Σας προσκαλω όλου σπίτι μου...για να καταλάβετε..τι θα πει τρίχα!!!
2 Golden...βρίσκω τρίχες πιά, στα πιό απίθανα σημεια του σπιτιού...
Απλά δε παίζεται...και δεν συζητω για καλεσμένους που φορανε μαύρα...
Μεγάααααααλο λάθος!!!!![]()
Σας προσκαλω όλου σπίτι μου...για να καταλάβετε..τι θα πει τρίχα!!!
Βρε Barbie σκυλο παιρνεις!Καλα το να βαζεις σκουπα ειναι προβλημα???Ενταξει θα βαζεις παραπανω φορες!Και τι?Υποθεση μιας ωρας ειναι!Βαζεις ηλεκτρικη και σφουγγαριζεις μετα!Τελος!Σκυλος εχεις!Ποιος σου ειπε να μην το αγκαλιαζεις?Οτι θες τον κανεις!Το Ακιτα αντιθετα δεν ξερω πως ειναι κουταβι,τι τριχα εχει οταν μεγαλωσει αλλα οποιο και αν ακουμπησα εφυγα με πολλλλλλες τριχες!
Συγκριτικα αναμεσα σε αυτες τις 2 φυλες το Ακιτα ριχνει πιο πολυ τριχα!!!
Αν σκεφτεσαι αντι για 3 φορες την εβδομαδα να βαζεις 2 φορες ηλεκτρικη σκουπα θα σε στεναχωρησω!βασικα ειναι λιγο προβλημα αυτο....γτ δν μπορεις ουτε ν το αγκαλιαζεις και απ την αλλη ειναι κ λιγο βλακεια ν ειναι το σπιτι γεματο τριχεςς
και πιστευω οτι ουτε 3 φορες σκουπισμα δν ειναι αρκετες....
Εγω στο σπιτι δεν εχω καθολου τριχα για τον λογο που σου ειπα πιο πανω!Στο τελος καθε βολτας τον φωναζω,στηνεται και αρχιζω να χτενιζω με τα χερια μπρος-πισω, πανω-κατω ξεκινωντας απο τον λαιμο προς το σωμα και καταληγω στην ουρα!Τα πολλα πολλα φευγουν αμεσως... μου φαινεται οτι πρεπει τελικα να αλλαξωαλλα δν ειναι οτι εχω προβλημα τρελενομαι για τα Γ.Π. ειναι σουπερ...και αφου λινετε και το προβλημα της τριχοπτωσης οκ...εσυ ποσο το πηρες το δικο σου??
ειχα και εγω το ιδιο προβλημα.το πηγα στον θωμα μαραγκο κτηνιατρο και του τηλιξε το αυτι με αυτοκολητη ταινια.μετα απο λιγες μερες την εβγαλα και το αυτι ειναι απο τοτε ορθιο.εχουν περασει 3 χρονια.χαιρετισματα στην γκασμαδιαΧαιρετώρέα σας και σας συγχαίρω για την προσπάθεια σας.
Είμαι και εγώ ένας φανατικός λάτρης των σκύλων και ειδικά της φυλής του γερμανικου ποιμενικού.
Από μικρός στην οικογένεια μου πάντα είχαμε σκυλιά (όχι κάποιας ιδιαίτερης ράτσας) και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή χωρίς ένα καταπληκτικό σύντροφο σαν και αυτά.
Όταν παντρεύτηκα πριν κάποια χρόνια και απέκτησα ένα σπίτι στην εξοχή σε μεγάλο κτήμα αποφάσισα να αποκτήσω ένα γερμανικό ποιμενικό(Ηρμα) και μετέπειτα ένα ρότβαιλερ(ρότβα) με τα οποία έζησα πολλά χρόνια από τη ζωή μου.
Δυστυχώς όμως τα έχασα και τα δύο πριν 2 χρόνια με διαφορά ενος χρόνου το καθένα μετά από 13 χρόνια Ήρμα και 10 Ρότβα.
Έτσι μετά από 2 χρόνια διαλείματος αποφάσισα να ξαναπάρω ένα σκυλάκι κα τώρα είμαι κάτοχος ενός αρσενικού κουταβιού (γερμανικό ποιμενικού)4 μηνών αυτή τη στιγμή ονόματι Baron.
Το απέκτησα από έλληνα εκτροφέα και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κουτάβι και επίσης έχω συχνή εποινωνία και με τον εκτροφέα.
Αναπτύσεται πολύ καλά .
Το μόνο που με αγχώνει είναι τα αυτιά του γιατί πότε σηκώνονται και τα 2 και μετά πέφτουν.Πριν λίγες μέρες ήταν όρθιο το ένα και το άλλο διπλωμένο και σήμερα είναι το αντίθετο.
Τηλεφώνησα τον εκτροφέα και μου έιπε να μην ανησυχώ,απλώς βγάζει δόντια και σιγά σιγα θα στρώσει.
Στο παλιό μου σκυλί έδινα και ασβέστιο αν και αυτό τα είχε σηκώσει πιο γρήγορα.
Κατά τα άλλα το σκυλί είναι αστέρι .πολύ καλός χαρακτήρας και μαθαίνει ευκολα.
Ελπίζω να μείνει μαζί μου πολλά χρόνια.
Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και κάποιες φώτο.
Ευχαριστώ που με δεχτήκατε στην παρέα σας.
Ή παίρνεις ρομπότ.πάρτο απόφαση ,αν έχεις σκύλο θα βάζεις σκούπα κάθε μέρα.![]()
Για περάστε και από το δικό μου. Μια από τα ίδια. Επιπλέον εγώ φοράω πάντα μαύρα ρούχα. Τα ρολλά με την κολλητική ταινία τα αγοράζω με το κιλό.Σας προσκαλω όλου σπίτι μου...για να καταλάβετε..τι θα πει τρίχα!!!
Προφανώς σκούπα.Σκούπα ή σκύλο;
Αυτό σωστό. Είχε πρόσφατα το ΙΚΕΑ σε προσφορά 6 ανταλλακτικά!Για περάστε και από το δικό μου. Μια από τα ίδια. Επιπλέον εγώ φοράω πάντα μαύρα ρούχα. Τα ρολλά με την κολλητική ταινία τα αγοράζω με το κιλό.
Δεν αντιμετωπίζεται...όσες φορες και να βάλω σκούπα..σε 3 ώρες γεμίζουμε πάλι...οπότε το έχω πα΄ρει απόφαση...και δν σε ενοχλει αυτο???ποσες φορες τη βδομαδα βαζεις σκουπα??
Sara...
aja1:
aja1:
aja1:
aja1:
Απιστευτο...
Αληθεια εχεις τετοια σκουπα?
Θελω και εγω...
χαχα τι καλοοο....Ναι, φυσικά έχω τέτοια σκούπα και σφουγγαρίστρα. Απεχθάνομαι το σφουγγάρισμα. Και η σκούπα διατηρεί το σπίτι καθαρό, οπότε δε με νοιάζει να τη βάζω και τρεις και παραπάνω φορές τη μέρα. Αφού έχει μάθει και το Μουφ να τη βάζει. Όταν μάλιστα δεν το προσέχω διότι δουλεύω και παίζει η σκούπα και κείνο θέλει να βγει έξω για προς νερού του, πάει την κλείνει και γαυγίζει μια φορά νευριασμένα και χτυπάει το πόδι του κάτω σα κακομαθημένο παιδί! Έχει μεγάλη πλάκα...![]()
Μπορεί να λένε ότι η Scooba (δηλαδή η σφουγγαρίστρα) σκουπίζει επίσης ενώ σφουγγαρίζει, αλλά εγώ πάντα τη βάζω να σφουγγαρίσει τα ήδη σκουπισμένα. Επίσης η Roomba κάνει για συντήρηση και όχι για καθάρισμα εις βάθος. Σκουπίζω επομένως μια φορά τη βδομάδα με την κανονική σκούπα Miele που την έφερα από την Ευρώπη και έχω και μετασχηματιστή και μετά βάζω τη Roomba για συντήρηση. Αν αμελήσω τη συντήρηση τότε θέλει κανονικό σκούπισμα ξανά πολύ γρήγορα.Σοφια, ειχα ενδιαφερθει κι εγω παλια για την scooba και διαβασα αρκετα αλλά λεγανε οτι για μεγαλες σκυλοτριχες (βλ. Ηρα) δεν κανει, οτι μπορει να κολλησει στο ιδιο σημειο αμανεσα σε καρεκλες κλπ.
Επισης ειναι ψιλοακριβές. Δηλαδη σαν σχεση τιμης προς αποδοση.