να την χαιρεσαι την κουκλιτσα σου , οσο για τις απανταχου κυριουλες , κανε οτι κι εγω , αφου τα ειχα ηδη μαζεψει και πηγαινα προς τον καδο , βγηκε η κυριουλα , αρχισε τα γνωστα , οποτε την αφησε να τελειωσει ( βασικα περιμενα να μαζευτει κοσμος) , και χαμογελωντας πολυ πολυ ευγενικα της ειπα , θεια , εγω τα δικα μου τα μζεψα , κι αν δεν με πιστευεις , οριστε κι η αποδειξη , και της εδωσα τη σακουλιτσα ....icaron:
Σωστή θα το κάνω κι εγώ την επόμενη ή θα της πάω κοντά την σακούλα και θα της πω τα βλέπεις???? χααχαχανα την χαιρεσαι την κουκλιτσα σου , οσο για τις απανταχου κυριουλες , κανε οτι κι εγω , αφου τα ειχα ηδη μαζεψει και πηγαινα προς τον καδο , βγηκε η κυριουλα , αρχισε τα γνωστα , οποτε την αφησε να τελειωσει ( βασικα περιμενα να μαζευτει κοσμος) , και χαμογελωντας πολυ πολυ ευγενικα της ειπα , θεια , εγω τα δικα μου τα μζεψα , κι αν δεν με πιστευεις , οριστε κι η αποδειξη , και της εδωσα τη σακουλιτσα ....icaron:
Συμφωνώ απολύτως τα ημίαιμα κυνηγόσκυλα είναι τρέλα!!Να την χαίρεσαι καναρίνι - τα 'πεταμένα' είναι συχνά μεγάλα διαμάντια και ειδικά τα ημίαιμα κυνηγόσκυλα(αν δεν ευλογήσουμε τα γένια μας, εεεεεεεεε;;
![]()
Να την χαίρεσαι καναρίνι - τα 'πεταμένα' είναι συχνά μεγάλα διαμάντια και ειδικά τα ημίαιμα κυνηγόσκυλα(αν δεν ευλογήσουμε τα γένια μας, εεεεεεεεε;;
![]()
Ένας άνθρωπος που δεν αγαπάει τα ζώα ειλικρινά σκέφτομαι τι άνθρωπος είναι?Δεν λέω να τα φοβάται,είχα άνθρωπο που τα φοβόταν παρ'όλα αυτα εβγαζει φαγητο εξω απ το σπιτι να τρώνε της γειτονιάς τα ζωάκια,δεν τα χτύπησε ποτέ ,ούτε φώναξε απλά είχε φοβία από μικρός στο να του ανέβουν πάνω.Απαράδεκτη συμπεριφορά, μα διόλου ασυνήθιστη από κυράτσες που βλέπουν τα ζώα ως εστίες μόλυνσης και τρέχουν με τη χλωρίνη να σώσουν ό,τι προλάβουν, ώστε να μην εξαπλωθούν τα μικρόβια. Πάντως, κι εγώ από όταν απέκτησα το σκυλοφιλαράκο μου, συνειδητοποίησα το πόσο τριτοκοσμικοί είμαστε ΚΑΙ σε αυτό το θέμα. Καμία ευαισθησία.
Αυτού να του δώσεις πολλά συγχαρητήρια.Ένας άνθρωπος που δεν αγαπάει τα ζώα ειλικρινά σκέφτομαι τι άνθρωπος είναι?Δεν λέω να τα φοβάται,είχα άνθρωπο που τα φοβόταν παρ'όλα αυτα εβγαζει φαγητο εξω απ το σπιτι να τρώνε της γειτονιάς τα ζωάκια,δεν τα χτύπησε ποτέ ,ούτε φώναξε απλά είχε φοβία από μικρός στο να του ανέβουν πάνω.