Μυριζουν τα πατουσια του σκυλου

Κατερινα1989

Active Member
6 Νοεμβρίου 2017
27
16
Καλησπερα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το σκυλακι μου
Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι ενω ολοκληρη μυριζει ωραια τα πατουσια εχουν λιγο ασχημη μυρωδια και ειναι ξερα?

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Γτ πατάει κάτω συνέχεια...ειναι σκυλος....
Εάν η μυρωδιά δεν ειναι βαθιά δυσάρεστη κ έντονη στο χώρο κ Εάν δεν βλέπεις άμυνες, πληγές, κοκκινιλες, μην ανησυχείς.....Μια ήπια πατουσιλα ειναι άκρως φυσιολογική,σε μερικούς αρέσει κιόλας (αν κ εγώ προτιμώ τη μυρωδιά πίσω από το αυτί).
Τα μαξιλαράκια ναι ειναι ξερά όσο το σκυλί μεγαλώνει κ σκληραίνουν....αφράτα και βελουδινα ειναι στα κουτάβια μονο

• Like
Reactions: Tri

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.669
11.091
Athens
Περίεργη μυρωδιά έχουν συνήθως οι μήκυτες. Αλλά τότε τα πόδια έχουν και κάτι σαν κοκκινίλες, κάτι μεταξύ κόκκινου και καφέ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Για να σου φύγει το ψυχολογικό πάρε Celestoderm από το φαρμακείο και άλειψε τις πατούσες και ανάμεσα τα δάχτυλα!

That's all!

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Γτ πατάει κάτω συνέχεια...ειναι σκυλος....
Εάν η μυρωδιά δεν ειναι βαθιά δυσάρεστη κ έντονη στο χώρο κ Εάν δεν βλέπεις άμυνες, πληγές, κοκκινιλες, μην ανησυχείς.....Μια ήπια πατουσιλα ειναι άκρως φυσιολογική,σε μερικούς αρέσει κιόλας (αν κ εγώ προτιμώ τη μυρωδιά πίσω από το αυτί).
Τα μαξιλαράκια ναι ειναι ξερά όσο το σκυλί μεγαλώνει κ σκληραίνουν....αφράτα και βελουδινα ειναι στα κουτάβια μονο
Κι εγώ! Αφού σκέφτομαι να την λανσάρω σε κολόνια.:LOL:

Κατερινα1989

Active Member
6 Νοεμβρίου 2017
27
16
Δεν εχει σημαδια ουτε κοκκινιλες απλα μυριζουν λιγο και πολυ ξερα οταν την υιοθετησαμε απο καταφυγιο μετα απο λιγες μερες ειχαν μαλακωσει λιγο και τωρα παλι εγιναν ξερα και τραχυα...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Μα βρε παιδιά όλων μυρίζουν λίγο....σε σχέση με το υπολοιπό σώμα και τα αυτιά,
τα πατουσια έχουν μυρωδιά. Όχι να απλώνεται στο χώρο ή στο σκύλο. Αν πας κ χώσεις μούρη όμως μυρίζει κάπως....Δεν ειναι παθολογικό αυτο....

Μόνο αν η μυρωδιά γίνει εντονη,δυσάρεστη κ έχει σημάδια το πατουσι λες κάτι τρέχει εδώ...Αλλιώς ειναι απλά πατουσιλα....

Όπως κ τον ήχο γυαλοχαρτο που περιγράφεις τον έχουν σχεδόν όλα, αλλα πιο πολυ άλλα πιο λίγο αλλά ξερά ειναι κ σαν σκασμένα σε σημεια

Last edited:

Κατερινα1989

Active Member
6 Νοεμβρίου 2017
27
16
Απλα εχει τυχη να την εχουμε αγκαλια και να ειναι ανασκελα μυρισαμε τα πατουσια της ενω μετα απο καθε βολτα τα σκουπιζουμε καλα με μωρομαντηλο (νομιζω πως ολοι εχουμε μυρισει τα ποδια μας...χαχαχαχα)

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Με βαλατε σε σκεψεις κ μυρισα τα πατουσια της (ποσο πιο χαμηλα πια?)...
δε μυριζει κατι ρε παιδια...πατουσιλα...ξερω γω...

Στην Αθηνα οι πατουσες της η αληθεια ειναι ξεραίνονται κ γίνονται οπως λες
Σπιτι πάντως ειναι μαλακες

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Οι πατούσες των σκύλων, δεν έχουν δημιουργηθεί, για να καθαρίζονται με μωρομάντηλα. Οπως άλλωστε, ούτε και οι σόλες των παπουτσιών. Για ποιόν λόγο, το κάνεις αυτό; Εχεις αναρωτηθεί, αν του κάνεις καλό, χρησιμοποιώντας τόσο συχνά όσο λες, μωρομάντηλα;

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
37
Κορυδαλλός
Καλησπέρα !!

Μετά από καιρό που χρησιμοποιούσα μωρομαντηλα για το καθάρισμα των πατουσιών μετά την βόλτα , μύριζαν λίγο πιο έντονα από ότι συνήθως ! Δεν ξέρω αν επηρεάστηκε από αυτό ή ήταν τυχαίο .

Τώρα τα καθαρίζω με ενα υγρο πανί . Κ είμαστε μια χαρά .

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Με μωρομαντηλα μυρίζει πιο πολυ γιατί έχει μέσα αρώματα....άσε που το ph ειναι τελείως λάθος για το δέρμα τους...
Πανάκι με νεράκι άντε και λίγο μυλοξυδο κ τελος