Νέο μέλος + μια ερώτηση

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Τι πανεμορφο πλασματάκι ειναι αυτό??????

κανε μας μια σωστη παρουσιαση με τα ουλα της!! ονομα, συμβιωση, χουγια, ηλικια!!!

• Like
Reactions: kanarini

rania8

Well-Known Member
4 Δεκεμβρίου 2013
59
25
Αθήνα
να την χαιρεσαι την κουκλιτσα σου , οσο για τις απανταχου κυριουλες , κανε οτι κι εγω , αφου τα ειχα ηδη μαζεψει και πηγαινα προς τον καδο , βγηκε η κυριουλα , αρχισε τα γνωστα , οποτε την αφησε να τελειωσει ( βασικα περιμενα να μαζευτει κοσμος) , και χαμογελωντας πολυ πολυ ευγενικα της ειπα , θεια , εγω τα δικα μου τα μζεψα , κι αν δεν με πιστευεις , οριστε κι η αποδειξη , και της εδωσα τη σακουλιτσα .... :picaron:

χαχαχαχαχχαχαχααχα!!!!!!! δεν το πιστεύω!!!!!!!

• Like

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
kanarini καλώς ήρθες στο φόρουμ και...στον σκυλοκόσμο μας, με τα άπειρα δυστυχώς προβλήματά του!

Το κουτάβι σου είναι πάρα πολύ όμορφο. Να το χαίρεσαι και ελπίζω να το βρήκες μόνη σου, ή από κάποιον άλλον που το βρήκε αδέσποτο και το χάρισε.

Εγώ να σου πω, ότι καλό θα ήταν, στο ξεκίνημα της βόλτας σας, να προσπαθείς να την πηγαίνεις την μικρή σου, από μέρη με χώμα κατά προτίμηση. Να κάνει τις ανάγκες της και να τα μαζεύεις πολύ πιο εύκολα. Η μόλις την δεις και ετοιμάζεται, τράβηξέ την στην άκρη. Σε κανένα παρτέρι ή ακόμη και στον δρόμο [στην άκρη εννοώ, όχι μέσα στην μέση ε; :D ] και μην την αφήσεις να τα κάνει, έξω από εισόδους είτε σπιτιών, είτε καταστημάτων. Προσπάθησε, να μην δίνεις το δικαίωμα για μουρμούρα. Για την δική σου ψυχική ηρεμία δηλαδή. Γιατί δεν φτάνει, να σε καλύπτει ο Νόμος. Ειδικά, αν είσαι χαρακτήρας, που τέτοια περιστατικά θα σε στενοχωρούν και δεν θα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, όπως τους πρέπει :)

• Like

Frini_696

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
130
6
Ρε παιδια και εμεις που δεν εχουμε ουτε μια σταλια πρασινο ή χωμα που θα τα παμε τα σκυλια μας?

Σεβομαστε ,οπως λες μαρεκο και δεν τα κανουμε μπροστα απο εισοδους σπιτιων-καταστηματων αλλα κατανταει λιγο γελοιο το ολο πραγμα, οταν τα κανει στο πεζοδρομιο προς τη μερια του δρομου και η αλλη απο το μπαλκονι (2 οροφο )φωναζει οτι μυριζει το σπιτι της, τι να της πεις?

Εχει κατανησει αηδια πια αυτη η συμπεριφορα μερικων.

• Like

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Να της πεις, ότι την επόμενη φορά που θα σε ενοχλήσει και θα σε δυσφημίσει, θα φωνάξεις την αστυνομία.

• Like

Frini_696

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
130
6
Εδω βαλανε πινακιδες απαγορευονται οι σκυλοι σε ενα παραδρομο του περιφεριακου ο οποιος εχει πρασινο, και οταν πηρε ο κοσμος τηλεφωνο το δημο να τις ξηλωσουνε η απαντηση ηταν οτι δεν τις βαλαμε εμεις και δεν μπορουμε να κανουμε κατι...

Δηλαδη απλοι πολιτες δωσανε χρηματα για να βαλουνε 20 ταμπελες και να τις τσιμεντωσουνε σε ενα δημοσιο χωρο απλα και μονο επειδη δε γουσταρουν τα σκυλια ενω αλλοι ποσοι ανθρωποι κατουροχεζουνε σε εκεινο το σημειο...

Ποιοι ειναι οι βρωμιαριδες δε ξερω...παντως σιγουρα οχι τα σκυλια μας..

• Like

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Πάω στοίχημα πως η εν λόγω κυρία είναι απο αυτές που πετάνε βρωμόνερα από το μπαλκόνι ή ποτίζουν τον κήπο και όοολο το νερό παει στο δρόμο, βρέχουν ανυποψίαστους περαστικούς και άμα τους πεις τίποτα απαντάνε "νεράκι του θεού". (συνήθως αυτοί οι "μη μου απτ" είναι αυτοι που ενοχλούν τους γύρω τους συνεχώς και ενοχλούνται με το οτιδήποτε)

Εφ' όσον τα μαζεύεις, αν σου πει πάλι κάτι, απάντησε της "κακάκια του θεού" και αστην να βράζει στο ζουμί της.

• Like

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Γεια σας και πάλι.Το σκυλάκι μου είναι ημίαιμο επανιελ μπρετον και το πήρα από μια κοπέλα που την βρήκε στο δρόμο και την λυπήθηκε αλλά είχε ήδη 2 σκυλάκια.Την μάζεψε,την περιποιήθηκε και μετά έβαλε αγγελία και την χάρισε.Εγώ δεν είχα σκοπό να πάρω σκύλο ακόμα αλλά είδα την φώτο της μικρής μου και την ερωτεύτηκα. Λοιπόν είναι ένα σκυλάκι με πολύ καλό χαρακτήρα,έχει αρκετές φοβίες ακόμα,απ οτι μου είπε η κοπέλα που την βρήκε κάποιος πρέπει να την είχε παρατήσει επίτηδες στον δρόμο γιατί τι σκυλί όταν την πήρε σπίτι ήξερα τα βασικά π.χ "γρατζούνιζε το τζάμι για να βγει να κάνει την ανάγκη του στο μπαλκόνι".
Το μόνο προβληματάκι είναι ότι λόγω αλλαγής δοντιών έχει αρχίσει και ψιλοδαγκώνει και δεν καταλαβαίνει την δύναμή της.Φυσικά της έχω παιχνίδια και κοκαλάκια. Από τότε που την πήρα έχει ζωηρέψει αρκετά,βέβαια σ' αυτό δεν βοήθησα μόνο εγώ αλλά και η κοπέλα που την βρήκε ήταν πολύ καλή οπότε το σκυλάκι άρχισε σιγά σιγά θα ξεπερνάει τους φόβους της και να ξεθαρρεύει. Ειναι 5-6 μηνών δεν ξέρουμε ακριβώς.Είναι κούκλα και όπου την πηγαίνω είναι μια κυρία :xD:

Last edited:

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
να την χαιρεσαι την κουκλιτσα σου , οσο για τις απανταχου κυριουλες , κανε οτι κι εγω , αφου τα ειχα ηδη μαζεψει και πηγαινα προς τον καδο , βγηκε η κυριουλα , αρχισε τα γνωστα , οποτε την αφησε να τελειωσει ( βασικα περιμενα να μαζευτει κοσμος) , και χαμογελωντας πολυ πολυ ευγενικα της ειπα , θεια , εγω τα δικα μου τα μζεψα , κι αν δεν με πιστευεις , οριστε κι η αποδειξη , και της εδωσα τη σακουλιτσα .... :picaron:
Σωστή θα το κάνω κι εγώ την επόμενη ή θα της πάω κοντά την σακούλα και θα της πω τα βλέπεις???? χααχαχα

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Να την χαίρεσαι καναρίνι - τα 'πεταμένα' είναι συχνά μεγάλα διαμάντια και ειδικά τα ημίαιμα κυνηγόσκυλα :) (αν δεν ευλογήσουμε τα γένια μας, εεεεεεεεε;;;)

• Like

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Απαράδεκτη συμπεριφορά, μα διόλου ασυνήθιστη από κυράτσες που βλέπουν τα ζώα ως εστίες μόλυνσης και τρέχουν με τη χλωρίνη να σώσουν ό,τι προλάβουν, ώστε να μην εξαπλωθούν τα μικρόβια.
Πάντως, κι εγώ από όταν απέκτησα το σκυλοφιλαράκο μου, συνειδητοποίησα το πόσο τριτοκοσμικοί είμαστε ΚΑΙ σε αυτό το θέμα. Καμία ευαισθησία.

• Like

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Να την χαίρεσαι καναρίνι - τα 'πεταμένα' είναι συχνά μεγάλα διαμάντια και ειδικά τα ημίαιμα κυνηγόσκυλα :) (αν δεν ευλογήσουμε τα γένια μας, εεεεεεεεε;;;)
Συμφωνώ απολύτως τα ημίαιμα κυνηγόσκυλα είναι τρέλα!! :D Υπέροχα πλάσματα!

• Like

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη

Σ'ευχαριστώ πολύ .Είναι τα επανιελάκια κυνηγόσκυλα?Ετσι έχω ακούσει αλλά είμαι 1η φορά σκυλομάνα.Είναι πολύ καλή η σκυλίτσα μου απ'ότι μου είπε η κοπέλα που την βρήκε πρέπει να είχαν παρατήσει το σκυλί στον δρόμο γιατί όταν την πήρε σπίτι γνώριζε τα βασικά,δεν μπορω΄να φανταστώ το κοριτσάκι μου τι μπορεί να πέρασε

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Απαράδεκτη συμπεριφορά, μα διόλου ασυνήθιστη από κυράτσες που βλέπουν τα ζώα ως εστίες μόλυνσης και τρέχουν με τη χλωρίνη να σώσουν ό,τι προλάβουν, ώστε να μην εξαπλωθούν τα μικρόβια. Πάντως, κι εγώ από όταν απέκτησα το σκυλοφιλαράκο μου, συνειδητοποίησα το πόσο τριτοκοσμικοί είμαστε ΚΑΙ σε αυτό το θέμα. Καμία ευαισθησία.
Ένας άνθρωπος που δεν αγαπάει τα ζώα ειλικρινά σκέφτομαι τι άνθρωπος είναι?Δεν λέω να τα φοβάται,είχα άνθρωπο που τα φοβόταν παρ'όλα αυτα εβγαζει φαγητο εξω απ το σπιτι να τρώνε της γειτονιάς τα ζωάκια,δεν τα χτύπησε ποτέ ,ούτε φώναξε απλά είχε φοβία από μικρός στο να του ανέβουν πάνω.

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Ένας άνθρωπος που δεν αγαπάει τα ζώα ειλικρινά σκέφτομαι τι άνθρωπος είναι?Δεν λέω να τα φοβάται,είχα άνθρωπο που τα φοβόταν παρ'όλα αυτα εβγαζει φαγητο εξω απ το σπιτι να τρώνε της γειτονιάς τα ζωάκια,δεν τα χτύπησε ποτέ ,ούτε φώναξε απλά είχε φοβία από μικρός στο να του ανέβουν πάνω.
Αυτού να του δώσεις πολλά συγχαρητήρια.

• Like