Ευχαριστούμε!να χαιρεσται ο ενας τον αλλον γιαννη!!!
Ευχαριστούμε!!!Χρονια σας πολλα και με υγεια!! Και καποτε να σας δουμε και απο κοντα
(μη γελας Αλικη)
Ευχαριστώ πολύ!να ζήσει η μικρή να τα χιλιάσει και να γίνει μεγάλη με άσπρα μαλλιά
(να σταματήσουν να την περνάνε για rot!)
Φοβερή ματιά...*agapoylas*χωρίς λόγια, η ματιά της Μόκα στον Γιάννη τα λέει όλα...
λες?Φοβερή ματιά...*agapoylas*
Αλλά, μήπως είχα κανένα λουκάνικο στο χέρι???![]()
Σ' αυτό δεν έχεις άδικο... ή, τουλάχιστον, έτσι θέλω να πιστεύωκαι ο άλλος ο μούργος θα καθόταν έτσι ξαπλωμένος; δεν νομίζω...
Pure love είναι Γιάννη...![]()
Βαγγέλη μου, σ' ευχαριστώ!Να την χαίρεστε την τρίχρονη κουτάβα σας Γιάννη !
Τρία χρόνια ... πως περνάει ο καιρός... να τα εικοστήσετε λοιπόν!!![]()
Πάνο, ευχαριστώ!Να ειστε παντα καλα και να φροντιζετε ο ενας τον αλλο. Ολοι εδω μεσα φανταζομαι εισπρατουν ενα φοβερο δεσιμο μεταξυ σας Γιαννη κατι που ολοι θα θελουν να πετυχουν με το σκυλο τους.
Εστω με.... λιγοτερο ρομαντισμο!!!
Τώρα, ξέρω ότι έχεις δουλειά και τρέχεις!!! Γι' αυτό και το λακωνικό μήνυμα!Να τα χαιρόμαστε και να τα καμαρώνουμε, χρόνια πολλα Μοκα, Ροκυ, Σόλο, Τζαιημς και λοιπά αδελφάκια.
1. Ω, ναι... σε κάνει αλοιφή!!!1. ...Έχουν και αυτά, αυτό το βλαμμένο ...βλέμμα της αγελάδας που σε κάνει αλοιφή...
2. ...μεγάλη η καψούρα σας με τη Μόκα και της αξίζει! Σας εύχομαι να σαλιαρίζετε (κυριολεκτικά... με τη φυλή που επιλέξατε!) ευτυχισμένα για πολλά χρόνια!![]()
Δες: "11ος Διαγωνισμός φωτογραφίας"... ο νικητής!!!Μήπως μπορείτε να βάλετε καμία φώτο του γατούλη σας;;![]()
Δεν μπορώ να αλλάξω ούτε μιά τελεία!!!χρονια της πολλα και να τα χαιρεσαι και τα δυο οσο παει....
δεν μας εχουν μεινει και πολλα πραγματα που μας κανουν χαρουμενους πια
οποτε επανω τους Γιαννη ......ξεζουμισε τα.............................:lol: