Μόλις απέκτησα ένα κουταβάκι Husky!

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Βρε, φαγωθήκατε με την κοπέλα να χωρίσει με τον φίλο της, δεν είδατε την φωτογραφία της;
Τα κορίτσια συνήθως προχωράνε σε αυτές τις ηλικίες, όχι τα αγόρια ;)

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Ρε συ @genie το τερμάτισες λίγο, βρε παιδί μου :)
Πέρα από την πλάκα, η ζωή μου προ και μετά αποφοίτησης, δεν έμοιαζε καθόλου. Και είχα περάσει και σε σχολή που πραγματικά απαιτούσε πολλές ώρες, αλλά το πριν και το μετά, καμία σχέση. Πιθανόν εξαρτάται από το επάγγελμα κιόλας, αλλά σε πολλές δουλειές, ένας νέος υπάλληλος δεν έχει χρόνο να δει τη μάνα του, όχι το σκύλο του. Το γλυκούλι κουταβάκι που "θα μεγαλώσουμε μαζί με το φίλο μου", σε 2-3 χρόνια θα είναι ένας ογκώδης σκύλαρος, ο φίλος πιθανότατα μία μακρινή ανάμνηση και η κοπελιά θα έχει την πρώτη της επαφή με το τι σημαίνει 8 είμαι στο γραφείο βρέξει χιονίσει, βαράω και μερικά τετράωρα υπερωρία γιατί είμαι η καινούρια στη δουλειά, αλλά ο σκύλος ακόμη θα χρειάζεται την ίδια φροντίδα και ενασχόληση.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Καλημέρα κι από δω!!
Το σκυλάκι σου είναι ένα κουκλί και να το χαίρεσαι, να περνάτε τέλεια μαζί εύχομαι!!
Μην απογοητεύεσαι από αυτά που διαβάζεις εδώ, κανείς δεν στη λέει απλά για να στην πει, δε γίνεται όμως και να μην σε ενημερώσουν για πράγματα που καλό θα ήταν να τα είχατε ψάξει με τον φίλο σου νωρίτερα...
Ένα κουτάβι είναι πολλή δουλειά, ειδικά για έναν πρωτάρη, είναι πολλά αυτά που θα πρέπει να οργανώνεις και να σκέφτεσαι. Δεν είναι κατά τη γνώμη μου απαγορευτικό για μια φοιτήτρια να έχει σκύλο, πολλοί φοιτητες το κάνουν, όμως η φοιτητική ζωή όπως την ξέρουμε όλοι και η φροντίδα ενός ζωντανού πλάσματος που εξαρτάται πλήρως από σένα θέλει προσοχή στην εξισορρόπηση. Δεν υπάρχει πχ το πάω για μάθημα- μετά πάω για καφέ ή στη λέσχη για φαγητό- μετά πάω σε μια φίλη- γυρίζω σπίτι κάποια στιγμή ή και καθόλου. Θα αφιερώσεις χρόνο, θα κουραστείς αλλά, αν τα κάνεις αυτά, στο τέλος θα ανταμοιφθείς. Και όταν λέω χρόνο δεν εννοώ 2-3 ώρες τη μέρα.

Αν όλα πάνε καλά, σε λίγο καιρό θα δεις ότι θα είσαι πολύ πιο ώριμη από ό,τι είσαι τώρα...
Κι αω μπορείς να μαζέψεις κάνα φράγκο και για εκπαιδευτή, ακόμα καλύτερα.

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Αρχικα, καλως ορισες και να σου ζησει! :)

Κατα δευτερον, τα ''ψαλτήρια'' τα ακουσες απο τους προλαλησαντες και φυσικα συμφωνω, απλα τωρα οτι και να πουμε νοημα δεν εχει γιατι ο,τι ηταν να γινει εχει γινει ηδη...

