Μπορει να κολλησει απο το γιο μου???

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
απο το πρωι εχω τον γιο μου με... πυρετο και πονο στις αμυγδαλες
το πιο πιθανο ειναι να κρυωσε απο τα κρυα νερα που κατεβαζει απευθειας απο το μπουκαλι
αλλα.... παρ ολ αυτα αγχωθηκα
υπαρχει περιπτωση αν ειναι κατι ιογενες να κολλησει και η μινι μας????
καπου ειχα διαβασει οτι τα σκυλια κολλανε απο τις δικες μας αρρωστιες
προς το παρον του ειπα απλος να μην την παιζει για σημερα και να μην την φιλησει
μπορω να κανω κατι αλλο για να την προστατευσω????

αν αρρωστησει πως θα το καταλαβω????
πως μετραμε τον πυρετο σε ενα σκυλι???
αν πονανε τα λαιμα της πως θα το καταλαβω???
αγχωθηκα βλεπετε στο τελος της εβδομαδας φευγουμε διακοπες και ο κτηνιατρος μας.... λειπει ](*,)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Αχαχαχααααα να είσαι καλά που θεωρείς παιδιά σου και τα δύο :)
Αν δεν κάνω λάθος δεν μπορεί να κολλήσει την ίωση από το μικρό σου. ( αν κάνω θα με διορθώσουν σίγουρα ;) )
Περαστικά στον μικρό!

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας
τωρα μπορω να πω οτι ειμαι λιγο καλυτερα, με ξεαγχωσατε :cool:

τωρα για το γελιο.... δεν καταλαβα, εσυ δεν τα θεωρεις παιδια σου???

εγω το ειπα πολλες φορες

εγινα τριτεκνη, χωρις να βαλω ουτε ενα κιλο
απλος δεν μου δινουν το επιδομα, μαλλον θα φταιει η... κριση ;-)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Κοίτα αυτά με θεωρούν σίγουρα μαμά τους, αφού καμιά φορά τους λέω ότι ρεμάλια δεν σας γέννησα εγώ και με κοιτάνε απορημένα!
Πάντως δεν γέλασα ειρωνικά:)

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
πτος θεου δεν ειπα οτι με ειρωνευτικες, απλος... για μενα ειναι αυτονοητο οτι ειμαι η "σκυλα" μανα της

ρεμάλια δεν σας γέννησα εγώ και με κοιτάνε απορημένα!
ηρθε η σειρα μου να... γελασω, πολυ καλο!!!!!!

ευχαριστω αλεξια

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
πτος θεου δεν ειπα οτι με ειρωνευτικες, απλος... για μενα ειναι αυτονοητο οτι ειμαι η "σκυλα" μανα της

ηρθε η σειρα μου να... γελασω, πολυ καλο!!!!!!

ευχαριστω αλεξια
Για μένα ειναι αυταπόδεικτο ότι η μικρή ειναι κορη μου. Αφού να σκεφτείς η μάνα μου από μικρή με ελεγε σκύλα "ααααα δεν περιμένω αγκαλιές από την Γκέλυ, είναι σκύλα αυτή"
Απλά και εμένα μου βγήκε ενα χαμόγελο γιατι συνήθως ρωτάνε το ανάποδο "αρρώστησε το σκυλί μου, θα κολλησει και ο γιος μου?"και με εξέπληξε ευχάριστα η ανησυχία σου.

Κάνε κηρυγμα στον γιό για το κρύωμα και ασε τον μέσα να παίζει με τη μίνι όσο θέλει και αντεχει!

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
τωρα μολις ειδα οτι τα σκυλια μας εχουν μολις μια μερα διαφορα

οκ του δκινω το οκ για αγκαλιτσες και παιχνιδια με την μινι

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
απο το πρωι εχω τον γιο μου με... πυρετο και πονο στις αμυγδαλες
το πιο πιθανο ειναι να κρυωσε απο τα κρυα νερα που κατεβαζει απευθειας απο το μπουκαλι
αλλα.... παρ ολ αυτα αγχωθηκα
υπαρχει περιπτωση αν ειναι κατι ιογενες να κολλησει και η μινι μας????
καπου ειχα διαβασει οτι τα σκυλια κολλανε απο τις δικες μας αρρωστιες
προς το παρον του ειπα απλος να μην την παιζει για σημερα και να μην την φιλησει
μπορω να κανω κατι αλλο για να την προστατευσω????

