Νέος κούταβος! (ex-Τοτέμ)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ε, ναι λοιπόν είχα δεν είχα απέκτησα και δεύτερο...

Κάποιοι μπορεί να τον θυμάστε από αγγελία που είχε μπει εδώ στο forum:

Με έτρωγε καιρό η ιδέα για δεύτερο σκυλάκι και μόλις τον είδα, το αποφάσισα για τα καλά :)

Ο μικρούλης μεγαλώνει και (στα μάτια μου τουλάχιστον) ομορφαίνει 8)

Ε, εντάξει έχουμε λίγο αστείες αυτούμπες αλλά εμένα μ'αρέσουυυν! :lol:

Αν βασιστώ στην εκτίμηση του γιατρού που τον εμβολίασε όταν τον μάζεψαν (ήταν αδεσποτάκι), τώρα είναι ακριβώς 4 μηνών. Εχει ψηλώσει ήδη από τότε που τον πήρα (πριν 3 βδομάδες) και από ότι φαίνεται έχει μέλλον ακόμα.

Προς το παρόν πάντως είναι ακόμα σχεδόν στο ίδιο μέγεθος με τη Nelly

Τρώει BARF από την πρώτη μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα (εδώ που τα λέμε νομίζω θα έτρωγε τα πάντα χωρίς πρόβλημα! Είναι πολύ φαγανό το χρυσό μου! Χεχε). Είναι αρκετά ήσυχος και συγκεντρωμένος για την ηλικία του και ανταποκρίνεται πολύ καλά σε όσα του έχω μάθει ως τώρα. Τα νεύρα της Nelly γίνανε μόνο κρόσια τις πρώτες μέρες, αλλά σιγά σιγά προσαρμόζονται (τα σκυλάκια, όχι τα νεύρα!).

Οπως καταλαβαίνετε προκύπτουν και διάφορες απορίες τώρα στο ξεκίνημα της συγκατοίκησής τους, αλλά αν δεν βρω άκρη θα σας απασχολήσω σε άλλο topic γι'αυτές.

Προς το παρόν ήθελα απλά να σας συστήσω το νέο μέλος της οικογένειας.
Θα μου πείτε τι σόι συστάσεις είναι αυτές χωρίς όνομα, ε? Λοιπόν, το ξέρω ότι είμαι απίστευτη αλλά ακόμα το παλεύω! Δύσκολο πράγμα το όνομα για αρσενικό τελικά! Τα ονόματα για θηλυκά έχουν πολύ περισσότερη ποικιλία, δεν το είχα συνειδητοποιήσει! Επίσης αλλάζει τόσο σύντομα που δεν μπορώ εύκολα να φανταστώ και πώς θα είναι σαν ενήλικος :roll: Θα την βρω την άκρη άμεσα όμως και θα σας ενημερώσω :D

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
αχ ηταν ομορφος απο μικρος αλλα και τωρα που μεγαλωνει κουκλος γινεται..τι υπεροχο χρωμα που εχει!!!!!!!! :p

RozaFan

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
84
0
τα χρώματα του θυμίζουν τα αγριόσκυλα της Αφρικής που δείχνουν κάποιες φορές στα ντοκιμαντέρ :p

Να σου ζήσει

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: τι αυτια ειναι αυτα!!!!Ειναι κουκλος , και εχει υπεροχο χρωμα!!!!Γερός να ειναι!!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
να σου ζησει ο κουκλος!! αφου σηκωσε τετοιες αυταρες,ευγε του,χαχα :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Προσπαθώ να καταλαλώ τι μίξη μπορεί να προκάλεσε αυτό μοναδικό αποτέλεσμα! Ειρήνη είναι υπέροχος! Να σου ζήσει! :D

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Chloe said:
Καλά είναι τρέλα!!!!!!!!!!!!!!
Προτείνω να τον βγάλεις "Αυτιά"! :D :D :D
Η ιδεα για το ονομα σου ηρθε ετσι στο ξεκερφοτο ή σε ενεπνευσε TV person; Μη το βγαλεις αυτια δεν φταιει σε τιποτα το σκυλακι!!!! :lol: :lol: :lol:

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
ROTTIE said:
Προσπαθώ να καταλαλώ τι μίξη μπορεί να προκάλεσε αυτό μοναδικό αποτέλεσμα! Ειρήνη είναι υπέροχος! Να σου ζήσει! :D
εμενα μου αρεσει πολυ η ευθεια γραμμη στη μουρη..λες και εβαλες ενα χαρτονι και εριξες σπρευ ειναι :lol: :lol: :lol: :lol:

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!! :oops:
Πάντως παιδιά έχω πάθει πλάκα με τον μικρό. Η αλήθεια είναι ότι το χρώμα του με έκανε να τον προσέξω αρχικά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Εχει ένα βλέμμα ο άτιμος... Δεν ξέρω αλήθεια, έχει άραγε κανένας άλλος αυτό το κόλλημα με το βλέμμα των σκυλιών ή να πάω να κοιταχτώ?

Οσο για το από που κρατάει η σκούφια του... Πραγματικά μυστήριο! Θα μπορούσα να υποθέσω ίσως ότι είναι μίξη με border collie γιατί είναι από όσο ξέρω από τα ελάχιστα σκυλιά με τέτοιο χρώμα. Αλλά πόσα bc έχουμε πια στην Ελλάδα? (Noela :?: ) Πόσες είναι οι πιθανότητες να βρέθηκε κάποιο αδέσποτο? Αν και με δεδομένο ότι ο μικρός βρέθηκε μόνος του, μάλλον πιο πιθανό είναι η μάνα του να είναι σε σπίτι και να τον ξεφορτώθηκαν :evil: . Τέλος πάντων, οτι και να'ναι είναι μάλλον ανεπανάληπτο! Αν δω δεύτερο είναι μάλλον ασφαλές να υποθέσω ότι θα είναι αδέρφια.

"Αυτιά" πάντως δεν τον βγάζω! Sorry Cloe, αλλά όπως ξέρεις ο χώρος των ΜΜΕ είναι δύσκολος για μικρούς πρίγκιπες! :lol:
Υποψήφια ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι: Zack, Carbon, Perro, Bono, Rusty... και από χθες με τριβελίζει σοβαρά το Merlin. Ουφ! Ευτυχώς δεν σχεδιάζω παιδιά! Τα έβλεπα να μένουν αβάφτιστα 5-6 χρόνια!

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Κοιτα...........και το Αντωνης δεν είναι ασχημο όνομα σκέψου το λίγο!!! :lol: :lol: :lol: ασε που νομίζω οτι εχουμε ιδια........αυτια!!!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Αντώνη είναι και πιτσιλωτά τα αυτιά σου? :p :lol:

Και όταν ήταν με το ένα πάνω, το άλλο κάτω ήταν απίστευτος. Καθόταν και έπαιρνε και το σοβαρό του τρομάρα του... Πολύ γέλιο! Νόμιζα πάντως ότι θα μείνει έτσι, ένα πάνω - ένα κάτω. Τώρα που σήκωσε και τα 2 με μπέρδεψε ακόμα περισσότερο σε σχέση με τις φυλές που μπορεί να έχουν μπλεχτεί.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τέλειο όνομα το “Merlin” για ένα μικρό Μάγο που μαγεύει του πάντες με το βλέμμα του! Νομίζω πως του ταιριάζει γάντι! :wink: :D

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
ROTTIE said:
Τέλειο όνομα το “Merlin” για ένα μικρό Μάγο που μαγεύει του πάντες με το βλέμμα του! Νομίζω πως του ταιριάζει γάντι! :wink: :D
Εμένα το Merlin δεν μου αρεσει [-X θυμιζει Merlin Manson :eyecrazy: μπλιαχ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο Manson λέγεται «Marilyn» και όχι « Merlin». :wink:

Εμένα το «Merlin» μου θυμίζει το μάγο! Τι ωραίο όνομα…

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
[-( [-( [-(

Δεν νομιζω να τον νιάζει πως γραφετε το ονομα του..........ουφ πεσ'το και Πυγμαλιων, καλα να 'ναι μονο και τιποτα αλλο!!! :)