Νέο μέλος από Θεσσαλονίκη, καλώς σας βρήκα!

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Γεια χαρά και από μένα.

Σχετικά νέο μέλος, είμαι γραμμένος από Νοέμβριο 2007 στο dogfoum αλλα αυτό είναι το πρώτο μου post. Έχω διαβάσει παρα πολύ μεγάλο μέρος του forum.

Με λένε Αλέξη είμαι 24 χρόνον φοιτητής από "θεσσνικι" και ΔΕΝ έχω σκύλο.
Για αρκετά χρονια ήθελα να πάρο αλλα θεωρούσα πως οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για τον σκύλο.

Αυτήν την στιγμή μένω με τους δικούς μου, αλλα από σεπτέμβριο θα μένω με συγκάτοικο μονος μου.

Στην ζωή μου μια φορα μονο είχα σκυλάκι όταν πήγαινα δημοτικό.
Ένα "αδεσποτακι" τον 'ρόκυ ο οποιος κατέληξε στο χωριο μου να είναι το τσοπανόσκυλο του παππου μου.

Το σκυλί που ήθελα apta 18 mou, ήταν ένα beagle. Maresoun ta skulia me energeia.

Αλλα δεν σημαίνει ότι επιδιώκω να επιλέξω μονο την συγκεκριμένη ράτσα.
Εννοείται από petshop δεν πρόκειται να αγοράσω σκύλο.

Είμαι πρόθυμος να πάρv κάποιο αδεσποτακι.

Αυτά από μένα.
Ευχαριστώ!

ΥΓ. To nickname mou mporo na to allaxo? H na mou to allaxei kapoios admin?
(σρι για τα ελληνικά μου αλλα είναι από μετατροπή greeklish αφού τα windows μου δεν έχουν ελληνικά)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!:)
Αφού δεν σε καεί να είναι ράτσα όταν έρθει ο καιρός να πάρεις σκυλάκι πάρε αδεσποτάκι!!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ΟΚ, λοιπον.... κουτάβι it is! :):)

(ρώτησα γιατί αν ήταν να πάρεις αδέσποτο ενήλικο, θα σου έλεγα να το γνωρίσεις πρώτα καλά και να περάσεις χρόνο μαζί του πριν το πάρεις, αλλά με το κουτάβι... το μόνο που έχω να πω είναι... καλό σφουγγάρισμα!! :D )

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Καλώς ήρθες! Αν είσαι πρόθυμος να πάρεις αδεσποτάκι, δες κ αυτό!

ALFIE,2 μηνών - Θεσ/κη

Όχι τίποτα άλλο, το έχουνε/με λατρέψει όλοι οπότε βρέθηκε τρόπος να μείνει στην "οικογένεια" :D

Απαντώντας σου σοβαρά βέβαια, θα έλεγα διάβασε, σκέψου πρώτα κλπ κλπ. Αλλά μπήκα στο ψητό κατευθείαν

α. Γιατί είπες ότι διαβάζεις ήδη πολύ καιρό τώρα, οπότε υποθέτω ότι έχεις δει τουλάχστον τα βασικά.

β. Με αυτά τα δύο topic να τρέχουν παράλληλα, αν δεν το έλεγα θα έσκαγα!

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Θα την πω την αμαρτία μου,

τον "τραυματιουλι" ALFIE τον είδα με το που άνοιξε το θέμα. Με τα 1000 τον θέλω :D

Απλά κατά πασα πιθανότητα θα είμαι εξωτερικό το πάσχα(για μια εβδομάδα) και ότι και να πάρω θα το πάρο μετά το πάσχα.

Μπορώ 100% να tοn αφήσω στους δικούς μου η ακόμα και σε κάποιον φίλο μου(ευτυχώς πολλοί από αυτούς είναι φιλόζωοι και αρκετοί έχουν η είχαν σκύλο).

...αλλα είναι προκλητικό(έτσι δεν είναι?) μόλις το πάρv να το αφήσω. (έστω και για μια βδομάδα).
"γιαυτο" και δεν θέλω αλλα και ντρέπομαι να κάνω κίνηση να επικοινωνήσω με αυτούς που έχουν τώρα τον ALFIE.

Θα ήθελα αν μπορούσα να τον 'κλείσω για μετά το πάσχα.
Αλλα τι είναι? κουστούμι είναι να το κλείσω? ΌΧΙ δεν είναι .

Είναι εξίσου προκλητικό αυτό που ζητάω.
Τουλάχιστον αν το έλεγαν σε μένα αυτό θα ξίνιζα..
Οποτε δεν κάνω κίνηση.

Αυτό είναι το σκεπτικό μου.
Εσείς τι λέτε?

(σρι για τα ελληνικά μου αλλα είναι από μετατροπή greeklish αφού τα windows μου δεν έχουν ελληνικά)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Καλε γιατί να έχουν πρόβλημα οι άνθρωποι?? Κι εγώ όταν πήρα το δικό μου ήταν 28 Οκτ. και θα έλειπα και μου τον κρατήσανε να τον πάρω μετά.... δε βλέπω το πρόβλημα.... αν και το Γκογκολάκι μου δεν είχε τόσο μεγάλη ζήτηση όση ο Αλφι!!! (για την ακρίβεια καμία ζήτηση δεν είχε, αλλά τελος πάντων! :D:D )

Παρε τηλέφωνο!!!!

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Ωραία, λοιπόν θα πάρv τελικά.

Θεωρούσα ότι δεν είναι τόσο σωστό αλλα δεν χάνω tpt.

Ευχαριστώ για το "καλvσvριsμα"!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Dasty, βάλθηκες να φτάσεις τα 700 ποστ με τα καλωσορίσματα??:p:p

Sato, βρήκες το κουτάβι των ονείρων σου τελικά?? Τον Αλφι τον είδες??

Rentina - Marley

Well-Known Member
14 Ιανουαρίου 2009
133
1
Thessaloniki
Καλησπέρα
δεν ξέρω αν Τελικά αποφάσισες
για το σκυλάκι
όμως σήμερα με πληροφόρησε μια συγκάτοικος ότι Βρήκε ένα μικρό σκυλάκι Δεν ξέρει τι είναι και δεν το είδα και εγώ
όμως δεν μπορεί να το κρατήσει και θέλει να το δώσει.

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Παιδια λιγο help!

Εχω ενα προβληματακι ή μαλλον κατι σαν ευλογια :D

Μόλις πριν απο μια ώρα και ενω πηγαινα σε εναν φίλο μου (με τα ποδια:p) , αρχισε να με ακολουθει ενα μικρο μαυρο αδυνατουτσικο κουτσο αδεσποτακι. Δεν φορουσε λουρακι και το ποδαρακι του ειναι στραβο και κουτσαίνει. Δεν ξερω αν ειναι αρρωστο, δεν μου φαινεται αλλα δεν ειμαι και εμπειρος. Κουνουσε την ουρα του και μονο που το κοιτουσα!
Απλά χωθηκε στα ποδια μου χωρις να καταλαβω πως και απο που εμφανιστηκε, αφου δεν το ειχα δει πιο πριν.

Μετα απο τα απαραιτητα χαδια :) με ακολουθησε τουλαχιστον 100-200 μετρα.
Αποφασισα εννοειται να γυρισω σπιτι και να το φροντισω.

Το ανεβασα πανω σπιτι μου και του εδωσα νερο και ενα μπιφτεκακι να φαει.

Το μπιφτεκακι το εφαγε με μια μπουκια αλλα νερο δεν ήπιε πολυ. Με παρεξενεψε πως σε ολοκληρη την διαδρομη στον δρομο δεν κατουρησε:p καθολου αλλα κ ουτε στο σπιτι μου και ενω ηπιε και εφαγε.

Ξεραθηκε στον υπνο μεσα σε 5 λεπτα ενω βρηκε μονο του θεση στο μπαλκονι για να κοιμηθει.
Προφανως ειναι κουρασμενο. Δεν ακουσα καθολου την φωνη του παρα μονο κατι κλαψουρισματα οταν εφευγα απτο δωματιο για να του φερω νερο/τροφη.

Τωρα κοιμαται, το πρωι πρεπει να το παω στον κτηνιατρο.
Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω κανεναν κτηνιατρο ουτε στην γειτονια μου ουτε γενικά.
Επισης διαβασα και αυτο το τοπικ. -> http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=6594

Αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει , να μου στειλει μια διευθυνση, τι να προσεξω κλπ.

Ελπιζω μεχρι το πρωι καποιος να απαντησει.

Ευχαριστώ,
Αλέξης - Θεσσαλονίκη

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Aντε βρε, καλορίζικο!!! :D:D Βγάλε καμιά φωτογραφία να το δούμε, και βουρ στον κτηνίατρο μετα. Άλλα μέλη εδω απο τη συμπρωτευουσα θα σου που για κτηνιάτρους..... μπορείς επίσης να ρωτήσεις και κάποιον απο τη γειτονιά σου που να έχει σκύλο.

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Kopritis να σε ρωτησω?

Για εξετασεις κ οτι χρειαζεται, ποσα λεφτα χρειαζονται περιπου?
Πόσα να υπολογίσω? Δεν εχω ιδέα.

ΥΓ. Εχω 2 τοπικ με το ιδιο θεμα. Ας κρινουν οι admin τι ειναι καταλληλο ποιο να σβηστει ή να μεταφερθεί κλπ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr