Νέο Μέλος με κουτάβι 39 ημερών

Roulaan

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
28
0
Καλημερα και καλη χρονια σε ολους και ολα (τα σκυλομωρακια).Ξερω, ξερω φωτογραφιες.Θα οροσπαθησω παρακατω και αν τα καταφερωωωωω.Να ρωτησω κατι? Ο Φιντελ ειναι αψογος με τις αναγκες του πλεον.Ενα ομως παραμενει μυστηριο.Οταν βλεπει ενα συγκεκριμενο προσωπο, μια οικογενειακη φιλη, και μονο αυτη ομως,τοτε κατουριεται. Ή εντελως ή σταγονιτσες.Ειναι αυτο που λεμε "κατουριεται απο τη χαρα του?" Φυσικα την λατρευει τη συγκεκριμενη και το ιδιο ισχυει και για αυτην.Που οφειλται ρε παιδια αυτο?

Roulaan

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
28
0
Μια δοκιμη να δουμε αν θα ανεβει και αν ειναι ενταξει θα ανεβασω οσονουπω και πιο προσφατες γιατι εδω ειμαστε 2 μηνων.

Roulaan

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2011
28
0
Καλησπερα.Ο Φιντελ ειναι αισιως 9 μηνων και μπορω να πω με σιγουρια πως μας εχει χαρισει καποιες απο τις ωραιοτερες στιγμες στη ζωη μας.Περασαμε πολυ ευκολα το σταδιο "τσικα και κακα εξω" με σχεδον μηδενικα ατυχηματα.Προσπαθουμε συνεχεια το να μην τραβαμε στη βολτα, αλλες φορες επιτυχως και αλλες οχι, σταματησαμε να τρωμε τις γλαστρες μαζι με το περιεχομενο.Εεε, φαγαμε και 3-4 σκλετους γυαλιων, ενα τηλεκοντρολ, κατι παντοφλες αλλα οκ, τα ξεπερασαμε ολα αυτα και ειμαστε κυριοι.
Μεχρι χτες που δεν μπορω να εξηγησω την συμπεριφορα του.Ξεσκισε ενα σεντονι και καταδαγκωσε και εσκισε φυσικα ενα παπλωμα.Μεχρι τωρα ουτε που ειχε ποτε ακουμπησει.Τα υπνοδωματι αειναι ανοιχτα και δεν ειχαμε προβλημα.
Στο συγκεκριμενο δωματιο που ειναι των παιδιων οταν στρωνω κλεινω την πορτα γιατι αρεσκεται να μου τραβαει τα σεντονια και να παιζει.Ετσι εγινε και χτεσ και αυτος με κοιταζε απο τη χαραμαδα.Αφου τελειωσα και καμμια ωρα μετα μπαινω και αντικρυζω το χαος.Τον μαλωσα αλλα δεν ξερω τι καταλαβε, δεδομενου οτι εγω μαλωνα και αυτος εγλυφε.
Και το αποκορυφωμα ηταν το πρωι που ανακαλυψα οτι ακριβως μπροστα στν πορτα του συγκεκριμενου δωματιου ειχε κανει τσισα, κατι που δεν το εκανε ουτε οταν ηταν κουταβι.
Παιζει να υπαρχει ζηλια?¨Η να το εκανε επειδη κλεινω καποιες στιγμες το συγκεκριμενο χωρο?Και πως πρεπει να του συμπεριφερθω?

neneia

Well-Known Member
3 Απριλίου 2012
112
30
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Χωρίς να είμαι ειδική θα ελεγά ότι είναι από ζήλια που δεν μπορεί να μπαίνει στο δωμάτιο ενώ τα παιδιά μπορούν. Γι'αυτο και σημάδεψε τον χώρο να δηλώσει έντονα την παρουσία του. Χωρίς να είμαι ειδική ξαναλέω, εγώ κάπως έτσι θα το έπερνα. τον μάλωσες?