Νέο μέλος - Γεια σας !!!

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Καθε μηνα και ...χειροτερος !!!! Μου εχει σπάσει τα νευρα :p με τα δαγκώματα ο καρχαρίας .....ΙΠΟ το συντομότερο !!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Πάρα πολύ όμορφος!!! :)

Με το καλό να ξεκινήσει και τον αθλητισμό. Για που λέτε;

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Πάρα πολύ όμορφος!!! :)

Με το καλό να ξεκινήσει και τον αθλητισμό. Για που λέτε;
Ευχαριστούμε !!!! Διλημμα το πού ....δυστηχώς λόγω δουλειάς εχω περιορισμένο χρόνο τις καθημερινές ....αρα η ιδιαίτερα ωστε να προλαβαίνω μεσα στην εβδομάδα αργα το απογευμα ( με τον Κο Χατζάκο σε αγωνιστική υπακοή) αλλα στα οποία θα δυσκολευτούμε για ιχνηλασία και δαγκώματα ....ή ΣΚ στον Hundersportsclub του Κου Κοροβέση. ...δεν το ήξερα το ΙΠΟ και πήγα την Κυριακή και είδα τις εξετάσεις ....μου φανηκε πολύ πολύ ωραίο !!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Ωραία. Με το καλό να ξεκινήσετε :)

Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά club στην Αττική. Γεωγραφικά, δεν ξέρω όλοι που βρίσκονται, αλλά αν κάνεις μια έρευνα, θα τους βρεις, και ότι σε εξυπηρετεί. Αγωνιστική υπακοή, πως μπορεί να γίνει με ιδιαίτερα; Δεν απαιτείται στίβος;

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Αγωνιστική υπακοή, πως μπορεί να γίνει με ιδιαίτερα; Δεν απαιτείται στίβος;
Για αυτο ανεφερα την δυσκολία στην ιχνηλασία και δαγκώματα ....ΟΚ δεν ξέρω κατα πόσο θα ειναι ίδια με αυτή σε στίβο αλλα απ ότι καταλαβα μπορεί να δοθεί προσανατολισμός προς το αγωνιστικό που θα ειναι διαφορετικός απο την απλή ΒΥ. ( ελπίζω να μη λέω βλακείες :) ). θα βρούμε καποιο πάρκο εδώ κοντά αν ξεκινήσω ιδιαίτερα ...

Στο hundersport βεβαια ...υπάρχει και στίβος και οπως και να το κάνεις ....σε βάζει σε άλλη ψυχολογία :)

Υπάρχουν πολλά Club οντως , αλλα πολύ λίγα δουλεύουν το ΣΚ ....και για καποιον που τελειώνει αργά δουλειά καθημερινές δεν βολεύουν... ( το κανω και επίσημα παραπονο μια σχεδόν αποκλείουν καποιους ανθρωπους με ασχημα ωραρια :) .....

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
αγωνιστική υπακοή δεν είναι τίποτε άλλο από την υπακοή του ΙΡΟ .
κινήσεις ακριβείας , συγκεκριμένες θέσεις σε συγκεκριμένους χρόνους .
Κοινώς ακρίβεια -ταχύτητα- συγχρονισμός .
Σε προπονητικό επίπεδο δεν απαιτείται στίβος .
Εξάσκηση των εντολών μπορούν να εκτελούνται ακόμα και μέσα στο σπίτι .

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Ps. για να ξεκαθαρίσω γιατι δεν το λέω πολύ καθαρα ...στα ιδιαίτερα δεν θα γίνουν ιχνηλασία και δαγκώματα ....απλα υπακοή με προσανατολισμό σε αγωνιστική

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Το ωράριο είναι όντως πρόβλημα. Οπως και η απόσταση, που μεταφράζεται σε χρήμα, εκτός από χρόνο, και στην εποχή μας είναι μεγάλο αγκάθι.

Ρώτα εδώ τα παιδιά που ασχολούνται, να σου απαριθμήσουν όσα club ξέρουν, μήπως σου έχει ξεφύγει κάποιο, που ίσως και να δουλεύει ώρες που να σε βολεύουν.

Καλή επιλογή :)