Μπάνιο στη θάλασσα

sicilia19

Member
16 Αυγούστου 2011
24
0
Αθήνα
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς καμιά παραλία εδώ στην Αθήνα που μπορούμε να πηγαίνουμε με το τρελόσκυλο για μπάνιο. Σήμερα ήμασταν σε μια παραλία χωρίς καμια πινακίδα ότι απαγορεύονται τα σκυλιά κ μας στην έπεσαν οι μαμάδες κ άρχισαν να σκούζουν "μη το σκυλί μέσα, έχουμε μικρά παιδιά αμαρτία είναι". σηκωθήκαμε κ φύγαμε με τα πολλά. Any help???

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
puppies park στην πισινα,αλλιως στην ζουλα...
Εγω που μενω Νεα Περαμο (δεν ξερψ αν σε βολευει) εως τωρα δεν ειχα καμμια ενόχληση

Κανε μια αναζητηση στο φορουμ υπαρχουν πολλα τετοια θεματα.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Δυστυχώς ή ευτυχώς, το σκυλί στη θάλασσα (θάλασσα όχι παραλία) απαγορεύεται.
Κάνε μια αναζήτηση, υπάρχουν πάρα πολλά θέματα που έχει συζητηθεί αυτό.
Επιτρέπεται να έχουμε το σκυλί μας με οδηγό στην παραλία. Για βουτιές μόνο σε ερημικές παραλίες.

sicilia19

Member
16 Αυγούστου 2011
24
0
Αθήνα
puppies park στην πισινα,αλλιως στην ζουλα...
Εγω που μενω Νεα Περαμο (δεν ξερψ αν σε βολευει) εως τωρα δεν ειχα καμμια ενόχληση

Κανε μια αναζητηση στο φορουμ υπαρχουν πολλα τετοια θεματα.

Ευχαριστώ πολύ! Έβλεπα νωρίτερα τον δικό σου στο βίντεο στη θάλασσα! Είναι απίστευτος!

sicilia19

Member
16 Αυγούστου 2011
24
0
Αθήνα
Δυστυχώς! Κ δεν καταλαβαίνω προς τι όλη αυτή η υστερία μόλις δουν σκύλο στη θάλασσα, ούτε αλλεργίες δημιουργούν,ουτε αρρώστιες μεταδοτικές για τους ανθρώπους.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Καί δεν κάνουν τσισα μέσα στη θάλασσα ,αντίθετα με την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

ippotis

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
320
0
Λάρισα
λογικά στο μυαλό τους θα έχουν την εικόνα του σκύλου που ζει όλο το καλοκαίρι κάτω στην αυλή με τα αποφάγια και τις ακαθαρσίες του χωρίς εμβόλια και καθαρισμό, και ότι θυμηθήκαμε να τον φέρουμε ένα καλοκαίρι στην θάλασσα να ξεσκάσει.
εγώ τον δικό μου ακόμα δεν τον έχω πάει θάλασσα λόγο παρόμοιων περιπτώσεων.
του χρόνου αν με το καλό βγάλω το δίπλωμα για αμάξι, θα τον παίρνω μαζί μου για να μην εξαρτόμαστε απο κανέναν, και να μην έχω παράξενους στην ίδια παραλία.

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Παιδια εδω εχουμε αδικο...και εγω εχω σκυλο που λατρευει το νερο αλλα τωρα που θα αρχισω τα μπανια θα πηγαινω σε παραλια στη χαλκιδικη που δεν εχει κοσμο(εχει τρομερη θαλασσα αλλα ο κοσμος παει πιο κατω στα βρωμονερα επειδη εχει beach bar χαχα)... εχετε προσεξει τι τριχα βγαζει ο σκυλος οταν μπει στη θαλασσα? εμενα οταν μπαινει γεμιζει ο τοπος...οσο για τις αλλεργιες μην ειστε τοσο σιγουροι...

sicilia19

Member
16 Αυγούστου 2011
24
0
Αθήνα
Παιδια εδω εχουμε αδικο...και εγω εχω σκυλο που λατρευει το νερο αλλα τωρα που θα αρχισω τα μπανια θα πηγαινω σε παραλια στη χαλκιδικη που δεν εχει κοσμο(εχει τρομερη θαλασσα αλλα ο κοσμος παει πιο κατω στα βρωμονερα επειδη εχει beach bar χαχα)... εχετε προσεξει τι τριχα βγαζει ο σκυλος οταν μπει στη θαλασσα? εμενα οταν μπαινει γεμιζει ο τοπος...οσο για τις αλλεργιες μην ειστε τοσο σιγουροι...
Μέσα στη θάλασσα την βγάζει? Ο δικός μου όταν στεγνώσει μετά την θάλασσα μαδάει σαν γατί! Από όσο γνωρίζω η τρίχα του σκύλου δεν δημιουργεί αλλεργίες όπως της γάτας.

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
σε καποιους δημιουργει...ναι ρε συ μεσα στη θαλασσα...πανικος γινεται...βεβαια την τελευταια φορα που μπηκε ηταν σε περιοδο που αλλαζε το παιδικο τριχωμα...αλλα και φετος το ιδιο πιστευω θα γινει...μολις βγει μαδαει κανονικα...επισης η ψωρα μεταδιδεται στον ανθρωπο...κατι τετοιο θυμαμαι διαβαζα στη δερματολογια πριν 1-2 εβδομαδες που εδινα... γενικα ειναι θεμα ταμπου για του περισσοτερους και το σεβομαι για να μην εχω παρατραγουδα...γιατι ξερω οτι αν καποιος μου μιλησει επιθετικα θα εχουμε θεμα...

Andrianna

Active Member
27 Μαϊου 2012
29
0
Παντως στην περιοχη που ζω εγω (κεντροδυτικη ευβοια) εχουμε πολλα σημεια στις κοντινες μου παραλιες που θα μπορουσε (φανταζομαι) να παει καποιος με το σκυλακι του :) . Δεν εχω σκυλο αλλα αν ειχα εκει θα τον πηγαινα τον δικο μου... αμμουδια εξω η παραλια, φυκια κ αμμουδια εσωτερικα η θαλασσα , και απλετο χωρο χωρις καθολου κοσμο μιας κ δε πανε εκει για μπανιο λογω φυκιων . Πολλες φορες παω εκει με τα παιδια κ το εχω σκεφτει πως θα ταν ιδανικο μερος αν ειχαμε κ ενα σκυλι! Εκτος κ αν τα σκυλια ενοχλουνται απο τα φυκια ... δε το γνωριζω αυτο....
Αποσταση απο Αθηνα ειναι γυρω στη μια ωρα και δεκα λεπτακια ετσι ενημερωτικα :)

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
μμμ η δικια μου την πρωτη φορα που πηγαμε στη θαλασσα για βολτα χειμωνα και ειχε φυκια και πολυ κυμα ορμηξε μονη της μεσα (δεν ειχε κλεισει χρονο) εκανε μπανιο και ετρωγε φυκια(οχι τα μεγαλα τα πρασινα...τα αλλα τα μικρα τα καφε)...αλλα το καλοκαιρι εκει που παω εχει τρομερη θαλασσα...πεντακαθαρη...απλα στα 2 βηματα το νερο ερχεται στο στηθος... ασχετο...αντιηλιακο βαζει κανεις? σκεφτομουν να βαλω στη λαμπραντορινα μου αλλα δεν παιζει να φτασει στο δερμα με τοση τριχα...ασε που θα γλιστραει για μια εβδομαδα και θα μου κουβαλησει στο σπιτι 10 κιλα αμμο...

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
Παιδια εδω εχουμε αδικο...και εγω εχω σκυλο που λατρευει το νερο αλλα τωρα που θα αρχισω τα μπανια θα πηγαινω σε παραλια στη χαλκιδικη που δεν εχει κοσμο(εχει τρομερη θαλασσα αλλα ο κοσμος παει πιο κατω στα βρωμονερα επειδη εχει beach bar χαχα)...
εχετε προσεξει τι τριχα βγαζει ο σκυλος οταν μπει στη θαλασσα? εμενα οταν μπαινει γεμιζει ο τοπος...οσο για τις αλλεργιες μην ειστε τοσο σιγουροι...
Σε μια παραλια που μαζευει τοσο κοσμο δεν θα εβαζα τον σκυλο μου μην κολησει τιποτα απο τους ανθρωπους.
Εγω που τον βουρτσιζω καθε 3η μερα τα χοντρα και καθε εβδομαδα καλα δεν εχω δει να αφηνει τριχες στο νερο. και εχω ΓΠ που οπως ειχε πει καποιος εδω μεσα το ΓΠ μαδαει μια φορα το χρονο και κραταει 365 μερες.
Τωρα για τις αλλεργιες με βρισκεις αντιθετο.
Κοιτα αυτα ειναι απο 2 σαιτ ασχετα με τον σκυλο:
Μητρικός θηλασμός.com: Σκύλος εναντίον... παιδικής αλλεργίας!
Τα κατοικίδια βοηθούν στις αλλεργίες!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Πλακα ειχε το προηγουμενο Σαββατο που ειχαμε παει με τη lovey στην Βαρκιζα. Χαμος γινοταν. Την ειχα κι εγω διπλα μου μην παει και μπει μεσα και αναγκαστω να πλακωσω υστερα κανεναν παραξενο...:)

Εκει που καθομασταν -το σκυλι τα χε ψιλοπαιξει απο τη ζεστη, ευτυχως ηταν απογευμα- βλέπω εναν μ' ενα μαυρo lab να περπατανε κατα μηκος της παραλιας και το lab να μπαινει μεσα στο νερο κατα βουληση. Η θαλασσα γεματη απο κοσμο! Κανεις δεν ειπε τιποτα. Μου εκανε εντυπωση.

Aλλα οτι φευγαμε κι ετσι η δικια μου εμεινε μπουκαλα.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
η αληθεια ειναι οτι στις μερες αυτες που ζουμε και με αυτα που γινονται θα πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να καθεσαι να ασχολησε με το αν εβαλε καποιος τον σκυλο του στην θαλασσα.
Λιγες ειναι οι χαρες που μας εχουνε μηνει....ας τις απολαυσουμε

ΟΡΦΕΑΣ GSD

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
76
1
Εμεις τον πηγαμε στο μεγαλο Καβουρι,καθημερινη βεβαια, κ δε μας ειπε κανεις τιποτα. Μετα απο λιγο ηρθε και αλλο ζευγαρι με σκυλο και τα βαζαμε και τα δυο μεσα και δε μιλουσε κανεις. Το ιδιο παρατηρησαμε παλι στο Καβουρι αλλα στην παραλια μπροστα απο το ξενοδοχειο και ηταν ενα χασκι ελευθερο που μπαινοβγαινε στη θαλασσα,ενα ροτβαιλερ μαζι με τον ιδιοκτητη του που βουτουσαν και αυτοι και ΠΑΛΙ δε μιλουσε κανεις. Αφου μετανιωσαμε που δεν πηραμε και τον δικο μας να ριξει μια βουτια!! Οντως ο κοσμος εχει αλλα στο μυαλο του κ εχει σταματησει να πολυασχοληται με τα σκυλια στη θαλασσα.

AlexVag

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2009
289
0
Σε μια παραλια που μαζευει τοσο κοσμο δεν θα εβαζα τον σκυλο μου μην κολησει τιποτα απο τους ανθρωπους.
Εγω που τον βουρτσιζω καθε 3η μερα τα χοντρα και καθε εβδομαδα καλα δεν εχω δει να αφηνει τριχες στο νερο. και εχω ΓΠ που οπως ειχε πει καποιος εδω μεσα το ΓΠ μαδαει μια φορα το χρονο και κραταει 365 μερες.
Τωρα για τις αλλεργιες με βρισκεις αντιθετο.
Κοιτα αυτα ειναι απο 2 σαιτ ασχετα με τον σκυλο:
Μητρικός θηλασμός.com: Σκύλος εναντίον... παιδικής αλλεργίας!
Τα κατοικίδια βοηθούν στις αλλεργίες!
Και εγω βουρτσιζω καθε μερα και το σκυλι μενει μεσα στο σπτιτ και ειναι πεντακαθαρο αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα... οσο για τις αλλεργιες φυσικα και προκαλει...απλα αυτα που εγραψες εχουν να κανουν με απευσθητοποιηση σε αλλεργιογονα...αλλο το ενα αλλο το αλλο...