Μπόμπυ, ένας παρατημένος ροτβαιλέρος

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μη μιλατε καθολου βρε,εμενα σπανια ερχεται για χαδια,παντα για να με πειραξει κ να ξεκινησει "πολεμος"!
Βαλτε κ καμια φωτο του Μπομπ (ποιανου ιδεα ηταν αυτο το ονομα?) παρακαλια θετε?

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
έχω ανεβάσει 2, δε φαίνονται???? Ενα πιτσιρίκι που τον χάιδευε και τον τάιζε στο δρόμο πριν το πάρουμε τον φώναζε Μπόμπυ ε και το κρατήσαμε. Εναλλακτικά: Μπόμπος, Μπούλης, χοντρός :p

Moneypenny

Member
30 Μαϊου 2014
18
14
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα, να σας ζήσει και μπράβο για το φιλότιμό σας! Λόγω άγνοιας και εξωτερικής εμφάνισης δύσκολα θα έβαζα το "γλυκός" δίπλα στο ροτβάιλερ αλλά με αυτά που διαβάζω αλλάζω γνώμη. Ελπίζω γρήγορα να λυθεί και το ζητηματάκι μεταξύ Πίου και Μπόμπυ:)

Τι είναι τα μαθήματα ΒΥ;

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
Λόγω άγνοιας και εξωτερικής εμφάνισης δύσκολα θα έβαζα το "γλυκός" δίπλα στο ροτβάιλερ αλλά με αυτά που διαβάζω αλλάζω γνώμη. Ελπίζω γρήγορα να λυθεί και το ζητηματάκι μεταξύ Πίου και Μπόμπυ:)
Κι εμείς το ίδιο σκεφτόμασταν όταν τον μαζέψαμε, Moneypenny, μην νομίζεις οτι ήμασταν άνετοι και χαλαροί. Όπως και να το κάνεις 3 χρονών αρσενικό ήταν, με πολύ κακή φήμη και εμείς καθόλου έμπειροι.
Αλλά αυτό το σκυλί δεν έχει ούτε μια τρίχα κακία πάνω του, δεν έχει δείξει απολύτως καμμία διάθεση επιθετικότητας ή αγριάδας, με εξαίρεση το θέμα με τον Πίου που είναι λίγο αναμενόμενο αν ζούν μαζί γιατί υπάρχει αναπόφευκτη τριβή και ίσως να πάρει καιρό να διορθωθεί ή να μην διορθωθεί ποτέ.
Με άλλα αρσενικά δεν τσακώνεται αν δεν του πουλήσουν μούρη, και ακόμα και τότε προσπαθεί να αποφύγει την φασαρία εκτός αν ο άλλος το παραξηλώσει.
Αρκουδάκι για χάδια είναι, χαλί γίνεται να τον πατήσεις, σε σημείο που χρειάζεται να τον προστατεύουμε απο τον κάθε γνωστό και φίλο που θέλει να τον χαιδέψει και να τον αγκαλιάσει γιατί ναι μεν του αρέσει τις περισσότερες φορές και ειναι δεκτικός και υπομονετικός αλλα αν τον παραπρήξουνε μπορεί να αρχίσει να αντιδράει.
Και αν αντιδράσει ξέρουμε οτι δεν κάνει πίσω με τίποτα, οπότε προσπαθούμε να μην έρθει ποτέ σε αυτό το σημείο. Πολλή υπομονή έχει, υπέρ του δέοντος νομίζω, δεν χρειάζεται να την πιέζουμε παραπάνω.
Οπότε ναι, νομίζω εκεί που τα λέξικά λένε "γλυκό σκυλί" θα έπρεπε να έχει φωτογραφία του Μπόμπι.

• Like
Reactions: LaCat and vek

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Με άλλα αρσενικά δεν τσακώνεται αν δεν του πουλήσουν μούρη, και ακόμα και τότε προσπαθεί να αποφύγει την φασαρία εκτός αν ο άλλος το παραξηλώσει.
Αρκουδάκι για χάδια είναι, χαλί γίνεται να τον πατήσεις, σε σημείο που χρειάζεται να τον προστατεύουμε απο τον κάθε γνωστό και φίλο που θέλει να τον χαιδέψει και να τον αγκαλιάσει γιατί ναι μεν του αρέσει τις περισσότερες φορές και ειναι δεκτικός και υπομονετικός αλλα αν τον παραπρήξουνε μπορεί να αρχίσει να αντιδράει.
Και αν αντιδράσει ξέρουμε οτι δεν κάνει πίσω με τίποτα, οπότε προσπαθούμε να μην έρθει ποτέ σε αυτό το σημείο. Πολλή υπομονή έχει, υπέρ του δέοντος νομίζω, δεν χρειάζεται να την πιέζουμε παραπάνω.
Οπότε ναι, νομίζω εκεί που τα λέξικά λένε "γλυκό σκυλί" θα έπρεπε να έχει φωτογραφία του Μπόμπι.
Ο χαρακτηρας των σωστων Ροτβαιλερ ετσι ειναι..

Σκυλια που εχουν καλα νευρα κ αξιολογουν παντα μια κατασταση πριν αντιδρασουν..

κ ναι τα Ροτβαιλερ ειναι πολυ γλυκα σκυλια κ στοργικα,το οτι ειναι η εμφανιση τους επιβλητικη δεν σημαινει κ το αντιθετο;)

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
πραγματικά ο χαρακτηρας του ροτ είναι μπουνταλαδικος και χαδιάρης και στοργικός με τους δικούς του ανθρώπους με καμμία αίσθηση για το μεγεθος τους και την δυναμη τους όταν παιζουν ή θελουν να χαιδευτούν αλλά πολύ προστατευτικά με τον χωρο τους και την αγέλη τους και αυτό δεν το δείχνουν με το να αγριέυουν χωρίς λόγο και να χτυπιουνται στα καγκελα ;)αλλά μπορείς να το δεις στην εκφραση τους όταν κατα την γνωμη τους υπαρχει καποιος που μπορεί να βλάψει την αγέλη τους .
Ζω δύο χρόνια με τον μπουνταλά μου και το τελευταίο εξαμηνο εχω καταλαβει ότι αυτος ο βλαμένος μπουνταλάς αν πιστευει ότι καποιος παει να μας βλαψη θα δωσει μαχη μεχρι το τελος.

Moneypenny

Member
30 Μαϊου 2014
18
14
Θεσσαλονίκη
Κι εμείς το ίδιο σκεφτόμασταν όταν τον μαζέψαμε, Moneypenny, μην νομίζεις οτι ήμασταν άνετοι και χαλαροί. Όπως και να το κάνεις 3 χρονών αρσενικό ήταν, με πολύ κακή φήμη και εμείς καθόλου έμπειροι.
Αλλά αυτό το σκυλί δεν έχει ούτε μια τρίχα κακία πάνω του, δεν έχει δείξει απολύτως καμμία διάθεση επιθετικότητας ή αγριάδας, με εξαίρεση το θέμα με τον Πίου που είναι λίγο αναμενόμενο αν ζούν μαζί γιατί υπάρχει αναπόφευκτη τριβή και ίσως να πάρει καιρό να διορθωθεί ή να μην διορθωθεί ποτέ.
Καλημέρες! Χαίρομαι που υπάρχουν και άλλοι με τις αρχικές έστω αντιδράσεις τις δικές μου και χαίρομαι ακόμα περισσότερο που τέτοιοι μύθοι καταρρίπτονται, αν και προσωπικά θα πρέπει να έρθω σε στενή επαφή με αυτούς τους αγαθούς γίγαντες για να ξεπεράσω τελείως τις προκαταλήψεις. Στο μυαλό μου έχουν τυπωθεί οι άγριες σκηνές από YT καθώς και η πληροφορία ότι διαθέτουν το ισχυρότερο δάγκωμα ανάμεσα σε όλες τις ράτσες. Όσο να πεις, σε σκιάζουν κάτι τέτοια.

Χαρά στην υπομονή και την αγάπη σας Πίου και Στελλίτσα. Καλή δύναμη!

ΥΓ: Μόλις τώρα είδα ότι είστε και καρντάσια...(y)

• Like
Reactions: StellitsaD

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
μα τι μπούλης χαχα
όμορφος είναι να τον χαίρεστε

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Η αγάπη και η φροντίδα μεταμορφώνει.. :love:
Μπράβο που του ανοίξατε την πόρτα στο σπίτι σας, να χαίρεστε την αγέλη σας!! :cool:

StellitsaD

Well-Known Member
11 Απριλίου 2014
242
188
Thessaloniki
Αφήνω τον χοντρό ελεύθερο στο σταύλο, ρίχνει μια τρεχάλα χοροπηδάει πάνω στα γαιδουραγκαθα και αρπάζει ενα πεταμένο φτερό γαλοπούλας κι αρχίζει να το ροκανίζει. Το πετάει στον αέρα και φευγει τρέχοντας, πεφτει ανασκελα και χτυπιεται σα χταπόδι πανω σε κάτι αγριόχορτα ενώ παράλληλα τα δάγκωνε. Πείτε μου τώρα....είναι συμπεριφορά ροτβάιλερ αυτή?:cautious: :ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: Serge and ioanna a

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Μια χαρα ειναι η συμπεριφορα του. κι εμενα η δικη μου τα ιδια κανει. Ειναι μεταβατικη περιοδος για αυτα..."απο τα αλωνια στα σαλονια". Εξω μονο του μια ανασφαλεια την ειχε, τωρα νιωθει σφαλεια και οτι ανηκει σε καποια αγελη, οποτε χαλαρωνει και κανει τις ταρζανιες...με τον καιρο θα τα κοψει τα πολλα τρελα. (δες τον σαν μια μινι-κουταβοπεριοδο)

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
παντως εμενα τα κανει συνεχεια δεν εχει ξεπερασει ακόμα την κουταβοπεριοδο χαχα