Μόνη εργαζόμενη και chow chow

Christene

Member
3 Ιανουαρίου 2018
7
3
49
Σ
Καλησπέρα ,ο ΜΑΟ είχε δερματικά προβλήματα ιδιαίτερα σοβαρά γενικευμένη δεμοδικωση όποτε κάναμε στη διάρκεια της ζωής του πολλή χρήση κορτιζόνης εκτός των άλλων η οποία δημιούργησε αρθρίτιδα που καταλήξαμε να μην μπορεί να κινηθεί τους τελευταίους μήνες της ζωής του να έχει ακράτεια και να πονάει πολυ , ζούσε με ισχυρά αναλγητικά .Προσεξε πολυ τον εκτροφέα γιατί ειναι πολυ σημαντικό να έχει κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις έχουν προβλήματα με αρθρίτιδα και δερματικά . Σε ευχαριστω για την ευχή σου αλλα ήδη μοιράζομαι τη ζωή μου με 2 θιβετιανα λασα απσο για τα οποία έψαξα γιατί ο ΜΑΟ προήλθε απο ανεύθυνη εκτροφή δεν ήξερα και δε θέλω να συμβεί σε κανενα .ψαξε δες γονείς ζητά εξετάσεις να βρεις το τσοου σου να ζήσετε μια υπέροχη ζωή .αποφασια να το μοιραστώ γιατί θεωρώ ότι τα Τσοου Τσοου ειναι παρεξηγημένη ράτσα γιατί ειναι ιδιαίτερη !
Σε ευχαριστώ πολύ! Σε εκτροφέα που μπορεί κανείς να δει γονείς και δίνουν πιστοποιητικό απο κτηνίατρο με έλεγχο για δυσπλασια ισχιου ειναι οκ, έτσι δεν ειναι? σκέφτομαι να το πάρω στις επόμενες διακοπές μου, για να μην έρθει το καλυμμένο και μείνει με τη μια 9 ώρες μόνο του....οπότε εχω δει 3 εκτροφείο στα νότια του βελγιου και περιμένω να δω ποιος θα έχει απογαλακτισμενο μωρακι το Πάσχα, για να συμπέσει σωστά. Ο εκτροφέα σποτ λες ήταν στην ελλαδα ή αλλού?