Μύτη σκύλου

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Καλησπέρα σε όλους!!! Ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό σε κουτάβι 2,5 μηνών περίπου η μύτη του να είναι μερικές φορές υγρή και μερικές εντελώς στεγνή..είναι ανησυχιτικο;Θα πρέπει να επισκευτώ τον κτηνίατρο; :confused:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Η ξηρη ζεστη του καλοριφερ στεγνωνει τη μυτη του σκυλου. Οταν το σκυλι κοιμαται η μυτη στγνωνει. Ειναι φυσιολογικο να εχει στεγνη μυτη καποιες φορες.

Bellos

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2011
124
0
Thessaloniki
Μάλιστα!!!Ευτυχώς γιατί ανησύχησα λίγο..συγνώμη για την ασχετοσύνη αλλα πρώτη φορά εχω σκύλο!! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
εμενα του δικου μου ειναι λιγο ξερη..να επισκεφτω τον κτηνιατρο μηπως?
Σε ποια ακριβώς χρονική στιγμή είνα ξερή;Αν είναι όταν κοιμάται ή λίγο αφου σηκωθεί τότε δεν υπάρχει πρόβλημα!

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Σε ποια ακριβώς χρονική στιγμή είνα ξερή;Αν είναι όταν κοιμάται ή λίγο αφου σηκωθεί τότε δεν υπάρχει πρόβλημα!
εμμ εχω πολυ καιρο να την δω ξερη ειδικα τωρα μετα κρυα νωμιζω ειναι υγρη..αλλα το καλοκαιρι ειναι πολυ ξερη

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
Του ροκυ ειναι ξερη συνηθως αλλα ο κτηνιατρος δεν μου ειπε οτι εχει κατι...Πανε 7 χρονια απο τοτε που το ρωτησα.Η ζιζελ απο την αλλη εχει σχεδον παντα υγρη!
Θυμαμαι οταν ειχα κουταβι τον ροκυ,ενας φιλος μου μου ειχε πει οτι το κουταβι ειναι αρρωστο λογω της μυτης και ειχα κατατρομαξει!
Μην αγχωνεσαι,μιλησε με τον γιατρο του για να σε ηρεμησει και να σου λυσει τις αποριες σχετικα με αυτο το θεμα!