Τριτον, @genie ο συνδυασμος φοιτητριας-σκυλου ειναι οντως απαιτητικος, απλα εσυ το εφτασες λιγο στα ακρα το θεμα...θα υπαρξουν προβληματα σιγουρα και οσο και να ενημερωθει, εφοσον τετοια αποφαση ληφθηκε παρορμητικα θα γινουν αρκετα λαθη...την αποπηρες ομως την κοπελα, εδω εγω κοντεψα να παθω καρδιακο ετσι οπως τα πες απανωτά :p

Φιλη μας @Rea.skarm , αυτο που εχεις να κανεις ειναι να ριχτεις με τα μουτρα στις πληροφοριες. Τ Χασκυ ειναι ζορικη φυλη, εχουν υψηλες ενεργειακες απαιτησεις και παρ'ολο που μιλαμε για φιλικα, happy-go-lucky σκυλια, πρεπει εσυ ως ιδιοκτητρια να δειξεις κυριαρχια και ισχυ στο χαρακτηρα απεναντι του, ωστε να μπορεις να τον εκπαιδευσεις σε εντολες. Αν δεν του δωσεις να καταλαβεις πως εσυ εισαι ο αρχηγος, δεν θα μπορεις να το εκπαιδευσεις.
Και πρεπει να εισαι 100% απολυτη και ανετη μαζι του, αλλιως θα ειναι ατακτο...
Τελος, πρεπει να αφιερωθεις στην ασκηση του. Βαριουνται ευκολα οταν δεν ασκουνται και καθονται συνεχως στο σπιτι και θελουν διαρκως ψυχικες και σωματικες...προκλησεις. Αν μενουν μονα τους για ωρα, γινονται καταστροφικα...

Οποτε προσεξε αυτα και δουλεψε το κουταβι σου. Αν εχεις θεματα, ο εκπαιδευτης ειναι μονοδρομος. Το τι θα κανεις με τη φοιτητικη σου ζωη και με τις υποχρεωσεις και αναγκες σου ως ατομο σε συνδυασμο με το σκυλο, ειναι στο χερι σου να το εξακριβωσεις ;)

Απο εμενα, καλη τυχη!

• Like
Reactions: Rea.skarm

p_gper

Well-Known Member
25 Αυγούστου 2016
48
59
45
Πολύ ωραίο το σκυλάκι!

Συμβουλή: Μπορείς να του μάθεις τα βασικά, τώρα!
  1. Κάτσε
  2. Ξάπλα
  3. Άστο (σημαντικό)
  4. Έλα εδώ
  5. Δίπλα μου (στη βόλτα - σημαντικό)
Κάνε το βόλτα, φέρε το σε επαφή με άλλους ανθρώπους, πάρε το μαζί σου ακόμα και για καφέ.

Καλή τύχη!

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Να το χαίρεσαι το κουτάβι σου και όλα να πανε καλά! Συμφωνώ με αυτά που λέει η @myEnzo, καθότι φοιτήτρια με σκύλο και γω, ισχύουν όντως.Αυτο που έχω καταλάβει είναι ότι το πρόγραμμα σου θα φτιάχνεται με βάση την μικρή. Η εξεταστική με σκυλο είναι όντως πιο ζόρικη περίοδος, αλλα με πρόγραμμα θα τα καταφέρνεις μια χαρά. Εμένα με χαλαρώνει και με ξεκουράζει ιδιαίτερα να ασχολούμαι με την δικιά μου, ενώ πνίγομαι στο διάβασμα.
@genie αν επιτρέπεται σε τι σχολή ήσουν που είχες τόσες πολλές ωρες μαθήματα; ..ηταν συνεχόμενα κιόλας;

• Like
Reactions: myEnzo

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Να το χαίρεσαι το κουτάβι σου και όλα να πανε καλά! Συμφωνώ με αυτά που λέει η @myEnzo, καθότι φοιτήτρια με σκύλο και γω, ισχύουν όντως.Αυτο που έχω καταλάβει είναι ότι το πρόγραμμα σου θα φτιάχνεται με βάση την μικρή. Η εξεταστική με σκυλο είναι όντως πιο ζόρικη περίοδος, αλλα με πρόγραμμα θα τα καταφέρνεις μια χαρά. Εμένα με χαλαρώνει και με ξεκουράζει ιδιαίτερα να ασχολούμαι με την δικιά μου, ενώ πνίγομαι στο διάβασμα.
@genie αν επιτρέπεται σε τι σχολή ήσουν που είχες τόσες πολλές ωρες μαθήματα; ..ηταν συνεχόμενα κιόλας;
Τμήμα πληροφορικής, αθήνα. Συνεχόμενα 10 ώρε μάθημα όχι. Δυστυχώς. Αλλά το έχω ένα μάθημα 9, ένα επόμενο στις 12 και ένα εργαστήριο στις 4, συν ασκήσεις που χρειάζοταν το χώρο της σχολής για να γίνουν, έτσι για να περάσω όλη τη μέρα στο δρόμο ήταν συνθισμένο.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Τμήμα πληροφορικής, αθήνα. Συνεχόμενα 10 ώρε μάθημα όχι. Δυστυχώς. Αλλά το έχω ένα μάθημα 9, ένα επόμενο στις 12 και ένα εργαστήριο στις 4, συν ασκήσεις που χρειάζοταν το χώρο της σχολής για να γίνουν, έτσι για να περάσω όλη τη μέρα στο δρόμο ήταν συνθισμένο.
Ααα έτσι ναι. Εντάξει, συνήθως δεν είναι όλες οι μέρες τόσο γεμάτες. Τώρα αν εισαι πολύ μακριά απο την σχολή που θα σπαταλάς τοσο χρόνο στο πανε έλα δεν ξερω, αλλα αν εισαι σχετικά κοντά μια χαρά μπορείς να πετάγεσαι να βγάζεις τον σκυλο μια αρκετά καλη βολτα.

Ήρα & Freedom

Well-Known Member
22 Μαϊου 2016
210
639
Λάρισα
καλώς ήρθες και από μένα!
το μικρό σου είναι κουκλί και σου εύχομαι να περάσετε πολλά χρόνια μαζι!

ομοιοπαθούσα και γω στην επιλογή ράτσας να σου πως τα εξής:

βόλτες: αμέτρητες.....η ράτσα μας είναι διάολοι τους τρελαίνει το τρέξιμο δεν κουράζονται ΠΟΤΕ οπότε μάλλον θα χτίσεις κορμί μαζί του
πρόσεξε το τράβηγμα....εγώ έχω σοβαρό θέμα παλεύω να το λύσω
επίσης ποτέ ελεύθερο...θα το ψάχνεις (έχουν μια τάση εξερεύνησης )

ζημιές: σαν κούταβο όλο και κάποια μ@$κία θα κάνει....πρόσεξε κυρίως να μη φάει κάτι
εμείς πχ έχουμε φάει από ασφάλεια crate μέχρι το aerostop της εξώπορτας
οπότε σαν να χεις μωρό μαζεύεις όσα μπορείς και το εκτονώνεις αρκετά (όχι τώρα που είναι μωρό θα το λιώσεις! ) ώστε να μην στα βγάζει μες στο σπίτι

crate : ψαξτο αν ειδικά λείπεις ώρες από το σπίτι
εγώ το χρησιμοποίησα στην αρχή και με έσωσε...τώρα πλέον το χρησιμοποιώ σπάνια εως καθόλου

τουαλέτα : μπες σε πρόγραμμα νωρίς υπομονή....και η σφουγγαρίστρα stand by!

ζέστη: τον π@#ρα που σου είπε πως τα χασκι ζεσταίνονται όπως εσύ ρίχτου 2 κουβέρτες και αφησέ τον μεσημέρι καλοκαιριάτικα για 5 λεπτά
δυστυχώς θα κάνεις σύμβαση με τη ΔΕΗ καθώς air condition θα λειτουργεί σχεδόν συνέχεια
προσοχή πότε το βγάζεις έξω το καλοκαίρι...στο λέει άτομο που το σκυλί του παθε θερμοπληξία σε βόλτα 10 η ώρα το βράδυ

τέλος φτιάξε ένα κομπόδεμα.....τροφές εμβόλια έκτακτα περιστατικά μεταφράζονται σε 20ευρα και 50ευρα οπότε.....κόβεις από αλλού αναγκαστικά

υπομονή και όλα θα πάνε καλά
εμένα και μόνο που μπήκες εδώ για πληροφορίες μου κάνει πολύ καλή εντύπωση
δείχνει ανησυχία και ενδιαφέρον για την ευζωία του κουταβιού και άλλωστε αυτό είναι που μετράει

εδώ μέσα θα βρεις απαντήσεις στα πάντα που σε αγχώνουν...διάβασμα λοιπόν και εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς

σε ότι αφορά το μέλλον σου...δεν καταλαβαίνω @genie αυτή την τρομοκρατία
ναι είναι μικρή ναι μπορεί να χωρίσει αλλά τι?δηλαδή εσύ ή εγώ παντρεμένες πια υπογράψαμε κανα συμβόλαιο?ή έχουμε τις τόσο σίγουρες δουλειές που για τα επόμενα 15 χρόνια το χουμε λύσει?ποιος μου λέει εμένα ότι αύριο μεθάυριο δεν βρίσκομαι Αγγλία ή Αμερική γιατί εδώ γιοκ δουλειά ή δεν ξέρω τι άλλο....
σίγουρα στα 20 οι αναμενόμενες αλλαγές είναι μεγαλύτερες αλλά πραγματικά ποιος ξέρει?

κάποια νέα παιδιά πίστεψε με είναι πιο ισορροπημένα από μεγαλύτερους
και στα 20 δεν είσαι μωρό...άλλες στα 20 έχουν παιδιά!για όνομα του Θεού
είπαμε να την καθοδηγήσουμε όχι να την απογοητεύσουμε....λίγο πιο χαλαρά οκ?

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
καλώς ήρθες και από μένα!
το μικρό σου είναι κουκλί και σου εύχομαι να περάσετε πολλά χρόνια μαζι!

ομοιοπαθούσα και γω στην επιλογή ράτσας να σου πως τα εξής:

βόλτες: αμέτρητες.....η ράτσα μας είναι διάολοι τους τρελαίνει το τρέξιμο δεν κουράζονται ΠΟΤΕ οπότε μάλλον θα χτίσεις κορμί μαζί του
πρόσεξε το τράβηγμα....εγώ έχω σοβαρό θέμα παλεύω να το λύσω
επίσης ποτέ ελεύθερο...θα το ψάχνεις (έχουν μια τάση εξερεύνησης )

ζημιές: σαν κούταβο όλο και κάποια μ@$κία θα κάνει....πρόσεξε κυρίως να μη φάει κάτι
εμείς πχ έχουμε φάει από ασφάλεια crate μέχρι το aerostop της εξώπορτας
οπότε σαν να χεις μωρό μαζεύεις όσα μπορείς και το εκτονώνεις αρκετά (όχι τώρα που είναι μωρό θα το λιώσεις! ) ώστε να μην στα βγάζει μες στο σπίτι

crate : ψαξτο αν ειδικά λείπεις ώρες από το σπίτι
εγώ το χρησιμοποίησα στην αρχή και με έσωσε...τώρα πλέον το χρησιμοποιώ σπάνια εως καθόλου

τουαλέτα : μπες σε πρόγραμμα νωρίς υπομονή....και η σφουγγαρίστρα stand by!

ζέστη: τον π@#ρα που σου είπε πως τα χασκι ζεσταίνονται όπως εσύ ρίχτου 2 κουβέρτες και αφησέ τον μεσημέρι καλοκαιριάτικα για 5 λεπτά
δυστυχώς θα κάνεις σύμβαση με τη ΔΕΗ καθώς air condition θα λειτουργεί σχεδόν συνέχεια
προσοχή πότε το βγάζεις έξω το καλοκαίρι...στο λέει άτομο που το σκυλί του παθε θερμοπληξία σε βόλτα 10 η ώρα το βράδυ

τέλος φτιάξε ένα κομπόδεμα.....τροφές εμβόλια έκτακτα περιστατικά μεταφράζονται σε 20ευρα και 50ευρα οπότε.....κόβεις από αλλού αναγκαστικά

υπομονή και όλα θα πάνε καλά
εμένα και μόνο που μπήκες εδώ για πληροφορίες μου κάνει πολύ καλή εντύπωση
δείχνει ανησυχία και ενδιαφέρον για την ευζωία του κουταβιού και άλλωστε αυτό είναι που μετράει

εδώ μέσα θα βρεις απαντήσεις στα πάντα που σε αγχώνουν...διάβασμα λοιπόν και εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς

σε ότι αφορά το μέλλον σου...δεν καταλαβαίνω @genie αυτή την τρομοκρατία
ναι είναι μικρή ναι μπορεί να χωρίσει αλλά τι?δηλαδή εσύ ή εγώ παντρεμένες πια υπογράψαμε κανα συμβόλαιο?ή έχουμε τις τόσο σίγουρες δουλειές που για τα επόμενα 15 χρόνια το χουμε λύσει?ποιος μου λέει εμένα ότι αύριο μεθάυριο δεν βρίσκομαι Αγγλία ή Αμερική γιατί εδώ γιοκ δουλειά ή δεν ξέρω τι άλλο....
σίγουρα στα 20 οι αναμενόμενες αλλαγές είναι μεγαλύτερες αλλά πραγματικά ποιος ξέρει?

κάποια νέα παιδιά πίστεψε με είναι πιο ισορροπημένα από μεγαλύτερους
και στα 20 δεν είσαι μωρό...άλλες στα 20 έχουν παιδιά!για όνομα του Θεού
είπαμε να την καθοδηγήσουμε όχι να την απογοητεύσουμε....λίγο πιο χαλαρά οκ?
Mη με παρεξηγείς. Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν υπάρχει φοιτητής που μπορεί να έχει σκύλο, προς Θεού. Αλλά είναι μερικά πράγματα που δεν δηλώνουν ώριμη απόφαση:
Ελεγαν με το φίλο να πάρουν ένα σκυλάκι να "το μεγαλώσουν μαζί". Πολλά κορίτσια περνούν από τέτοια φάση σε νεανικό έρωτα, αλλά όσο γλυκό και αν δείχνει, δεν κρατάει και μάλλον δηλώνει και σχέση στην αρχή της. Άλλο οι αγκαλίτσες και τα υποκοριστικά, άλλο τα ζωντανά πλάσματα.
Το σκυλί ήταν δώρο. Είναι απόφαση ώριμου ανθρώπου να χαρίσει ένα ζωντανό πλάσμα; Γιατί ο εν λόγω ανώριμος φίλος είναι αυτός στον οποίο βασίζεται η κοπελιά.
Η κοπέλα έχει ενδοιασμούς αν θα τα βγάλει περα και βασίζεται στο φίλο. Ούτε οι γονείς δε στηρίζουν την απόφαση. Εμένα και εσένα δεν μπορεί να μας εγγυηθεί κανείς το μέλλον, αλλά ξέρουμε ότι ο σκύλος δε θα είναι για πάντα γλυκούλης, και δεν βασιζόμαστε σε κάποιο φίλο για βοήθεια, και μάλιστα φίλο που δεν είναι καν συγκάτοικος.

Rea.skarm

Member
6 Σεπτεμβρίου 2016
14
14
29
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές!
Προς το παρόν τα πάμε πολύ καλά και μαθαίνει σιγά σιγά η μικρή όπως κι εγώ.
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις @genie και το θεωρώ πολύ πιθανό να χωρίσουμε στα επόμενα 1-2 χρόνια, δεν στηρίζομαι απόλυτα σε αυτόν απλώς για αρχή με διευκολύνει και με βοηθάει όσο μπορεί! Αν τον γνώριζες θα άλλαζες τελείως τη γνώμη που έχεις σχηματίσει τώρα περί ανωριμότητας, είναι πολύ υπεύθυνο άτομο, όπως κι εγώ θέλω να πιστεύω. Τέλος πάντων, πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν ωφελεί να συζητάμε ακόμη για τον τρόπο που το απέκτησα και όλα τα σχετικά και να επιμένουμε τόσο πολύ σε αυτό, ξέρω ότι ήταν λάθος.

Rea.skarm

Member
6 Σεπτεμβρίου 2016
14
14
29
Έχω υπόψιν μου όλα αυτά που μου λέτε, και πραγματικά με βοηθάτε πολύ!
Της έχω κλιματιστικό σχεδόν όλη τη μέρα, παιχνίδια για τα δοντάκια της και καλή συντροφιά! Δείχνει να καλοπερνάει! Και εννοείται ότι δεν την κακομαθαίνω :)

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
παραλληλα με τα θεματα που θα διαβασεις για την δικη σου εκπαιδευση και του κουταβιου σου(για αρχη θα σου προτεινα να ακολουθησεις τα θεματα της @Ήρα & Freedom ως σχετικα απειρη χασκοιδιοκτητρια που τα γραφει και καλα),
μην ξεχασεις να διαβασεις μαζι με τον φιλο σου τα θεματα σχετικα με τις γεννες ιδιωτων...και μετα ο φιλος σου να εξηγησει σε αυτους που ζευγαρωσαν την σκυλα τους για τι βλακεια μιλαμε...
και παλι καλη διαδρομη με τη μικρη σου, ελπιζω να τα καταφερεις, θα σε βοηθησει να ωριμασεις ακομα περισσοτερο...

genie

Well-Known Member
20 Μαϊου 2016
902
694
53
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές!
Προς το παρόν τα πάμε πολύ καλά και μαθαίνει σιγά σιγά η μικρή όπως κι εγώ.
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσο τα περιγράφεις @genie και το θεωρώ πολύ πιθανό να χωρίσουμε στα επόμενα 1-2 χρόνια, δεν στηρίζομαι απόλυτα σε αυτόν απλώς για αρχή με διευκολύνει και με βοηθάει όσο μπορεί! Αν τον γνώριζες θα άλλαζες τελείως τη γνώμη που έχεις σχηματίσει τώρα περί ανωριμότητας, είναι πολύ υπεύθυνο άτομο, όπως κι εγώ θέλω να πιστεύω. Τέλος πάντων, πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν ωφελεί να συζητάμε ακόμη για τον τρόπο που το απέκτησα και όλα τα σχετικά και να επιμένουμε τόσο πολύ σε αυτό, ξέρω ότι ήταν λάθος.
Τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι, τι θα κάνεις; Το δέχονται οι γονείς σου στο σπίτι; Γιατί από ό,τι κατάλαβα ήταν πολύ αρνητικοί.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Τα Χριστούγεννα και το καλοκαίρι, τι θα κάνεις; Το δέχονται οι γονείς σου στο σπίτι; Γιατί από ό,τι κατάλαβα ήταν πολύ αρνητικοί.

Και το Πάσχα τι θα κανει; Στο Κουρπάν Μπαϊράμ τι θα κανει;
Στο Ραμαζάνι; Θα το αφήνει μονο του; Να τα λεμε και αυτα....

Αν ρίξει ο Πούτιν ενα πιραβλο στο κεφαλι της τι θα κανει;
Τι θα απογίνει το σκυλάκι; ωιμέ.... ωιμέ..... ωιμέ......

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Βρε @genie ειλικρινα δεν καταλαβαινω τον τροπο σου και το σκεπτικο σου...
Ναι εχουμε πει πολλες φορες οτι πριν αποκτησεις σκυλο πρεπει να σκεφτεται τα προβληματα και τις πααμετρους σου, τι θα γινει αν...και αν...και αν... και φυσικα εφοσον δεν εισαι ανεξαρτητος να εχεις την συναίνεση απο συγγενεις/γονεις για αυτη την αποφαση, αλλα ας μην τα δραματοποιουμε ολα τοσο...
Αν πιασει ο καθενας μας ενα προς ενα ατομα του κυκλου μας ή και ακομη και μεσω του φορουμ ρωτωντας τι εκαναν πριν ερθει ο σκυλος στιη ζωη τους (ποσο το σκεφτηκαν, ποσο ενημερωθηκαν, πως προγραμματισαν το χρονο τους κλπ) δε νομιζω πως θα λαβουμε απο ολους ''ιδανικες'' απαντησεις σχετικα με τον ''ιδανικο τροπο'' που θεωρει ο καθενας μας οτι πρεπει να αποκταται ενας σκυλος. Και εγω η ιδια εχω γραψει στο φορουμ πως τον δικο μου τον σκυλο δεν τον πηρα εχοντας κανει και καμια σπουδαια ερευνα και χωρις ολες τις απαραιτητες ''προετοιμασιες''...λιγο ο αυθορμητισμος, λιγο ο συναισθηματισμος διοτι ζουσε αδεσποτος και να τελικα που ηρθε στη ζωη μου και με λιγο κοπο και αφοσιωση ολα πανε τελεια! Η κοπελα δε μου φαινεται απερισκεπτη, αντιθετως δειχνει διαθεση, ωριμοτητα και ενδιαφερον...και ειμαι σιγουρη θα τα καταφερει!
Αν τα πιασουμε ολα ενα-ενα και κανουμε την τριχα τριχιά, ο ενας δουλευει πολλες ωρες, ο αλλος εχει διαβασμα κλπ κλπ δηλαδη ποια ειναι η ''ιδανικη'' ηλικια και οι ''ιδανικες'' συνθηκες διαβιωσης; οτι εγινε, εγινε αλλωστε και οχι με τον πιο σωστο τροπο ομολογουμενως, όμως ΔΕΝ αλλαζει. αντι να την αποθαρρυνουμε και να την βομβαρδιζουμε, θα ηταν πιο εξυπνο και αποτελεσματικο να την κατευθυνουμε πιστευω, ετσι?

(τελειως φιλικα και παντοτε κατα την ταπεινη μου αποψη)

υ.γ. @ISKENDER με προλαβες :p