το ξέρω ότι έχουν μικρή κύστη και δεν μπορούν να κρατηθούν αλλά φτάνει σε σημείο να έχει κατουρήσει στο μπαλκόνι, να μπαίνει στο σπίτι και σε 5 λεπτά να κατουράει πάλι
-Μου αρέσει να τριγυρνάει στα πόδια μου ( τώρα που γράφω έχει ξαπλώσει στα πόδια μου) αλλά έχει λερώσει όλο το σπίτι, να τον περιορίσουμε μόνο σε ένα δωμάτιο για αποφυγή ατυχημάτων ; Θα μάθει έτσι;
και τελευταίο να του πάρουμε παιχνίδια να μασάει ή είναι μικρός;
Η φτωχή μου εμπειρία με τον δικό μου (είναι τεσσάρων μηνών και τον υιοθετήσαμε στους 2 μήνες) είναι ότι ναι μεν αντιλαμβανονται πολύ γρήγορα, αλλά θέλει μεγάλη υπομονή να μάθουν γιατί νομίζω ότι μέχρι ένα σημείο, όλα τα θεωρούν παιχνίδι! Είναι πολύ μικρός ακόμα για να ελέγξει την κύστη του, εμάς είναι 4 μηνών με δικό του κήπο που μπορεί να μπαινοβγαίνει κι ακόμα έχουμε -σπάνια βέβαια- κάποια μικροατυχήματα! Άρα κάποια πράγματα να τα περιμένεις. Με το δάγκωμα, λόγω του θέματος με τα δόντια που έχουν όλα τα κουτάβια, εμείς τον μάθαμε να μην δαγκώνει εμάς. Στο χώρο του έχει μόνο παιχνίδια και αντικείμενα που επιτρέπεται αν δαγκώνει. Όποτε όμως μπορεί, και βλέπει κάτι καινούριο, προσπαθεί να το δαγκώσει ακόμα και τώρα με πολύ μεγάλη όρεξη! Εγώ πάντως από τη μικρή μου εμπειρία, έχω καταλήξει πως για να ακούσει όσα του λες, θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας, η οποία χτίζεται κάθε μέρα. Σε αυτή τη φάση ο δικό μας μας πχ, αν λίγο επιμείνω, θα σταματήσει να δαγκώνει κάτι η να κάνει ζημιές, επειδή απλά -νομίζω- δε θέλει να με στενοχωρήσει. Άρα, συνταγές δεν υπάρχουν, η σχέση σας θα χτίζεται κάθε μέρα και θα έχεις τη χαρά να έχεις -εν μέρει- διαμορφώσει τον χαρακτήρα του κουταβιού!

κουκουρουκου

Active Member
4 Μαϊου 2014
38
87
47
Παραφράζοντας το τραγούδι , ο Μπάμπης είναι σπίτι και σηκώνει και το τηλέφωνο !
Μετά από διαβουλεύσεις σε ανώτατο επίπεδο αποφασίστηκε ο Μπάμπης να παραμείνει μαζί μας . Ήταν κάτι που μέσα μας γνωρίζαμε από την δεύτερη μέρα κιόλας .
Μερικές φώτο με τον φίλο Μήτσο την ώρα παιχνιδιού στη ταράτσα
DSCN4485.JPG DSCN4486.JPG DSCN4487.JPG DSCN4488.JPG

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Κουκουρούκου μπράβο!

Ίσως το ομορφότερο κουτάβι που έχω δει!
Πώς να του αντισταθείς; :love:

Να τον χαίρεστε και επίσημα πλέον!

• Like