Μπορείς να πείσεις ενα Λαμπ να σταματήσει να τρώει

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Δηλαδή έλεος με αυτο το φαγητο!
μιλαμε για απίστευτη λαιμαργια! Τι να σας πω ότι τρώει μέχρι και την κονσέρβα της γάτας; Οτι ειναι παμφαγο;
Οτι εχει ξεκινήσει διατροφή barf μονη της κλέβοντας ώμο ψάρι απο την κουζίνα;
γινεται χαλί να την πάτησεις ακόμη και με ενα ψιχουλο!
Σημερα που πήγαμε να παίξει με ενα άλλο Λαμπ προσπαθούσαν να φάνε ακόμη και την ελιά απο το δέντρο!
Εσεις, πως πάτε με τη λαιμαργια;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Tα πάμε εξαιρετικά! Τρώει σε ένα δευτερόλεπτο ένα μπωλ γεμάτομε φαγητό. Με τις κροκέτες δεν την παλεύαμε, τις έτρωγε τόσο γρήγορα που πάθαινε διάφορα στομαχικά. Τώρα ξεκινήσαμε το μαγειρεμένο και τουλάχιστον δεν του πέφτει τόσο βαρύ.
Το κακό είναι ότι στο δρόμο είμαι συνέχεια με μια εντολή "άστο" για να φτύσει τις μαλακίες που έχει αρπάξει, και όταν η εντολή δεν πιάνει με το χέρι στο στόμα του να του βγάζω από μέσα ότι μπορείς να φανταστείς.
Τέτοια λαιμαργία δεν την έχω δει ποτέ ξανά σε σκύλο..Όταν ετοιμάζομαι να τον ταίσω αρχίζει να χοροπηδάει σαν τρελός, κουνιούνται τα πάντα, αφτιά, μάγουλα , κώλος ότι μπορείς να φανταστείς. Με νύχια και με δόντια τον κρατάω στο σωστό βάρος.
Ζει για να τρώει, και για να περνάει η ώρα στο ενδιάμεσο του αρέσουν οι μεγάλες βόλτες και το παιχνίδι.

fotis_utmost

Well-Known Member
23 Απριλίου 2012
501
0
California
Κι εμείς που δεν έχουμε λαμπ τα ίδια τραβάμε με τη μικρή.

130 gr σε δέκα δευτερόλεπτα με το χρονόμετρο. Όταν όμως ξέρει ότι είναι η ώρα να φάει και αρχίζουμε τις ετοιμασίες κάνει ότι εντολή της δώσουμε σε δέκατα του δευτερολέπτου και δε τη σπάει παρά μόνο όταν της πούμε "φάε". Και βέβαια αυτό το κάνει για να φάει όσο γρηγορότερα γίνεται. Ξέρει πως αν αρχίσει τα πέρα-δώθε δε θα μπει το φαΐ στο μπολάκι.

Βέβαια όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπόλικο food drive για την εκπαίδευση :D.

DimitrisTerrier

Banned
Banned
20 Ιανουαρίου 2013
113
0
Thessaloniki
(Αν και εγω δεν εχω λαμπ)μπορω να πω οτι απο θεμα λαιμαργιας ειμαστε μια χαρα σε γενικες γραμμες.Τρωει αλλα οχι με υερβολες(ειπαμε το φαγητο σε εμας το χουν αντικαταστησει τα μπαλακια:rolleyes:).Για αυτο ομως που τρελαινεται και κανει σαν μανιακο ειναι το μαγειρευτο σπιτικο φαγητο.

Φιλος μου που εχει λαμπ τραβαει τα ιδια.Λαιμαργια στο φουλ.

Last edited:

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Εμείς το άστο δεν τον ακούμε ούτε για δείγμα! Πρεπει να της ανοίξω το στόμα και να την προλάβω!
σημερα η -εξώπορτα ανοιχτή μπαίνει μέσα βρίσκει κάτω απο κάτι μαξιλάρια ενα κουτί με σοκολατάκια!!!!Πάω να της το πάρω να φωνάζω αστοοοο τζακυυυυυυ βγαίνει εξω, μπροστά αυτη με το κουτί με τα σοκολατάκια πίσω εγω με τις πυτζαμες να ωριομαι!!!
Το βραδυ που πήραμε σουβλάκια πήγαμε σε άλλο δωμάτιο να τα φάμε γιατι δεν μας αφήνει και έκαιγε στην πόρτα!

oscar the grouch

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2012
84
9
Ενα πράγμα σας λέω ; 3 χοιρινες στα καρβουνα σε λιγότερο από 1 λεπτό !!!

Θα επανέλθω με βίντεο για τυχόν απιστους.... Με χρονόμετρο παρακαλώ !!!

Sent from my iPhone using my iPhone

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
άσε τα ίδια .. πολύ λαίμαργη και εμάς ,πραγματικά σπίτι κρυβόμαστε για να φάμε μην μας το φάει αυτή! αν κλείσεις την πόρτα αρχίζει και κλαίει και προσπαθεί να την ανοίξει ! να τρώς μπροστά της .. σε κοιτάει στο στόμα,τα μάτια και τα χέρια ! να της δώσεις όλες τις μπριζόλες του κόσμου να φάει αυτή θα θέλει ακόμα!!!

