Μυριζει!!

Laura93

Member
1 Φεβρουαρίου 2017
5
2
Καλησπερα παιδια. Εχω ενα ημιαιμο πιτμπουλακι 5 μηνων κι εχει περιπου 2 - 3 βδομαδες που το στοματακι του μυριζει υπερβολικα πολυ ασχημα!! Θεωρησα οτι μαλλον θα φταινε τα δοντακια που πεφτουν αλλα λιγο που περασα απο τον κτηνιατρο τις προαλλες μου ειπε οτι δεν ειναι αυτο (ειχε πολλα ραντεβου κ δε μπορουσε να τον κοιταξει καλα). Σκοπευω να κλεισω ραντεβου στον κτηνιατρο, αλλα ειναι κατι ανησυχητικο λετε;; Αν ειχατε καποια παρομοια εμπειρια θα χαιρομουν πολυ αν με διαφωτιζατε!

Laura93

Member
1 Φεβρουαρίου 2017
5
2
αλλαξε του τροφη και δες μηπως τρωεει τις ακαθαρσιες του.
οχι, οχι, ποτε δε τα εχει φαει γι αυτο ειμαι σιγουρη! ισως να ναι κι η τροφη, σε ευχαριστω πολυ παντως :)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Τι εννοουμε ασχημο,ειναι καπως υποκειμενικο...
Αλλαξε του την τροφη του,δινε του κ κανα κοκκαλο να μασουλαει...
Στον κτηνιατρο ομως να πας...ποτε δε ξερεις

• Like
Reactions: Laura93

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Ο δικός μου σκύλος, στην ίδια ηλικία με το δικό σου, είχε ουλίτιδα, όσο παράξενο και αν σου ακούγεται, και το στόμα του μύριζε πάρα πολύ άσχημα. Για κάθε ενδεχόμενο, επισκέψου έναν κτηνίατρο.:)

• Like

Laura93

Member
1 Φεβρουαρίου 2017
5
2
Τι εννοουμε ασχημο,ειναι καπως υποκειμενικο...
Αλλαξε του την τροφη του,δινε του κ κανα κοκκαλο να μασουλαει...
Στον κτηνιατρο ομως να πας...ποτε δε ξερεις
Σαν κάτι να έχει χαλάσει κ επειδή τυχαίνει μέσα στη μερα να ξαπλώσουμε κ παρέα άμα έρθει κοντά στο πρόσωπο μου είναι πολύ έντονο.. Για κόκαλο μου είπε ο γιατρός οτι δε κάνει ακόμα Για να μη στραβωσουν τα δοντάκια του! Θα πάω οπωσδήποτε δε το συζητώ ότι είναι να το προλάβουμε τουλάχιστον!!

Laura93

Member
1 Φεβρουαρίου 2017
5
2
Ο δικός μου σκύλος, στην ίδια ηλικία με το δικό σου, είχε ουλίτιδα, όσο παράξενο και αν σου ακούγεται, και το στόμα του μύριζε πάρα πολύ άσχημα. Για κάθε ενδεχόμενο, επισκέψου έναν κτηνίατρο.:)
Κάτι τέτοιο μου μυρίζει κι εμένα!!!! :p

• Like
Reactions: Tri

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Από τις πιο συχνές ενδείξεις οτι η τροφή που τρωει ο σκυλος μας δεν του ταιριάζει ειναι η μυρωδιά του στόματος.....

• Like