ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ!


Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
TA ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 'Η ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΣΥ????
:oops:


lone wolf said:
Εγώ το διάβασα όλο και διαφωνώ κάθετα με την εξαγωγη σκύλων από την Ελλάδα όχι γιατί πιστεύω ότι μπορεί να γίνετε εμπόριο ή να βασανίζονται ζώα ή το οτιδήποτε αλλά όπως έχω πει επανηλλημένα ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ (ΣΚΥΛΟΣ) ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ (ΑΔΕΣΠΟΤΑ)!!!
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
FrenchieFan, δεν γνωρίζω.
Μεταφέρω αυτό που μου είπαν, πιθανόν να είναι ράδιο αρβύλα, αφού δεν το ξέρω προσωπικά ή με στοιχεία, δεν μπορώ να επιμείνω.

Αλλά αυτό που λες...

FrenchieFan said:
Αν ηταν ετσι, οτι θανατονονται τοσα πολλα σκυλια, γιατι μου λενε ολοενα για σκυλια που (για καπιο λογο) δεν τα θελει κανεις και τα εχουν 4 και 5 και 6 χρονια εκει.
Δεν θα ηταν πιο ευκολα να τα ξεφορτονονταν και αυτα- αφου το κανουν συνεχεια ή γενικος το συνηθηζουν?
μου γεννά ένα εύλογο ερώτημα:
Άρα υπάρχουν ανεπιθύμητα σκυλιά στην Γερμανία, που ολοένα αυξάνονται, κανείς δεν τα θέλει, και μένουν 4-5-6 χρόνια αδιάθετα.

Γιατί δεν υιοθετούν αυτά που προφανώς θα είναι και ράτσας, αλλά εισάγουν κατά εκατοντάδες από την Ελλαδίτσα?

Μήπως γιατί αυτά είναι καταγεγραμμένα, και εαν εξαφανιστούν, κάποιος θα τα αναζητήσει, ενώ τα Ελληνικά αδέσποτα, κανείς δεν θα τα αναζητήσει, εαν αληθεύουν οι φήμες για φαγώσιμα ή για πειράματα?

:roll:
 


amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Και άλλη μια απορία:
Εαν υπαρχει τόσο μεγάλη ζήτηση για σκύλους στην Γερμανία, δεν είναι περίεργο που δεν κάνουν περισσότερα κουτάβια οι εκτροφείς, αλλά καλύπτουν την ζήτηση με ημίαιμα εισαγωγής?

Πόσο κοστίζει η συγκομιδή, μεταφορά, εμβολιασμός, αναζήτηση οικογένειας κλπ για έναν ενήλικο streetdog?
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
250-300 Ευρω στοιχιζει ενας Greek Street Dog απο οργανοση, που τον εχει φερει απο δω.
Αμα βαλεις μεταφορα, εμβολια, τσιπ- δεν βγαζουν και τιποτα.

Τα σκυλια τα οποια δεν τα θελει κανεις, ειναι συνηθος πιτ-μπουλο-ειδες, που εχουν περασει πολλα και δεν ειναι για τον καθενα!
Ο Φορος για τετιο σκυλο στις περισσοτερες περιοχες της γερμανιας ειναι και 10απλασιος του κανονικου- με μεγαλους περιορισμους και επιτιρηση- δεν θελουν και δεν μπορουν ολοι να πληροσουν τα σπασμενα των αλλων.
 


magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Για ράτσες της Γερμανίας το καταλαβαίνω, (rott, dobie, γ. ποιμενικός), ότι βρίσκουνε οικογένειες, επειδή έχουνε κάποιο αίσθημα και δέσμευση (στο εξωτερικό υπάρχουνε πολλά σκυλιά από της ράτσες αυτές, που καταλήγουνε αδέσποτα), και τα στέλνουνε στην Γερμανία.
Για τα άλλα σκυλιά, τα κοπράκια, μόνο η Γερμανία παίζει ??
Τα άλλα κράτη της Ευρώπης, που έχουνε μικρό ποσοστό των αδέσποτων, γιατί δεν ζητάνε σκυλιά για υιοθεσία και προώθηση ??
 


FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.000
1.506
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Πως δεν ζητανε Magi!
Austria, Elvetia, Ollandia, Belgio, Dania σιγουρα παιρνουν σκυλια απο οργανωσεις- αλλα για εκει δεν μπορω να μιλησω, επειδη δεν ξερω τι κανουν ακριβος.

Πριν απο μερικους μηνες ( η περισι η πρωπερισι το καλοκαιρι), οταν η γνωστη κυρια εθεσε παλι σε κινιση γη και ουρανο και σταματησαν στην Ancona ενα "φορτιο" με σκυλια απο την Arche Noah Kreta, με προορισμο την γερμανια και αυστρια και τα κρατησαν εκει (αληθεια, τι εγιναν αυτα τα σκυλια τελικα???), ενω τους ειχαν βρει ηδη σπιτια στην γερμανια/αυστρια και τα περιμεναν οι νεοι ιδιοκτητες με αγονια, εγινε χαμος.
Μεχρι την Ancona πηγαν τοτε μερικοι, για να παραλαβουν ιδιοι τα σκυλια τους, και διαφορα μεσα εβαλαν- τιποτα!
Και απο κει ξερω σιγουρα οτι εβαλαν και αυστριακοι, που ηταν φιλοι με την Fiona Swarovski (ναι, με τα γνωστα Σβαροφσκι) μεσω τον συζηγο της (Τοτε τουλαχιστον υπουργος οικονομιας της αυστριας- Καρλ Χαινς Γκρασσερ) μεσω για να βγαλουν τα σκυλια, χωρις αποτελεσμα!

Αρα- πανε και Αυστρια!