Μπουμπού

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Αυτή εδώ είναι η Μπουμπού μου :)

Είναι η αγάπη μου, η κόρη μου, η λατρεία μου, το κοριτσάκι μου (ναι οκ, είμαι μία εντελώς χαζομαμά :p)!!

Όπως συνηθίζω να λέω, αυτό το σκυλουμπίνι μου έχει σώσει τη ζωή.. Σε δύσκολες περιόδους ήταν το στήριγμά μου, η αγκαλίτσα μου, το χαδάκι μου:)

Είναι η πρώτη φωτογραφία που της τράβηξα ποτέ, το Νοέμβρη του 2006, όταν την πρωτοπήρα. Επειδή ήταν αδεσποτάκι και η γουνίτσα της ήταν μία σκέτη τζίβα, την κουρέψαμε για να ξεμπερδευτεί μια και καλή και να δυναμώσουν οι τρίχες της.
Την στειρώσαμε, της κάναμε τα εμβολιάκια της και όταν πήγα και την πήρα (από το καταφύγιο), ήταν ένα φοβισμένο πλασματάκι.
Βγαίνει από τη θήκη μεταφοράς, κάνει μια διστακτική εξερεύνηση του χώρου και άρχισε τα φιλάκια :p

Έκτοτε, αυτό το πλάσμα έχει μία θέση στην καρδιά μου και την αμέριστη αγάπη μου:p

Όπως λένε και οι δικοί μου, λες και την έχω γεννήσει:D Έχει όλα τα δικά μου τα σουσούμια στο χαρακτήρα το κοριτσάκι μου:p

Προσεχώς, θα σας ανεβάσω κι άλλες φωτό, που το μαλλάκι της έχει πλέον έρθει στα κανονικά του (είναι γκριφόν-κανίς):pView attachment 8420

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Πολυ γλυκα!!!κοιτα συμπτωση κ η αδερφη μου εχει ενα γκριφον κανις που τη λεει μπουμπου!!τυχαιο??δε νομιζω:) αφου ειναι τοοοοοσο γλυκουλια!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ωραιότατη και να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι, έχει και ωραίες ματάρες... :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr