Μπορείτε να μαντέψετε την φοβία αυτού του άνδρα;

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
δεν ειναι απλο το θεμα της φοβιας κι ουτε καποιος ειναι υποχρεωμενος να παει σε ψυχολογο γιατι φοβαται ενα κουταβι...
παει οταν η φοβια του εχει σχεση με την καθημερινοτητα του και τον εμποδιζει...
κι εγω εχω φοβια με τις πεταλουδες...μαλιστα με αυτες.....παταω κατσαριδα, ακουω κριτσ και το ευχαριστιεμαι, μετα τη πιανω με το χερι και τη πεταω στα σκουπιδια...αλλα τσιριζω αν με πλησιασει πεταλουδα...μαλιστα...αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου...
:p

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Απο αυτο το βιντεο να καταλαβουμε οτι υπαρχουν πολλοιοιοι ανθρωποι που φοβουνται τα σκυλια,μικρα και μεγαλα,και να τους σεβομαστε.Εχω δει σκυλά να μην απομακρυνει το σκυλο του απο γυναικα που εχει κοκαλωσει κυριολεκτικα απο το φοβο της και πολλους αλλους να μη δενουν τα σκυλια τους και οι περαστικοι να αναγκαζονται να κανουν ολοκληρο κυκλο για να περασουν.

Οι φοβιες ειναι φοβιες.Καποιες ξεπερνιουνται,καποιες οχι.

Τα παιδια δεν εχουν την αισθηση του κινδυνου και οσα φοβουνται τα σκυλια,τους το εχουν αναπτυξει οι γονεις.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ευτυχώς που το κουτάβι ήξερε να πλησιάζει.....γιατί αν περιμέναμε από τον αψηλό τον άντρα...

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
Τα ιδια συμπτωματα ειχα με την πεθερα μου...δεν πηγα ομως σε ψυχολογο,αγορασα δικανο...και εχω να την δω απο τοτε που παντρευτηκα...:D:p

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αν στη θέση του άντρα ήταν μια κοπελίτσα και στη θέση του κουταβιού μια κατσαρίδα θα σας φαινόταν το ίδιο αστείο και παράλογο?
Έχω περάσει όλη μου τη ζωή με κατσαριδοφοβικούς φίλους, έχει τύχει σχεδόν να μου λιποθυμίσει φίλη στα χέρια και να αναρωτιέμαι τι θα την κάνω μόνη βραδιάτικο, να κανονίζω τις διακοπές μου και τις εξόδους μου ανάλογα με τον κατσαριδοπληθυσμό, να με παρατήσουν ξαφνικά 4 φίλοι-άντρες και γυναίκες (ok, θα παίξω λόττο... κατάφερα να βγω με 4 κατσαριδοφοβικούς ταυτόχρονα!)-στο τραπέζι που τρώγαμε γιατί βρέθηκε κατσαρίδα δίπλα μας κοκ. Κι όμως, δεν έχω ακούσει ποτέ για θανατηφόρα επίθεση κατσαρίδας!

Ο άνθρωπος αυτός είδε από κοντά επίθεση (όχι απλό δάγκωμα, κανονική επίθεση) σκύλου σε γείτονά του όταν ήταν μόλις 5 χρονών. Κι όμως, δεν φοβάται όλους τους σκύλους αλλά μόνο τα πιτμπουλ γιατί τέτοιο ήταν αυτό που επιτέθηκε στον γείτονα του.

Εύχομαι σε όσους τον βρίσκουν αστείο να μην χρειαστεί ποτέ να ξεπεράσουν πραγματική φοβία και να μην καταλάβουν πώς ένιωσε...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
xotikouli αν εχεις παρατηρησει οι κατσαριδες πανε παντα στους κατσαριδοφοβικους,οι αραχνες στου αραχνοφοβικους και παει λεγοντας!
Ειναι ζορι....