Ευχαριστουμε Σταματία!Εδώ να πω ότι την μικρή την φροντίζουν αποκλιστικά τα πεθερικά μου,χωρίς την βοήθεια μου πλέον!Βεβαια μιλάω και εγώ με την γιατρό για να τσεκάρω ότι όλα τα κάνουν καλά και όλα πάνε καλά σσσ αυτά δε τα λέμε παραέξω!
Την βλέπω σχεδόν κάθε μέρα αλλά, αλλοι είναι 24 ώρες μαζί της!
Και αφού έχω να γράψω χρόνια σε αυτό το θέμα
δυστυχώς προχθές την χάσαμε!
Η στεναχώρια μας μεγάλη....η πίκρα μας ακόμα πιο μεγαλή!!!!!!!
Τουλάχιστον σαν προιν αδέσποτο....κατάφερε να ζήσει όμορφα ζεστά χρόνια κοντά μας.....
Η απάντηση μου θα σου φανεί κάπως αλλά δε ξέρουμε!!!
Την Τετάρτη έκανε εμετό και διάροια το πρωι κι δε ήθελε να φάει την πήγαμε το απόγευμα στο γιατρό οπόυ την εξέτασε και της έκανε αντιεμετική έδωσε σιροπια και πηρε αίμα!
Οι εξετάσεις ήταν ίδιες με πριν 4 μήνες λίγο πειραγμένα τα νεφρά στις ίδιες τιμές μέχρι Παρασκευή όλα καλά ετρωγε έτρεχε μια χαρά!
Το Σάββατο είχε ατονία πάλι και το πρωί την βρήκαν.....
Δε μπορώ να πω ότι το άφησαμε στη τύχη του την πήγαμε κατευθύαν την Παρασκευη μία ώρα να συγκρίνουνε τις εξετάσεις της να μιλάνε για την διατροφή και πολλά αλλά,δε έδειχνε κάτι!
Τι να πω είμαστε τόσο άσχετοι 5 ενήλικες άνθρωποι που δε είδαμε κάτι.....τι να πω!
Μην έχεις τύψεις, τύπου...δεν κάναμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε...
Δεν έφυγε αβοήθητη, ούτε υποφέροντας. Με τόσους ανθρώπους από πάνω της, και τόση φροντίδα, σίγουρα, δεν έζησε τις τελευταίες στιγμές της, μέσα στην αγωνία και τον πόνο.
Πραγματικά ευχαριστούμε, επειδή μας ήρθε ξαφνικό πολύ είμαστε μουδιασμένοι όλοι.Σίγουρα αν ηταν στο δρόμο δε θα ζούσε τόσο αλλά έφυγε πολύ περίεργα και γρήγορα ο πεθερός μου την έθαψε απέναντι από το σπίτι να μας κοιτάει όπως λέει !
Φανούλα δεν φταίτε καθόλου ούτε αμελήσατε τίποτα. Καταπέφτουν απότομα όταν έχουν κάποιο πρόβλημα.Από την μια στιγμή στην άλλη χάσαμε την Λούση, ήταν μεν αδιάθετη αλλά όχι ετοιμοθάνατη όπως τελικά αποδείχθηκε..
Τυχερή που την θάψατε κοντά σας. Θα ζει όσο θα την θυμάστε. Το 2016 μετράμε απώλειες, δεν ξέρω τι άλλο να πω πια..
Μια απώλεια και ειδικά εάν είναι ξαφνική, μας προκαλεί σοκ. Πάντα υπάρχουν οι τύψεις ακόμα και αν έχουμε κάνει ότι είναι δυνατόν να γίνει. Λυπάμαι... Συλλυπητήρια ...