Μόνος του...

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Αυτην την εβδομάδα, έτυχε αναγκαστικά να αφήνω τον Ροκ μόνο του ένα εξάωρο μες στο σπίτι καθημερινά (11-5) και εχω τρελλαθεί. Ο νους μου είναι συνέχεια σε εκείνον, μην πάθει κάτι και δεν είμαι εκεί. Φτάνω στο σπίτι και μέχρι να τον δω σώο και αβλαβή..... Μήπως υπερβάλω?
Βέβαια, το πρωί, πριν φύγω για τη δουλειά, τον βγάζω τη βολτίτσα του και το απόγευμα όταν γυρνάμε όλοι, ασχολούμαστε μαζί του με παιχνίδια και τρεχάλες.
Τον νιώθω σαν το δεύτερο παιδί μου... υπερβολή κι αυτό ή το νιώθει κι άλλος?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Μια χαρά θα είναι 6 ώρες δεν είναι τίποτα ο δικός μου είναι αρκετές παραπάνω μερικές φορές

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Άν υπερέβαλες δεν θα είχαν όλες οι top notch εταιρίες του εξωτερικού (e.g google,paul frank etc) playground στο χώρο εργασίας για τα σκυλάκια των εργαζομένων.Μάλιστα η paul frank που έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ έχει κατάλληλα διαμορφωμένα τα γραφεία των εργαζομένων (με χαμηλές πόρτες κλπ) για να ζει κ να κινείται ο μικρός τους φίλος άνετα!

Άρα είναι δικαιολογημένο το άγχος.Όλοι οι ευσυνείδητοι σκυλογονείς έχουμε ένα μέρος της προσοχής στο σπίτι όταν είμαστε έξω ..

dogmaster

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2012
117
0
εγώ όταν πάρω, λόγω δουλειάς θα μένει μόνο του 7-8 ώρες περίπου.. άρα θεωρώ ότι είναι καλά.. μην αγχώνεσαι

Liana01

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2012
297
0
Πειραιάς
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θεωρούσα ότι είναι πολλές οι ώρες που είναι μόνος του αλλά απο βδομάδα θα μπει στο κανονικό του πρόγραμμα, δηλαδή 2-3 ώρες μοναχούλης του (όχι ότι και έτσι δεν ανησυχώ δηλαδή....!).
@nfeel και στην Ελλάδα τα έχουμε αυτά....χιχιχιχι. Εδώ δεν σ' αφήνουν να παίρνεις τα παιδιά σου στη δουλειά, όχι να κουβαλήσεις σκυλάκι! Πάντως για τη google έχω διαβάσει κι εγώ διάφορα για τις συνθήκες εργασίας εκεί.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.968
7.541
Εμάς πάντως στη δουλειά μια κοπέλα ζήτησε να φέρνει το σκυλάκι της όταν το πρωτοπήρε κουτάβι για να μην το αφήνει ώρες μόνο και η διευθύντρια της είπε "ωραία, θα το έχουμε και μασκότ¨". Τώρα κάποια χρόνια μετά έχει μάθει να κοιμάται δίπλα της στο γραφείο στο κρεβατάκι του - και κάνει και μια ελαφριά φύλαξη χώρου (γαυγίζει σε κάθε νέο πρόσωπο, τους περνάει από σκανάρισμα ο σπόρος :p). Τώρα που αλλάζει η διεύθυνση ελπίζω να μην έχει πρόβλημα, αλλά σίγουρα νέο τέτοιο παράδειγμα δεν θα αφήσει να υπάρξει ο διευθυντής που προβλέπεται να πάρει το πόστο...