Μόλις απέκτησα ένα κουταβάκι Husky!

Ήρα & Freedom

Well-Known Member
22 Μαϊου 2016
210
639
Λάρισα
για αρχή πέρα από όλα τα άλλα φρόντισε το που κινείται το κουτάβι....με έντονο το θέμα της δυσπλασίας άκρων στις φυλές μας καλύτερη η πρόληψη από το να τρέχουμε μετά

δεν θέλει γλυστερό δάπεδο...πλακάκια μάρμαρα είναι απαγορευτικά
στρώσε μικρά χαλάκια ώστε να μη γλυστρά
ξέρω πως η εικόνα ενός κουταβιού που πάει πέρα δώθε με τις μπάντες έχει πλάκα αλλά είναι καταστροφικό για τα πόδια του

και ψύχραιμα ε?όλα λύνονται υπομονή θέλει και αγάπη....

να χαρείς την κουταβοπερίοδο...περνάει γρήγορα
και μένα μου το λεγαν...αλλά περάσαν οι μήνες τρέχοντας και ούτε που το κατάλαβα!

Rea.skarm

Member
6 Σεπτεμβρίου 2016
14
14
29
@Kodagoshe με κάλυψες και με το παραπάνω μπορώ να πω. Ελάχιστοι πιστεύω θα ήταν αυτοί που θα είχαν σκύλο αν κοιτούσαν πρώτα να έχουν λύσει όλους τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες που τους απασχολούν. @genie Δεν την καταλαβαίνω την τόση αρνητικότητα. Και ναι έχω σκεφτεί λύσεις σε αυτά που με ρωτάς.
@Ήρα & Freedom καλά που μου το είπες αυτό με το δάπεδο, δεν το ήξερα και είχα μαζέψει όλα τα μικρά χαλάκια γιατί τα κατουρούσε! Της έχω πάρει crate και είμαστε σε καλό δρόμο γιατί πάει από μόνη της εκεί για ύπνο. Το έχω ξεκλείδωτο βέβαια και έρχεται και με ξυπνάει κατά τις 7.30 το πρωί και ξαπλώνει δίπλα στο κρεβάτι μου (αφού έχει κατουρήσει το σαλόνι πρώτα, ενώ τη μέρα κατουράει μόνο στο μπαλκόνι).

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Να το χαιρεσαι το κουταβακι σου:)

Θα μπορουσες,επειδη σου κατουραει τα χαλακια,να χρησιμοποιησεις χαρτονι οντουλε που δεν γλυστραει,ειναι φτηνο και μπορεις να αλλαζεις μονο το λερωμενο κομματι.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Για ξεκίνα το διάβασμα όμως, γιατί κάθε μέρα που περνάει σε αυτή την ηλικία είναι πολύ σημαντική για τις βάσεις που θα δώσεις στο σκυλί σου... Ότι δεν καταφέρεις να του μάθεις τώρα, θα σε ζορίσει πολλαπλάσια στο μέλλον να το διορθώσεις.
Επίσης, αν δεν θες να ταλαιπωρηθείς για αρκετό καιρό στο θέμα της τουαλέτας, ξεκινά και να ξυπνάς κάθε 2-3 ώρες από τον γλυκό σου ύπνο για να πηγαίνεις το κουτάβι στην θέση που θέλεις να κάνεις την ανάγκη του, γιατί μετά από μερικούς μήνες θα ανοίξεις νέο θέμα με τίτλο "τα κάνει μέσα στο σαλόνι"...

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
αληθεια λεει πρεπει να σηκωνεσαι τουλαχιστον μια φορα το βραδυ να το βγαζεις για τσισακια....

Αστεια αστεια σαν μωρο ειναι μην νομιζεις...

• Like
Reactions: Rea.skarm

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "βασικά"...
;)
Πιστευω το θεμα με τα ισχια/γονατα και το γλιστρημα στα πλακακια ειναι απο τα πλεον σημαντικα,ειδικα σε μεγαλοσωμες φυλες.Οπως επισης και το ανεβασμα σε σκαλοπατια.Οποτε @Rea.skarm οτι και αν γνωριζεις (δεν θα το κρινω εγω ή καποιος αλλος εδω περα αυτο),καλυτερα ξεκινα απο μηδενικη βαση και απο σιγουρες πηγες.

Εχεις εικονα απο τους γονεις του κουταβιου ;

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Εικονα εννοουσα αν τους εχεις δει,αν γνωριζεις αν εχουν καποια προβληματα υγειας κτλ,οχι φωτογραφια,αλλα οκ :p

• Like

HAHA

Well-Known Member
14 Μαϊου 2016
142
397
56
κουκλα ειναι. να περάσετε όμορφα μαζί ευχομαι. και μην ξεχνάς για κοινωνικοποίηση να την παίρνεις μαζί παντού! να της δείξεις παιδάκια που φωναζουν σε παιδικές χαρές, παπάδες, σκουπιδιάρικα που κανουν θόρυβο, μηχανάκια κλπ κλπ. Για μένα είναι θετικό ότι είσαι 20 ετών. Πιο πολλές αντοχές για παιχνίδι και βόλτες με το σκύλο. Καλώς ήρθες και να μας ενημερώνεις για την πρόοδο σας

• Like

Rea.skarm

Member
6 Σεπτεμβρίου 2016
14
14
29
@yasemin το γνωρίζω τη βουρτσίζω ήδη :)
@HAHA τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε βόλτα για καφέ, αν και η κτηνίατρος μου είπε να μην την πηγαίνω σχεδόν καθόλου βόλτες μέχρι το 2ο εμβόλιο αλλά θα προσέχουμε πολύ.

• Like
Reactions: yasemin

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
εγω χωρις να θελω να αποθαρρυνω την φιλη αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν υπαρχει θεληση πραγματικη ομως και οχι απλα ενθουσιασμος
@yasemin το γνωρίζω τη βουρτσίζω ήδη :)
@HAHA τώρα ετοιμαζόμαστε να πάμε βόλτα για καφέ, αν και η κτηνίατρος μου είπε να μην την πηγαίνω σχεδόν καθόλου βόλτες μέχρι το 2ο εμβόλιο αλλά θα προσέχουμε πολύ.
απεφυγε να μυριζει κατουρημενες κολονες οσο ειστε εξω και κοπρανα και αλλα σκυλια...κατι τυφοι και κατι μορβες θεριζουν στα ανεμβολιαστα