Μπήκε στη Ζωή μου Βιαστικά !














Γιάννης & Δίας

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2014
80
82
30
Πατρα
Καλημέρα παιδια !! Θα ήθελα να ρωτήσω όλα τα σκυλιά γνωριζουν να κολυμπούν??? Ο Δίας πάντως αν και απο οικογένεια που συγγενεύει με λαμπραντορ δείχνει να μην το εχει καθόλου... Τι να κάνω?
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.653
19.887
Γιατί πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε κάτι;
Αν θέλει, ας μπει. Δοκίμασε και με λίγη δική σου παρότρυνση.
Αν δεν θέλει, άστον. Σε καμμία περίπτωση δεν τον πιέζεις, ή δεν τον πετάς μέσα, όπως κάνουν διάφοροι ανεγκέφαλοι.
 


Γιάννης & Δίας

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2014
80
82
30
Πατρα
Δεν είπα ότι είναι απαραίτητο απλα το θεωρώ μια ωραία μορφή άσκησης και εκτόνωσης για το σκύλο .... Σε καμια περίπτωση δεν το πιεζω αλλα μια φορα που μπήκε γρήγορα κυνηγώντας το παιχνίδι του κολυμπιυσε με τα πόδια έξω από το νερό πετοντας νερό στην μούρη του και έδειχνε τρομαγμένος ούτε έβλεπε που πήγαινε.... Αλλα σκυλιά που έχω δει τα πόδια τα έχουν μεσα στο νερό !
 


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Δεν ειναι ολα τα σκυλια για κολυμπι...ολα τα θηλαστικά εχουμε τα "αντανακλαστικα" να κολυμπησουμε, δε παει να πει ουτε οτι αρεσει σε ολους μας ουτε οτι γινομαστε "δελφίνια"
Με εχει αναγκασει κ εχω μπει ακομη κ με τα ρουχα μεσα σε μια φαση που την ειδα κ ψαχνοταν να μπει κ ειπα βρε λες??? Τελικα το joke was on me που γυρισα πισω βρεγμενη να σταζω ολοκληρη μες τα αλατια κ αμμο που χε χωθει ΠΑΝΤΟΥ!
Μονο να τα προτρεπουμε μπορουμε!

ΥΓ: Επειδη εκαταα κ διαβασα ολο το θεμα τωρα...τελικα με τον πατερα σου τι απεγινε? Επεσε?
 


Γιάννης & Δίας

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2014
80
82
30
Πατρα
Ο πατέρας μου απλά το εχει αποδεχθεί δεν εχει αλλάξει ..... Αυτο που άλλαξε η καλυτερα αυτο το οποίο δεν είχα υπολογίσει ειναι η μεγάλη βοήθεια του αδερφού μου και της μάνας μου !!!
 
  • Like
Reactions: Μαρια&Ηρα








Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
...δεν είχα υπολογίσει ειναι η μεγάλη βοήθεια του αδερφού μου και της μάνας μου !!!
Απτο ολοτελα...
τουλαχιστον δεν εισαι μονος (σε ρωτησα γιατι εμενα ο πατερας μου ηταν χειροτερος απτον δικο σου...αλλα η Ηρα το κανε το θαυμα της...την εχει τωρα πως την εχει...κ μιλαμε για πολυ σκληρο ανθρωπο οχι αστεια...)

Τι εννοεις δεν ξαναγυρνας στο forum?
Πουχαν αρπαχτει πριν ενα χρονο που ανοιξες το θεμα?
χαχαχα σιγα βρε, περσινα ξινά σταφυλια...
δεν τα λενε απο κακια...αυτο να ξερεις μονο...
μπορει ναναι καπως αγαρμπος ο τροπος καποιων αλλα πιστεψε με εν τελει μονο γνωσεις αποκτας...κ αυτο ειναι κ το ζητουμενο, οχι να γινουμε κολληταρια (αμα σου κατσει να γνωρισεις κ καναν ανθρωπο που ταιριαζουν τα χνωτα σας ειναι μπονους)
Απο κει κ περα εισαι ελευθερος να κανεις οτι νομίζεις
 


Γιάννης & Δίας

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2014
80
82
30
Πατρα
Κοίτα ο πατέρας μου επίσης εχει δεχτεί να μπαίνει στο αμαξι που στην αρχή ήταν κάθετος... εχει δήξει κάποια δηγματα αποδοχής και βελτίωσης....... Όσο για το forum πριν ένα χρόνο το ξερω οτι δεν τα έλεγαν με κακία η εμπάθεια απλα εμένα αν τα διαβάσω θα με ρίξουν.... Τότε με είχαν κάνει να βλεπω το μέλλον μαύρο είχα φτάσει στο σημείο να σκεφτώ να τον δώσω τον Δια έχοντας πιστει πως ειμαι ο πλέον ακατάλληλος για αυτόν ...
 
  • Like
Reactions: Scalpel


Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
38
Ακουσε να δεις...κανεις μας δεν γεννηθηκε γνωριζοντας τα πάντα, λαλακιες θα κανεις (κ οχι μονο οσον αφορα τον σκυλο, σε καθε τομεα της ζωης σου) λαλακιες καναμε κ θα κανουμε...άνθρωποι ημαστε οχι Θεοί!
Απο την στιγμη που το αγαπας το σκυλι (ο οποιοσδηποτε σαν εσενα δλδ) κ πραγματικα νοιάζεσαι για την ευημερια του ολα τα αλλα ειναι χαζομάρες!
Θες να κατσω να σου αναλυσω τι λαλακιες ειχα κανει εγω? Ολοι μας δλδ! Τι κραξιμο ειχα φαει εγω? (Οχι απο δω μέσα) ισα ισα ομως που αυτα με πεισμωσαν περισσότερο, καταλαβα οτι με οπλο μου την αγαπη μου για την Ηρα κ ασπίδα μου να φτασω το επιπεδο γνωσεων ολων οσων με εκραξαν κ να το ξεπεράσω καποια στιγμη θα γινω το καλύτερό "αφεντικο" που θα μπορούσε ποτε να ευχηθει η Ηρα να χει!
Καταλαβες? Δεν πρεπει να σε ριχνουν...αλλα να σε εξαγριωνουν, να σε πεισμωνουν για να βαζεις τα δυνατα σου!
Κ αν θες δεστο κ απο αλλη αποψη...γιατι να τους κανεις την χαρη? Ισο δικαιωμα εχεις εσυ νασαι σε οποιοδηποτε φορουμ κ να ενημερώνεσαι για οσα σε απασχολουν ίσο δικαιωμα εχουν κ αυτοι!
 
  • Like
Reactions: Scalpel


Γιάννης & Δίας

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2014
80
82
30
Πατρα
Θα σου πω κάτι και θελω να το πιστέψεις... Το μηνυμα σου με ανατρίχιασε λίγο.... Έτσι ακριβώς τα έχω σκεφτεί και εγώ τα πράγματα ! Χρησιμοποίησες λέξεις και φρασεις οι οποίες με εκφράζουν απόλυτα... Οπός το να προσπαθήσω να γίνω το καλύτερο αφεντικό που θα μπορούσε να εχει ο Δίας
 




Γιάννης & Δίας

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2014
80
82
30
Πατρα
Άσχετο σημερα στην παραλία βρήκε μια φέτα ψωμί.... Την άρπαξε και επειδή ξέρει οτι δεν τον αφήνω να τρώει απο κάτω και τον υποχρεώνω να το αφήσει άρχισε να τρέχει σαν παλαβός πάλι καλά δεν είχε και κόσμο.... Σαν τρελος έκανε μέχρι που το έφαγε και ήρθε σε εμένα... Πραγματικά οτι αφορά φαγητό ο Δίας γίνεται σίφουνας!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.118
Μηνύματα
895.870
Μέλη
19.929
Νεότερο μέλος
mariamaraki