αν αρρωστησει πως θα το καταλαβω????
πως μετραμε τον πυρετο σε ενα σκυλι???
αν πονανε τα λαιμα της πως θα το καταλαβω???
αγχωθηκα βλεπετε στο τελος της εβδομαδας φευγουμε διακοπες και ο κτηνιατρος μας.... λειπει ](*,)
Για να καταλάβω... Αν ο γιος έχει πυρετό και πόνο στις αμυγδαλές τότε είναι από το κρύο νερό που ήπιε ή το παγωτό που έφαγε και δεν τρέχει κάστανο... αλλά αν ανεβάσει το σκυλί πυρετό είναι κάτι ιογενές και αγχώνεσαι;

Να σου πω ότι πίνοντας κρύο νερό και τρώγωντας κρύο παγωτό δεν ανεβάζεις πυρετό αν δεν υπάρχει κάτι άλλο που να διεγείρει το ανοσποιητικό μας σύστημα. Οπότε, καλύτερα να πας σε έναν ΩΡΛ να δει το παιδί και να του δώσει κάνα Medrol ξεπρηστούν οι αμυγδαλές για να μην ταλαιπωρείται και μετά να ανησυχήσεις για το κατοικίδιο.

Αν και προτεραιότητα έχει να μάθεις πως καταλαβαίνεις όταν αρρωσταίνει ένα παιδί, θα προσπαθήσω να σου δώσω απαντήσεις στις ερωτήσεις σου:

- Αν αρρωστήσει ένα σκυλί, τις περισσότερες φορές δε θα το καταλάβεις γιατί το κρύβουν πολύ καλά. Αν είναι κάτι σοβαρό, θα δεις τη διάθεσή του πέφτει και την όρεξη για φαγητό να φεύγει. Δε θα παίζει και μερικές φορές θα σε αποφεύγει. Μπορεί να κάνει κι εμετούς και διάρροιες. (Μεμονομένα επεισόδια εμετού και διάρροιας δε σημαίνει ότι το σκυλί αρρώστησε όμως.)

- Τη θερμοκρασία ενός σκύλου συνήθως τη μετράμε με πρωκτικό θερμόμετρο. (Αλήθεια έχετε πάει στον κτηνίατρο; Αυτό το κάνουν σε κάθε επίσκεψη)

- Αν πονάνε τα λαιμά της θα είναι πρησμένες οι αμυγδαλές της. Αυτό καλύτερα να το κρίνει ο κτηνίατρος.

Ξεαγχώσου και αντιμετώπισε την αρρώστια του γιου σου και μη φοβάσαι, το σκυλί δε θα κολλήσει αμυγδαλίτιδα από σας.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Βρε αφήστε και κανέναν να αγιάσει. Επειδή εξέφρασε μια απορία θα της δώσουμε μαθήματα για το πως θα χειριστεί την ασθένεια του παιδιού της; ´Ημαρτον...

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Βρε αφήστε και κανέναν να αγιάσει. Επειδή εξέφρασε μια απορία θα της δώσουμε μαθήματα για το πως θα χειριστεί την ασθένεια του παιδιού της; ´Ημαρτον...
Όχι, θα την αφήσουμε να χαζεύει το κουτάβι ενώ το παιδί της δεν μπορεί να καταπιεί... Εξάλλου δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε σ'αυτό το θέμα. Το σκυλί δεν κολλάει. Ο ΥΙΟΣ έχει το πρόβλημα.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Καλά τα λες DOOM_NX...αλλά πως προδικάζεις ότι δεν έκανε τίποτα για τον ΥΙΟ?
Απλά αυτό εδώ δε μ'άρεσε:
"απο το πρωι εχω τον γιο μου με... πυρετο και πονο στις αμυγδαλες
το πιο πιθανο ειναι να κρυωσε απο τα κρυα νερα που κατεβαζει απευθειας απο το μπουκαλι"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ότι είχαμε να πούμε για BYB, γέννες ιδιωτών, σκύλους που ζουν μόνιμα στην βεράντα, σκύλους που κακοποιούνται, σκύλους που εγκαταλείπονται , αδέσποτα, κυνοφιλία, έλλειψη κυνοφιλίας, κλπ κλπ εξαντλήθηκαν και τώρα θα αρχίσει και η δίκη της μάνας :p

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Ότι είχαμε να πούμε για BYB, γέννες ιδιωτών, σκύλους που ζουν μόνιμα στην βεράντα, σκύλους που κακοποιούνται, σκύλους που εγκαταλείπονται , αδέσποτα, κυνοφιλία, έλλειψη κυνοφιλίας, κλπ κλπ εξαντλήθηκαν και τώρα θα αρχίσει και η δίκη της μάνας :p
Εδώ θα τα εξαντλήσουμε όλα αυτά Kyveli; :eyecrazy:

Είπαμε να αγαπάμε τα σκυλιά, να τα έχουμε σαν παιδιά μας, αλλά όχι και κάνουμε στην άκρη τα πραγματικά μας παιδιά...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Εδώ θα τα εξαντλήσουμε όλα αυτά Kyveli; :eyecrazy:
Δεν εννοούσα αυτό..

Είπαμε να αγαπάμε τα σκυλιά, να τα έχουμε σαν παιδιά μας, αλλά όχι και κάνουμε στην άκρη τα πραγματικά μας παιδιά...
Είναι εντελώς αυθαίρετο το συμπέρασμα σου. Ας μην το συνεχίσουμε άλλο είμαστε και off topic.

DOOM_NX

Well-Known Member
8 Οκτωβρίου 2011
906
6
Καρδίτσα
Είναι εντελώς αυθαίρετο το συμπέρασμα σου. Ας μην το συνεχίσουμε άλλο είμαστε και off topic.
Εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν έκατσε να ασχοληθεί με το τι έχει ο γιος της και ανησύχησε περισσότερο για το σκυλί. Είδα κάτι και ήθελα να της επιστήσω την προσοχή. Αν πήγε το παιδί στον ΩΡΛ και διαπίστωσε τι έχει και απλά δεν το έγραψε τότε ας φάνηκα κακός χωρίς λόγο. Αν δεν το έκανε όμως, νομίζω χτύπησα ένα καμπανάκι.

thanoria

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2011
104
0
Θεσ/νικη
να ειστε σιγουροι οτι δεν εχω κανει στην ακρη τον γιο μου
ισα ισα τον φροντιζω απο το πρωι
απλος.... ενα παιδι σχεδον 8 χρονων εχει κανει πολλες φορες, πυρετο και αμυγδαλιτιδα
πηρα τηλεφωνο στο γιατρο και οσοι εχουν παιδια ξερουν, περιμενουμε 3 μερες με αντιπυρετικα και αν δεν δουμε υφεση.... ξεκιναμε αγωγη
ενω πρωτη φορα εχουμε σκυλακι σπιτι και δεν ξερουμε αν κολλαει και τι θα κανουμε αν αρρωστησει
οσο για κτηνιατρο.... την πηγαινα καθε μηνα για το εμβολιο της και της εβαζε καθε φορα θερμομετρο, αν και εγω νομιζα οτι τσεκαρει απλος για σκουλικια
απλος εγω δεν της εχω βαλει ποτε

ευχαριστω παντως και για το ενδιαφερον για το γιο μου

αλλα για αλλη μια φορα θα παρατηρησω οτι ειστε επικριτικοι και γενικα βγαζετε αυθερετα συμπερασματα