Μπορεί να ζήσει σε διαμέρισμα;

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
Γειά σας παιδιά, είμαι καινούρια εδώ και θέλω να αποκτήσω ενα χάσκι, έχω διαβάσει πώς αποκτάς καθαρόαιμο σκύλο και έχω αποφασίσει να το πάρω είτε από εκτροφείο στο εξωτερικό είτε από εκτροφείο εντός Ελλάδας, ήθελα μόνο να ρωτήσω αν μπορεί να ζήσει σε διαμέρισμα (εννοείτε βολτίτσες 3 φορές την ημέρα και πολύ άσκηση)

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
ναι, μπορεί :)
αχ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χάρικα!!!! θέλω ο μικρός μου Μπάλτο (Μπάλτο θα τον βγάλω, όπως το χάσκι που έσωσε την πόλη Nome της Αλάσκας) να ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή!!!

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
Ανετότατα!!!

Αρκεί να του καλύπτεις τις ανάγκες που απαιτεί ως φύλη από σένα!
Ωραία!!! αχ είμαι τόσο χαρούμενη!!!! θα αποκτήσω σκυλάκι και με την βοήθειά σας θα γίνει ο καλύτερος σκύλος του κόσμου!!!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Καλωσήρθες Chazy. Με το καλό ν αποκτήσεις κ να μας παρουσιάσεις τον Μπάλτο. Χαίρομαι που κάποιος μπήκε στον κόπο να διαβάσει το foroum κ να ενημερωθεί για ένα τόσο βασικό θέμα.:)

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]καλως ηρθες.! ενας γνωστος μου που εχει xaski μου ειπε οτι την μιση μερα π σκυλος του την περναει μεσα στην μπανιερα..!!
ανετα μπωρει να ζησει διαμερισμα,να το βγαζεις που και που στην βεραντα αν βλεπεις οτι ζεστενετε
[/FONT]

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
ευχαριστώ παιδιά διάβασα τα πάντα απο την απόκτηση μέχρι την εκπαίδευση και τα γηρατιά σε αυτό το φορουμ και όσον αφορά την ζέστη έχουμε αιρκοντισιον στο σπίτι 2! θα ξαπλώνει μαζί με την γάτα μου κάτω απο το κληματιστικό... να ρωτήσω αλήθεια η τάση των χάσκι να "το σκάνε" είναι τόσο μεγάλη; έχω δει βίντεο στο youtube όπου χάσκι είναι χωρίς λουρί στην εξοχή και όταν οι ιδιοκτήτες τα καλούν, αυτά έρχονται (εννοείται πως δεν θα το αφήνω ελεύθερο σε μη περιφραγμένη περιοχή μια φορά γίνεται τι κακό, απλώς ετσι ρωτάω γιατί μου εκάνε πολύ μεγάλη εντύπωση που έμεναν συνέχια μαζί με τα αφεντικά τους)

chris22

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2012
104
0
λαρισα
τα χασκι τους αρεσουν πολυ οι βολτες..!! σχεδον ολα τα χασκι εχουν τασεις φυγης.. οταν δουν ενα νεο μερος θελουν να το εξερευνησουν πρωτα και μετα να φυγουν μπωρεις να τα πεις και σκυλοι εξερευνητες τους αρεσει αυτο που κανουν..!! επισης ενα που τους αρεσει πολυ να κανουν ειναι να σκαβουν ..!!

ChazyChaz

Banned
Banned
15 Αυγούστου 2012
90
1
Θεσσαλονικη
τα χασκι τους αρεσουν πολυ οι βολτες..!! σχεδον ολα τα χασκι εχουν τασεις φυγης.. οταν δουν ενα νεο μερος θελουν να το εξερευνησουν πρωτα και μετα να φυγουν μπωρεις να τα πεις και σκυλοι εξερευνητες τους αρεσει αυτο που κανουν..!! επισης ενα που τους αρεσει πολυ να κανουν ειναι να σκαβουν ..!!
ναι αυτό για το σκάψιμο το ξέρω! το πήραν απο τους μακρινούς προγόνους τους που έσκαβαν τρύπες στο χιόνι και έμπαιναν μέσα για να προστατευτούν απο το κρύο

Gigihuski

New Member
26 Μαρτίου 2016
3
0
34

Gigihuski

New Member
26 Μαρτίου 2016
3
0
34
Η δική μου η σκυλιτσα πάντως σίγουρα είναι μια μικρή εξερευνητρια! Δεν νομίζω ότι έχει τασεις φυγης απλά θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες της.. :p