Νέο Μέλος

Voula74

Member
8 Οκτωβρίου 2016
7
9
50
Καλησπέρα κ από μένα εδώ κ δύο εβδομάδες έχω αναλάβει τη φροντίδα του Bruno τον οποίο πήραν οι ανηψιες μου από τις διακοπές κ δεν ήθελαν να το αναλάβουν πλέον ο Bruno είναι 5.5 μηνών δεν ξέρω και πολλά από σκυλιά αν κ τα λατρεύω όπως όλα τα ζώα χαίρομαι που είμαι στην ομάδα σας και είμαι σίγουρη ότι θα με βοηθήσετε σε πολλές απορίες που μπορεί να έχω σας στέλνω κ μια φωτογραφία του κ αν κάποιος κάποια καταφέρει να μου πει τι ράτσα μπορεί να έχει αυτό το σκυλάκι θα χαρώ δεν έχει σημασία για μένα έχω δεθει μαζί του κ εγώ κ τα παιδιά

Attachments

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Καλως ηρθες και να τον χαιρεσαι,συγχαρητηρια για την καλη σου πραξη ! Αν επιτρεπεται,τι ηλικια εχουν οι ανιψιες σου ; Ή οι γονεις τους που τους επετρεψαν να παρουν σκυλο ;

Voula74

Member
8 Οκτωβρίου 2016
7
9
50
Καλως ηρθες και να τον χαιρεσαι,συγχαρητηρια για την καλη σου πραξη ! Αν επιτρεπεται,τι ηλικια εχουν οι ανιψιες σου ; Ή οι γονεις τους που τους επετρεψαν να παρουν σκυλο ;
Είναι 13 κ 16 έχω κ εγώ παιδιά 11 κ 13 τα οποία τον λατρεύουν κ είμαι σίγουρη ότι θα τους κάνει καλό

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να σου ζήσει το σκυλάκι και να έχει καλή ζωή μαζί σας. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω, ότι "μάλωσες" γερά τα ανίψια σου και να κατάλαβαν ότι αφενός τα ζώα δεν είναι παιχνίδι για να κάνουν το κέφι τους και μετά να μην τα θέλουν και αφετέρου ότι ενώ ήταν στην δική τους ευθύνη το σκυλί , φέρθηκαν παντελώς ανεύθυνα. :rolleyes:

Voula74

Member
8 Οκτωβρίου 2016
7
9
50
Να σου ζήσει το σκυλάκι και να έχει καλή ζωή μαζί σας. Ελπίζω και θέλω να πιστεύω, ότι "μάλωσες" γερά τα ανίψια σου και να κατάλαβαν ότι αφενός τα ζώα δεν είναι παιχνίδι για να κάνουν το κέφι τους και μετά να μην τα θέλουν και αφετέρου ότι ενώ ήταν στην δική τους ευθύνη το σκυλί , φέρθηκαν παντελώς ανεύθυνα. :rolleyes:
Τα
Καλησπέρα φυσικά κ έφαγαν μαλωμα το θέμα είναι ότι μπορεί να τους έρθει σε κανένα χρόνο να παρουν πάλι κάποιο ζωάκι κ να μείνει έτσι πάλι εγώ μόνο budgies κ καναρινι έχω δεν ήμουν έτοιμη να πάρω ακόμα σκυλί όμως τον έχω τώρα κ τον λατρεύω με τη τροφή του έχω θέμα δεν τρώει ξηρή τροφή τρώει δικά μου κρέατα ψημενα λίγα ζυμαρικά κ κονσέρβα για σκύλους έτρωγε τώρα δεν έχω δοκιμάσει επιμένω στη ξηρή τροφή όμως τίποτα τρώει πολύ λίγο συγχωρέστε κιόλας παιδιά αλλά δεν ξέρω κ πολλά γι αυτό κ οι πολλές ερωτήσεις