ΝΤΑΡΚΟ

eugenaki77

New Member
7 Νοεμβρίου 2012
1
0
44
Ν.Χαλκηδόνα, Αθήνα
Καλημέρα.

Ο Ντάρκο(παγκ 6 ετών) από το περασμένο Σάββατο, εμφάνισε ατονία και δυσκολία στο περπάτημα. Μέσα σε αυτές τις ημέρες, ο σκυλάκος έχει καταπέσει εντελώς, δεν μπορεί ούτε να περπατήσει ούτε να σταθεί όρθιος. Τον πήγα στην κλινική alphavet στην Κηφισιά:του έκαναν ακτινογραφίες, υπερήχους, αξονική και γενική αίματος και είναι όλα καθαρά και άψογα!! Επίσης, τρώει κανονικά, δεν έχει εμετό ούτε διάρροια!!! Μου συνέστησαν το αττικό νοσοκομείο ζώων όπου τον πήγα χθες. Απέκλεισαν την νόσο του addison(του έκαναν και εκεί εξέταση αίματος για νάτριο+κάλλιο αν θυμάμαι καλά) και τον κράτησαν μέσα το βράδυ για ορό και κορτιζόνες. Θέλουν να δουν πώς θα αντιδράσει ο μικρός και "βλέπωντας και κάνοντας" όπως μου είπαν....αδυνατούν να κάνουν διάγνωση.

Δυστυχώς ο Ντάρκο 10 μέρες μετά τα πρώτα συμπτώματα δεν τα κατάφερε. Οι γιατροί στο Αττικό και ένας άλλος κτηνίατρος που ρώτησα, μου είπαν ότι πρόκειται για συμβάν που εμφανίζεται μια στο εκατομμύριο...... Υποθέτουν ότι ήταν κάτι νευρολογικό. Απλά το δημοσιεύω σε περίπτωση που βοηθήσει (εύχομαι να μην χρειαστεί) κάποιον από τους φίλους του φόρουμ. Να είστε καλά.

Last edited by a moderator:

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Δυστυχως τα νευρολογικα προβληματα ανιχνευονται δυσκολα και ειναι το τελευταιο που κοιτας οταν πλεον
εχεις αποκλεισει ολα τα αλλα. Αυτο ομως μπορει να σημαινει χασιμο πολυτιμου χρονου.

Να ειστε καλα και κουραγιο.

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Λυπάμαι πάρα πολύ για την απώλεια σας. Πόσο άσχημο είνια να χάνεις τον φίλο σου και ακόμα χειρότερο (τέλος πάντων καταλαβαίνετε τι εννοώ χειρότερο) όταν δεν γνωρίζεις και τον λόγο.

Κουράγιο