Νέο μέλος στην σκυλοοικογένειά μας.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
O Amadeus (aka Bolt) ήταν ο πιο μικρός αρσενικός της γέννας του, αυτό δεν τον εμπόδισε βέβαια να διεκδικεί από τα αδέρφια του .... :)
χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω πόσο καλά μεγαλώνει και ανυπομονώ να τον δω ξανά από κοντά!

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
O Amadeus (aka Bolt) ήταν ο πιο μικρός αρσενικός της γέννας του, αυτό δεν τον εμπόδισε βέβαια να διεκδικεί από τα αδέρφια του .... :)
χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω πόσο καλά μεγαλώνει και ανυπομονώ να τον δω ξανά από κοντά!
Γιωργο μου ,ο μικρος δε παιζεται.
Μεγαλωνει πολυ καλα προς το παρον .Μπαινεις στο σπιτι και σου φτιαχνει την διαθεση.
Για ''μεγαλο'' σκυλο μιλαμε....

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Μιας και εχουμε ηδη ζησει λιγο καιρο με τον μικρο πιπικο (μπολτ),να πω για τον χαρακτηρα του πως ειναι εξαιρετικος ,συνεργασιμος με τα μελη της οικογενειας.
Το πρωι οταν βγαινει εξω στον κηπο ,βγαινει γαυγιζοντας δεξια αριστερα ,στις γατες που δεν υπαρχουν ,αλλα αν κατα τυχη δει και καμια την παιρνει στο κυνηγι.Μεχρι να σταματησει η γατα βεβαια που τοτε κανει οπισθεν ο μικρος.Ειναι και ο μισος σε σχεση με τις γατες.
Μεχρι στιγμης στο γιατρο εχουμε παει μονο για τα εμβολια του .
Να μην βαλω και λιγες φωτο?

Uploaded with ImageShack.us

τι να σκεφτηκε αραγε και εσκασε στα γελια?

αν εχει φαγητο ψηλα ,ψηλα κοιταζω...

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Σα ζαχαρωτο ειναι μωρε!!!!

Φιλικη συμβουλη: Για τα ματακια του που δακρυζουν ομως και λεκιαζουν να κανεις κατι....
Τον πρωτο μηνα τα καθαριζαμε με ορο αλλα δεν ειδαμε καποια βελτιωση.
Τωρα ανασυρουμε τα γιατροσοφια με το χαμομηλι.Αρχισαμε την προηγουμενη εβδομαδα .
Καθε βραδυ τα καθαριζουμε με χαμομηλι ,αλλα μαλλον θα το κανουμε και το μεσημερι.
Ευχαριστω για την συμβουλη .:)

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μα τι όμορφα σκυλιά που είναι αυτά τα κοκόνιααααααα.....
Και ο bolt είναι από τα πιο όμορφα :)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τι κουκλί! Πολύ μού αρέσει!!

Για τα μάτια το χαμομήλι δεν ενδείκνυται. Με ορό, βορικό οξύ ή τα προϊόντα τύπου tear stain remover.
Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να δίνεις καθαρό νερό, εμφιαλωμένο ή φιλτραρισμένο δηλαδή, και προαιρετικά μια κουταλιά του καφέ άσπρο ξίδι μέσα. Παίζει ρόλο και η τροφή, και το μπωλ πρέπει να είναι ανοξείδωτο..
Βέβαια, μπορεί απλά να βγάζει δόντια και να δακρύζει. Μπορεί και από ωτίτιδα να το παθαίνει κάποιο σκυλάκι.
Θα πρέπει να δεις τους γονείς πώς είναι και να μιλήσεις με τον εκτροφέα.

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
50
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο.
Μπακαλίστικα, όλα τα συντηρητικά των ξηρών τα ξερνάει ο οργανισμός στις πάσης φύσεως εκκρίσεις του. ;)

Προσοχή με το χαμομήλι, δεν είναι τόσο αθώο για τα μάτια όσο νομίζουμε.

Πολύ καλές κριτικές έχω ακούσει για το Eye Envy.

Πολύ όμορφος ο σπόρος!:p

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο.
Μπακαλίστικα, όλα τα συντηρητικά των ξηρών τα ξερνάει ο οργανισμός στις πάσης φύσεως εκκρίσεις του. ;)

Προσοχή με το χαμομήλι, δεν είναι τόσο αθώο για τα μάτια όσο νομίζουμε.

Πολύ καλές κριτικές έχω ακούσει για το Eye Envy.

Πολύ όμορφος ο σπόρος!:p
Το χαμομηλι το περναμε κατω και πανω απο τα ματια του μικρου.
Τωρα συντηριτικα θα εχει η τροφη του αν και ειναι σουπερ πριμιουμ αλλα δεν του κανω μπαρφ ακομα .
Το μπωλακι του ειναι σαφως ανοξειδωτο.
Ο εκτροφεας του μικρου μας συνεστησε το χαμομηλακι για τα δακρυα.
Παραγγειλα βεβαια το eye envy μετα απο την υποδειξη της λουκιας και θα σας ενημερωσω για την δραση του.
loukia σε ευχαριστω οπως και ολους τους φιλους εδω.

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Αν μου επιτρέπεις θα ήθελα και εγώ να προτείνω το κολλύριο ευφράσιας που το θεωρώ "θαυματουργό" για τέτοιου είδους (και όχι μόνο) προβλήματα των ματιών:)

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
53
Πατρα
Αν μου επιτρέπεις θα ήθελα και εγώ να προτείνω το κολλύριο ευφράσιας που το θεωρώ "θαυματουργό" για τέτοιου είδους (και όχι μόνο) προβλήματα των ματιών:)
Και το ρωτας takisft?
Στα φαρμακεια υπαρχει αυτο η στα πετσοπ?
Ποια ειναι η δραστικη ουσια του γνωριζεις ?και που αλλου βοηθαει εκτος απο τους λεκεδες των δακρυων?