Συνέχεια...Την πιθανότητα να βγάλει δυσπλασικά κουτάβια αφού δεν ξέρετε αν οι πρόγονοί της είχαν την έχετε σκεφτεί;
Δεν εχει να κανει μονο με τα χαρτια , αλλα τα χαρτια ειναι πολυ σημαντικο μερος οταν μιλαμε για καθαροαιμο σκυλο , και ειδικα οταν λεμε οτι αγαπαμε την ταδε ρατσαΚαταλαβαίνω τι λες. Για μένα δεν είναι τόσο πολύ τα χαρακτηριστικά του σκύλου για τις εκθέσεις όσο τα πιστοποιητικά υγείας, Εκτός από σοβαρούς και ηθικούς εκτοφείς υπάρχουν και οι σοβαροί και ηθικοί ιδιοκτήτες που δεν έχει να κάνει μόνο με τα χαρτιά.
Σε ευχαριστώ πολύ!Και φυσικα δε χρειαζεται να τη ζευγαρωσεις .ετσι δε θα εχεις να σκεφτεσαι .να σου ζησει ,ειναι ομορφη.
Τυπικά ; Η ηθικά και σωστά ;Καταρχήν το θέμα ζευγαρώματος είναι κάτι που είναι πολύ νωρίς να σκέφτομαι. Απλά ήρθε η κουβέντα εκεί.. Και συμφωνώ απόλυτα για χαρακτηριστικά της κάθε φυλής κ.τ.λ. Βέβαια κανείς δεν είπε για ανεξέλεγκτο ζευγάρωμα δηλαδή βγάζω τον σκύλο μου βόλτα και όποιο αρσενικό μου αρέσει την ζευγαρώνω. Να σας ρωτήσω. Οι κάτοχοι με χαρτιά όταν έρθει η ώρα για ζευγάρωμα τι διαδικασία ακολουθείτε?
Το pedigree δεν συνεπάγεται ζευγάρωμα.Οι κάτοχοι με χαρτιά όταν έρθει η ώρα για ζευγάρωμα τι διαδικασία ακολουθείτε?
Τον δικο μου τον ζητησε μολις τον ειδε ανθρωπος που κατεβαζει σκυλια σε εκθεσεις. Και ηταν δεν ηταν ενος χρονων. Βρεθηκα σε πολυ δυσκολη θεση γιατι δεν εχω σκοπο να τον ζευγαρωσω .δε βρισκω τον λογο να γεμισω κουταβια του δουκα την ευρυτερη περιοχη της θεσσαλονικης. Μια χαρα ειναι και παρθενος .Καταρχήν το θέμα ζευγαρώματος είναι κάτι που είναι πολύ νωρίς να σκέφτομαι. Απλά ήρθε η κουβέντα εκεί.. Και συμφωνώ απόλυτα για χαρακτηριστικά της κάθε φυλής κ.τ.λ. Βέβαια κανείς δεν είπε για ανεξέλεγκτο ζευγάρωμα δηλαδή βγάζω τον σκύλο μου βόλτα και όποιο αρσενικό μου αρέσει την ζευγαρώνω. Να σας ρωτήσω. Οι κάτοχοι με χαρτιά όταν έρθει η ώρα για ζευγάρωμα τι διαδικασία ακολουθείτε?
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι όλος ο κόσμος που έχει σκύλο με pedigree στειρώνει το κατοικίδιο του??? Δεν μίλησε κανένας για εκτροφή... Πόσο μάλλον εγώ... Και δεν καταλαβαίνω από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.... Και σε ρωτάω αν δεν στειρώσεις τον σκύλο σου τι διαδικασίες ακολουθείς??Το pedigree δεν συνεπάγεται ζευγάρωμα.
Αυτό μας έλειπε. Να γίνουμε όλοι εκτροφείς.
Είσαι μήπως εκτροφέας Δημήτρη; Καλά...σίγουρα όχι, με ημίαιμο σκύλο, αλλά...θα ήθελες κάποτε να γίνεις εκτροφέας; Αν ναι...να συζητήσουμε τα "περί εκτροφής", όχι ζευγαρώματος...
Αλλωστε...υπάρχουν πολλά σχετικά θέματα στο φόρουμ...
Εκτροφή , Αναπαραγωγή & Επιλογή
Πανέμορφος είναι. Πόσο είναι?Τον δικο μου τον ζητησε μολις τον ειδε ανθρωπος που κατεβαζει σκυλια σε εκθεσεις. Και ηταν δεν ηταν ενος χρονων. Βρεθηκα σε πολυ δυσκολη θεση γιατι δεν εχω σκοπο να τον ζευγαρωσω .δε βρισκω τον λογο να γεμισω κουταβια του δουκα την ευρυτερη περιοχη της θεσσαλονικης. Μια χαρα ειναι και παρθενος .
Ποιος μίλησε και για εκτροφή? Και σε ξαναρωτάω τι διαδικασίες ακολουθείτε?Ποιός μίλησε για στείρωση;
Τους 19 μηνες εκλεισει το αγορι μου στις 20 .Πανέμορφος είναι. Πόσο είναι?
Για τα γπ απο ότι έχω καταλάβει στο φόρουμ είναι παρα πολλέςΠοιος μίλησε και για εκτροφή? Και σε ξαναρωτάω τι διαδικασίες ακολουθείτε?
Ποιές είναι πάρα πολλές;Για τα γπ απο ότι έχω καταλάβει στο φόρουμ είναι παρα πολλές
Αυτο που θελει να σου πει ειναι οτι οσοι εχουν σκυλο με χαρτια δεν ειναι αναγκαιο να τα ζευγαρωνουν . Στα εκτροφικα σκυλια δηλαδη αυτα με χαρτια υπαρχουν διαφορες διαβαθμισεις στην ποιοτητα μορφολογιας και χαρακτηρα αναμεσα στα κουταβια και μονο ενα μερος απο αυτα ειναι καταλληλα για αναπαραγωγη και αυτο υστερα απο πολλες εκθεσεις μορφολογιας η αγωνες εργασιας και τιτλους κυναθληματων . Οποτε καποιος που παιρνει σκυλο με χαρτια τις περισσοτερες φορες δεν εχει στοχο να ζευγσρωσει τον σκυλο του , γιατι ξερει τι θα πρεπει να κανει για να ειναι σωστος και ηθικος , και πιστεψε με η σωστη εκτροφη στοιχιζει ποοοοοολλααααα λεφταααα και πολυ χρονο που δεν εχουν ολοι την διαθεση να διαθεσουν . Και δεν χρειαζεται στειρωση αρκει να εισαι προσεχτικος ναμμην ζευγαρωσει , ειδικα αμα εχεις θηλυκοΔηλαδή θέλεις να μου πεις ότι όλος ο κόσμος που έχει σκύλο με pedigree στειρώνει το κατοικίδιο του??? Δεν μίλησε κανένας για εκτροφή... Πόσο μάλλον εγώ... Και δεν καταλαβαίνω από που το βγάζεις αυτό το συμπέρασμα.... Και σε ρωτάω αν δεν στειρώσεις τον σκύλο σου τι διαδικασίες ακολουθείς??
Να σου ζήσει!!!Τους 19 μηνες εκλεισει το αγορι μου στις 20 .