Last edited:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
μπα η λαιμαργια δεν εχει να κανει με τη φυλη,,, και εμενα τα ιδια και χειροτερα,,, λες και ειναι σε διαγωνισμο γκινες,,, αλλα τωρα τελευταια τη σταματαω ανα μπουκιες,, τρωει λιγο,,, τη φωναζω,,, ελα εδω,, κατσε κατω,,, παρτο και ξανα απο την αρχη,,, βεβαια αν την αφησω αρκετη ωρα στο κατω χτυπιεται κοιταει το φαγητο κοιταει εμενα λες και ειναι σε αναμενα καρβουνα αλλα δεν σηκωνεται χωρις το παρτο,,, και μη σε δει να τρως κατι,, θα ερθει να χωθει να παρει μπουκια,, εγω πιστευω και μια λεκανη φαγητο να της βαλω θα προσπαθησει να τη φαει μονοκοπανια ==))

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Ο Lupus είναι πολύ λαίμαργος, αλλά και τα άλλα δύο σκυλιά που είχαμε! Το λάμπ όμως είχε τα πρωτεία! Τον αφήσαμε στο σπίτι με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς κοιμήθηκε και ο Pablo έριξε την κατσαρόλα με το κοκκινιστό στο πάτωμα. Το μόνο που άφησε ήταν το δαφνόφυλλο! Η δε κατσαρόλα πεντακάθαρη!!!! Ούτε μια σταγονίτσα σάλτσα δεν υπήρχε!

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Στην καθαριότητα δεν εχω παράπονο ότι ψίχουλα μας πέσουν την ωρα του φαγητού να ναι καλα το κορίτσι που τα γυαλίζει και δεν αφήνει ίχνος! Ειναι και νοικοκυρά!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Εδώ όμως να πω ότι άλλο λαίμαργος και άλλο κλαίει όταν τρώμε. Το ότι κλαίει όταν τρώμε συνέβη γιατί κάποια στιγμή του δώσατε από το τραπέζι. Ο Έλβις ποτέ δεν κλαίει όταν τρώμε γιατί ποτέ δεν περιμένει τίποτα.

amstaff_blue

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
100
0
eleysina
όπως βλέπω δεν είμαι ο μονος που έχει αυτό το πρόβλημα και η δικια μου δεν παίζεται είναι παρα πολύ λαίμαργη οποτε είναι η ώρα τις να φαΐ 5 λεπτά πριν αρχίζει και χοροπηδάει σε όλο το σπίτι και κάνει σαν τρελό... όταν ακούσει όμως την σακούλα από το τσουβάλι τρελαίνεται και αρχίζει και τρέχει μέσα στο σπίτι ρίχνοντας καρέκλες σκευη που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι..... την τροφή την τρώει με πολύ όρεξη και πολύ γρήγορα σε δευτερόλεπτα εξαφανίζει 100 gr τροφής ανά γεύμα..... τώρα όταν τις δίνω λιχουδιές εκεί είναι άλλο πράμα σεληνιάζεται κανονικά όμως..... και στην βόλτα μας? τρώει τα πάντα είναι πραγματικά παμφάγο η αγαπημένη τις λιχουδιά που δεν μπορώ να την αποτρέψω με τίποτα είναι η ελιές με το που τις βλέπει τις τρώει και μετά φτηνή τα κουκούτσια.....

είναι όμως τόσο καλο να είναι τόσο πολύ λαίμαργο ένα σκυλί? ο φίλος μου που έχει pet shop και πάμε κάθε μέρα εκεί έχει δοκιμάσει χαλαρά από 12 διαφορετικές τροφές και τρελαίνεται για όλες

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Εδώ όμως να πω ότι άλλο λαίμαργος και άλλο κλαίει όταν τρώμε. Το ότι κλαίει όταν τρώμε συνέβη γιατί κάποια στιγμή του δώσατε από το τραπέζι. Ο Έλβις ποτέ δεν κλαίει όταν τρώμε γιατί ποτέ δεν περιμένει τίποτα.
+1

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Λαιμαργία είπατε; :rolleyes:

http://www.dogforum.gr/v3/υγεία.ασθένειες-17/έφαγε.ολόκληρη.βασιλόπιτα-13021/

Τα επόμενα Χριστούγεννα έφαγε ένα μπολ κουλουράκια. Φέτος είπε να κάνει δίαιτα.
Xaxaxaxa!!!!!!

Να σας περιγράψω το σπιτι μου! Επικοινωνούμε χωραφικα με τον φούρνο του θείου και το εστιατόριο του παππού!
Φανταστειτε με τι μούτρα πάω και μαζεύω τη ζητιανα απο το φούρνο! Στο φούρνο παει και μόλις τη δουν τη φωνάζουν έλα τζακουλα ψωμάκι!!! Λες και δεν εχει ξαναφαει το καημενο!
οσο για τον παππού, τον περιμένει στην πόρτα ή χτυπάει με το χέρι της και ανοίγει!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
είναι όμως τόσο καλο να είναι τόσο πολύ λαίμαργο ένα σκυλί? ο φίλος μου που έχει pet shop και πάμε κάθε μέρα εκεί έχει δοκιμάσει χαλαρά από 12 διαφορετικές τροφές και τρελαίνεται για όλες
Δεν περνάει από το χέρι μας. Είναι λαίμαργα. Τέλος. Ότι και να κάνουμε αυτό δεν αλλάζει. Μπορούμε όμως να τα μεγαλώσουμε χωρίς να γίνουν ενοχλητικά όταν τρώμε.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Και αν ξέρουμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το πάθος τους, μας δίνει ένα καλό πλεονέκτημα στην εκπαίδευσή τους...:)

(εγώ το παλεύω ακόμα να το αποκτήσω)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L