Νέο μέλος στην σκυλοοικογένειά μας.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Να ευχαριστησουμε τον κοκονι για την βοηθεια του,αλλα και τον εκτροφεα του μικρου τον georgeK που μας τον εμπιστευτηκε.
Ελπιζουμε να μην τους απογοητευσουμε..!

View attachment 28158View attachment 28157View attachment 28155View attachment 28156View attachment 28159
όσο με ευχαριστεί η έκφραση στο πρόσωπο της κόρης σου φίλε μου που κραταει το κουτάβι της και που εύχομαι να φτάσει 30 χρονών και να το έχει αγκαλιά της ακόμα
δεν μπορεί να με ευχαριστήσει άνθρωπος και λόγια :)

το ροτβάιλερ μόνο λυπάμαι-βρήκε μπελά στο κεφάλι του-το βλέπω να πέφτει θεσεις στην ιεραρχία (άσχετα άν στα σκούρα ο κόκονος θα παίρνει θέση απο πίσω του και θα γαυγίζει με ύφος "πίσω και σας ....έφαγε!!!!")

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
greedy, καλως το δεχτηκατε το πανεμορφο και σπανιο κοκονακι! :)
Η joe, ειναι η μικρη Ιωάννα. Και ο Βolt? Οπως λεμε με λενε Bolt. James Bolt ? :):D

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μία διόρθωση
τα πανέμορφα κοκονάκια δεν είναι σπάνια
είναι κλασσική περίπτωση

ΖΥΓΟΣ

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2011
124
0
ΑΘΗΝΑ
Greedy & Joe...χαίρομαι για την απόκτηση του νέου τετράποδου φίλου σας....το χαμόγελο στην φωτό δεν πληρώνεται με όλα τα λεφτα του κόσμου.

Να είσατε πάντα μία χαμογελαστή οικογένεια...και να χαίρεστε την ροτκοκονοοικογένεια σας..

Ενα εύγε στον κο Kokoni για την συμβολή του.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
και ευτυχώς που το ροτι σας είναι αρσενικό γιατί με την κοκονολιμπίντο θα είχαμε σίγουρα κοκονβάιλεροικογένεια:rolleyes::cool::eek::eek::D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Υπαρχει και ενα θηλυκο staffordshire εκει, θα μιλουσαμε για την τελεια φυλη! :D

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
H πλάκα είναι που μοιάζει και με τον Bolt το μικρό κοκονάκι!!
Greedy να χαίρεσαι παιδιά σκυλιά, και να είστε πάντα καλά! :D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Greedy & Joe ....να σας ζήσει ο κούταβος....παίζεται και στις 2 κατηγορίες άσπρου & μαύρου.
Να 'στε καλά όλοι σας με υγεία και ευτυχία.:)
ΥΓ : καλά οι χαρές του άλλου ...δεν παίζονται :D

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Να σας ζησει το κουταβι.
Στις πρωτες φωτογραφιες η τεταρτη ειναι ολα τα λεφτα! Εννοειται μετα την φωτο της Joe με το μικρο

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
και ευτυχώς που το ροτι σας είναι αρσενικό γιατί με την κοκονολιμπίντο θα είχαμε σίγουρα κοκονβάιλεροικογένεια:rolleyes::cool::eek::eek::D
κοκονι να σου πω οτι οταν ξαπλωνει ο μεγαλος ,ανεβαινει στην ουρα του ο μπολτ και αερογ@μει!!! Αυτο μεχρι να τον παρει χαμπαρι το ροτ.Μετα αρχιζει τα γρρρρ και οπου φυγει ο μικρος.
Ειμαστε στην φαση διορθωσης τωρα.Πολυ τεστοστερονη βρε παιδι μου αυτη η φυλη.:eek:
Ευχαριστω και παλι ολα τα μελη .
Να γνωριζετε πως εχετε συμβαλει τα μεγιστα στην διαμορφωση της οικογενειακης /υγιους κυνοφιλιας μας:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τι νόμιζες τόσο καιρό που λέω τέτοια-ότι κάνω πλάκα και ""πωλήσεις""" ???????!!!!!!!!!!!
πολύ ......#%@^# τα άτιμα-όσο τα γνωρίζεις τόσο σταματάς να απορείς πως κρατήθηκαν ζωντανά 3 χιλιετίες!!!!!!!!!!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Greedy & Joe!!!
Καλώς όρισε ο κοκονοκούταβος στην αγέλη σας!
Καλά το μικράκι είναι για πολύ κάτσιασμα, πανέμορφο πραγματικά..
Συγχαρητήρια και στον George K.

Μπράβο στην Joe που ανέλαβε το σκυλάκι,
και μπράβο και σε σένα Greedy που η κόρη σου σίγουρα έχει πάρει σημαντικά μαθήματα κυνοφιλίας από εσένα. :)

Να ευχηθώ στον μικρό Bolt υγεία (αν και μιας και πρόκειτε για κοκόνι δεν ανυσηχώ),
σε όλη την οικογένεια αρμονική συμβίωση,
και στον ροτάκο υπομονή :D

Στο "πίσω και σας έφαγε" του Βαγγέλη-kokoni,
συμφωνώ και επαυξάνω και μάλιστα έχω και αποδείξεις περί αυτού. :D
Δείτε απειλητικό βλέμα η μικρή....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
τι κακία θεέ μου αυτά τα ροτβάιλερ
απαπαπαπαπαπαπαπαναίιιιιιια μου!!!!!!!!!!!!!!
κοίτα φάτσα !!!!
ενώ το κοκονάκι στο πρώτο πλάνο της φωτό,μές στην γλύκα το γλυκό μου!!!!:lol:

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
χαχαχαχαχαχα :D

Έτσι είμαστε όλο γλύκα...
Και δεν είμαστε και καθόλου πονηρά, ούτε εκμεταλευόμαστε καταστάσεις..
Όποιος το πει αυτό....:-#:p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
απαπαπαπαπαπαπα
πιπέρι στο στόμα θα του βάλω
αλλά μιλάμε για τα θηλυκά
τα αρσενικά-χωρίς να έχω έντονες επαφές με πολλά απο αυτά-είναι πιο γλυκά και λιγότερο πονηρά-πιο πιστά και υπάκουα αλλά λιγότερο τετραπέρατα- βασικά έναν αρσενικό έχω και 3-4 που έχω γνωρίσει στου Στέλιου. τώρα που έχουμε στο φόρουμ και δύο αρσενικά περιμένω να δω κατα πόσο οι παρατηρήσεις μου ευσταθούν.
Ο Μάρκος μου είναι πολύ χαδιάρης -ότι κάνει το κάνει με χάρη και στύλ-δεν έχει ίχνος πονηριάς ποτέ-είναι πάντα συγκαταβατικός και συνεργάσιμος με τα πάντα
αλλά βέβαια στην φύλαξη είναι πρώτος του χωριού και αν δεν τον ξέρεις νομίζεις ότι θα δαγκώσει κιόλας........

περιμένω την εξέλιξη του νεαρού Αμαντέους/Bolt