Μυρίζει άσχημα το στόμα!

antonis1980

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2010
61
0
Παιδιά γεια σας εχω ένα προβλημα μυρίζει άσχημα το στόμα της, η αναπνοή της, Τι μπορεί να φταίει η μήπως πρέπει να κάνω κάτι?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
υπάρχουν κάτι μπισκοτάκια με γεύση δυόσμου; μέντας; δε θυμάμαι που τους τα δίνεις και μετά μοσχομυρίζουν.

(βασικά στα δικά μου, αν και φαγανά, δεν τα συμπαθούν. σπάνια τα δίνω...)

μπορεί να φταίει η τροφή, κάποια στομαχική διαταραχή, χαλασμένο δόντι;;;; (λέω κοτσάνες;;;;)

antonis1980

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2010
61
0
δεν ξέρω τι να σου πω απλά ψάχνω να δώ και εγώ τι φταίει........
υπάρχουν κάτι μπισκοτάκια με γεύση δυόσμου; μέντας; δε θυμάμαι που τους τα δίνεις και μετά μοσχομυρίζουν.

(βασικά στα δικά μου, αν και φαγανά, δεν τα συμπαθούν. σπάνια τα δίνω...)

μπορεί να φταίει η τροφή, κάποια στομαχική διαταραχή, χαλασμένο δόντι;;;; (λέω κοτσάνες;;;;)

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Tα δόντια του σε τι κατάσταση είναι;
Κοίτε μην έχει κάποιο χαλασμένο δόντι.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Δεν ξέρω, δεν είμαι οδοντίατρος ;)
Ούτε κτηνίατρος.

Ρώτησε τον κτηνίατρο μπορεί να είναι οτιδήποτε

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
παιδιά;
σήμερα μυρίζει και του δικού μου το στοματάκι.
Υπάρχει περίπτωση να γίνεται επειδή κουνιούνται τα δοντάκια του;
Αλλά δεν μυρίζει εξωτερικά.. άμα πλησιάσω τη μύτη μου μέσα στο στοματάκι του μυρίζει. εκεί που είναι τα μπροστινά δοντάκια δεν μυρίζει τίποτα.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δεν υπαρχει σκυλος που η αναπνοη του να μυριζει μεντα. Εγω οταν δινω κοκκαλα στις δικες μου η συσαρεστη αναπνοη παει περιπατο. Ξηρα τροφη και κανενα κοκκαλο που και που ειναι οτι καλυτερο και τελος drontal σε τακτικα διαστηματα γιατι η δυσαρεστη αναπνοη μπορει να οφειλεται και σε ενδοπαρασιτα.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
παιδιά;
σήμερα μυρίζει και του δικού μου το στοματάκι.
Υπάρχει περίπτωση να γίνεται επειδή κουνιούνται τα δοντάκια του;
Αλλά δεν μυρίζει εξωτερικά.. άμα πλησιάσω τη μύτη μου μέσα στο στοματάκι του μυρίζει. εκεί που είναι τα μπροστινά δοντάκια δεν μυρίζει τίποτα.
αμα αλλαζει δοντακια μεταξυ του χαμου που γινετε στο στοματακι του σε συνδιασμο με το αιματακι αποτα δοντια λιγικο ειναι να μη μυριζει λεβαντα

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Εξαρτάται και πώς εννοεί ο καθένας την άσχημη αναπνοή. Μπορει να μυριζει φυσιολογικά, αλλά να μη μας αρέσει. Αν τα δοντάκια είναι σε καλή κατάσταση -πράγμα που βλέπει ο κτηνίατρος και μόνο-, δεν είναι ανησυχητική η δύσοσμη αναπνοούλα τους. Δυσοσμη για κάποιους, μυρωδάτη για άλλους δηλαδή. Εχω την εντύπωση όμως ότι στα σκυλάκια μας η δική μας αναπνοή, ακομα και σαπίλα να μυρίζει, τους αρέσει. ;)
Εμένα έφαγε ψάρι σήμερα και μυριζει ψαρίλα η γοργόνα μου! Με έγλειφε στα μούτρα και νόμισα ότι ήμουν στη θάλασσα! :D:D

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Δεν υπαρχει σκυλος που η αναπνοη του να μυριζει μεντα. Εγω οταν δινω κοκκαλα στις δικες μου η συσαρεστη αναπνοη παει περιπατο. Ξηρα τροφη και κανενα κοκκαλο που και που ειναι οτι καλυτερο και τελος drontal σε τακτικα διαστηματα γιατι η δυσαρεστη αναπνοη μπορει να οφειλεται και σε ενδοπαρασιτα.
οταν λες
κοκαλο?
τι κοκαλο?
μηπως δωσω κανενα για μασουλιμα

sarah0971

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2014
84
56
Είναι φυσιολογικό να μυρίζει άσχημα η ανάσα σε κουτάβι;;
Διαβάζω δίαφορα σε μια αναζήτηση που έκανα σχετικά με οδό τιμά προβλήματα κλπ. Και απορώ 4 μηνών κουτάβι πότε πρόλαβε να κάνει πέτρα και ουλίτιδα. Που σταματάει το φυσιολογικό και αρχίζει το παθολογικό;
Να σημειώσω ότι τρώει αποκλειστικα κροκέτα και ότι αυτή την περίοδο αλλάζει δόντια

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Η μικρή 4 μηνών έχανε 2-3 δόντια κάθε μέρα και μύριζε πολύ το στόμα της απ το αίμα..Το θεωρώ φυσιολογικό ,μετά αυτό πέρασε κι έστρωσε η ανάσα της