Νέος κούταβος! (ex-Τοτέμ)

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Να σου ζήσει ο μικρός, πράγματι έχει πολύ σπάνιο χρώμα και μην σε απασχολούν τα αυτιά του, εγώ τα βρίσκω πολύ γλυκα.
Από ονόματα πάντως εμένα μου αρέσει το Άραγκον γιατί έτσι όπως τον βλέπω μου φέρνει κάτι από πολεμιστή που λερώθηκε στη μάχη. :D

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ROTTIE said:
Ο Manson λέγεται «Marilyn» και όχι « Merlin». :wink:

Εμένα το «Merlin» μου θυμίζει το μάγο! Τι ωραίο όνομα…
αδερφιστικο ειναι 8) και μου θυμιζει και τα πορτοκαλια :lol:

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
galazio said:
αδερφιστικο ειναι 8) και μου θυμιζει και τα πορτοκαλια :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: ετσι ετσι!!! Ουτε το Άραγκον μου αρεσει......μοιαζει για Άραγκον;

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
χμ,το αραγκον,καλουτσικο ειναι,απλα σκεφτομαι οτι στην πραξη..

ΑΡΡΡΡΑΓΚΟΟΟΝΝΝ,στη θεση σου γρηγορα!(τουλαχιστον ξωτικουλι,το λες σωστα το ρο?διοτι εαν ακουγεται αγαγκον,θα υπαρχει ενα αλφα προβλημα :lol: :lol: :lol: :lol: )

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Ο Άραγκον ήταν το ξωτικό στον Αρχοντα των δαχτυλιδιών? εάν ναι τον άλλον τον ωραίο με τα γένια πως τον έλεγαν?
Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι με τα αυτάκια που έχει τον λες και ξωτικό. :D

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Να σου ζήσει!!!Μπράβο σου που τον πήρες :D Θαυμάζω το κουράγιο σου!Όντως είναι πολύ περίεργος εμφανισιακά....γρίφος σκέτος. :lol: Πολύ ωραίο χρώμα πάντως.Και τα αυτιά του είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
galazio said:
τουλαχιστον ξωτικουλι,το λες σωστα το ρο?διοτι εαν ακουγεται αγαγκον,θα υπαρχει ενα αλφα προβλημα :lol: :lol: :lol: :lol: )
Η μαμα μου το εχει αυτο το προβλημα... :lol: :lol:
Το σκυλι ειναι η Εσμεγαλντα... :p

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Κούκλος είναι ο μικρός ,να σου ζήσει :lol: :lol:

Αφού τώρα είναι στο ίδιο μέγεθος με τη Nelly φαντάζομαι πόσο θα γίνει όταν μεγαλώσει :lol: :lol:

Εμένα σαν όνομα μου άρεσε πολύ το Μέρλιν και νομίζω του ταιριάζει :mrgreen: :mrgreen:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Τι φανταστικο κουταβι!!!

Να σου ζησει :D

Το Μερλιν νομιζω οτι του ταιριαζει γαντι :wink:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Xotikouli said:
Αλλά πόσα bc έχουμε πια στην Ελλάδα? (Noela :?: )
...
και από χθες με τριβελίζει σοβαρά το Merlin. !
Από ότι μου έχουν πει, έχουμε 4-5 μόνο αλλά εγώ υπολογίζω περισσότερα αφού γνωρίζω για 4, χωρίς το δικό μου. Και το ένα που ξέρω ο θεός να το κάνει bc από temperament, σίγουρα από πετσοπ θα ναι. Είναι όλα ασπρόμαυρα όμως. Δε χρειάζεται να σου πω πόσο μου αρέσει το χρώμα σας ε; :D

Καλό το Merlin αν σκεφτείς ότι μοιάζει με blue merle. Από κει πήρε το όνομα της και η Μπλου.

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
πανεμορφος :)

Υγ:εκει που λεει αυτουμπες διαβαζα τουμπες και λεω τι σκ@τα ρε γαμωτο αλλες φωτο βλεπω? :lol: :lol: :lol:

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Το σκυλακι ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ και η "μανουλα" εξαντλησε την τεχνη της να το κανει ακομα πιο ομορφο.Απορω και εγω για την ευθεια στη μουσουδιτσα.Δεν πιστευω να το μακιγιαρισες πριν το τραβηξεις :lol: :lol: :lol: Να σου ζησει, να ειναι υγειές και καλο κουραγιο.
Ψηφιζω και εγω Μερλιν.Το Άραγκον αν τονιστει στο "ο" θυμιζει κοληση "αργκόν".

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Μαρία αν θες πήγαινε στο "Νέο Μέλος" και παρουσιάσου μας, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη και ρίξε και μια ματιά στο "Χρήσιμες πληροφορίες" που εξηγεί πως να επισυνάψεις φωτογραφίες... :wink:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Να σου ζήσει το κουκλί *agapoylas* *agapoylas*
Είναι μια σκέτη γλύκα και το χρώμα του είναι υπέροχο!!!

Εμένα πάντως, μου αρέσει το όνομα Merlin!

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
dali said:
Μαρία αν θες πήγαινε στο "Νέο Μέλος" και παρουσιάσου μας, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη και ρίξε και μια ματιά στο "Χρήσιμες πληροφορίες" που εξηγεί πως να επισυνάψεις φωτογραφίες... :wink:
Ευχαριστω πολυ dali!!! Αν, θες πανε στο θεμα μ να δεις το αποτελεσμα... ("Οριστε, η Biancουλα μου!!!") :) :oops: