Νέο μέλος - Beauceron

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Tα αυτια που βλεπεις ορθια σε αλλες φωτο της φυλης ειναι κομμενα... του συγκεκριμενου σκυλου οχι.
Amaliaz εχεις δικιο.πολλοι τους κοβουν τα αυτια και τις ουρες και δεν τους δινουν οσο φαγητο χρειαζονται για να μοιαζουν με dopperman.Πλεον εχει απαγορευτει στην Ε.Ε αλλα μερικοι εξακολουθουν αυτη την πρακτικη

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
επειδη βλεπω οτι εχετε ενθουσιαστει με τον λεννυ θα προσπαθησω να απαντησω σε οσες περισσοτερες ερωτησεις.λοιπον το κοστος αποκτησης για beauceron ειναι συνηθως 1000 με 1500 :confused:εγω τον πηρα 800 επειδη ο εκτροφεας δεν ειναι επαγγελματιας οποτε πληρωσα τα αεροπορικα και την διατροφη της μητερας του οσο τον θηλαζε.
Δευτερον αν και μοιαζει ελαφρως με rottweiler δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους τα beauceron ειναι σκυλοι εργασιας(τσοπανοσκυλα) ενω τα rottweiler φυλαξης.επισης τα μποσερον ειναι πολυ μεγαλυτερα.Τριτον ειναι αρκετα ησυχος γαυγιζει σπανια και δεν ειναι επιθετικος παρολο που δεν ειναι στειρωμενος:)αυτο που σιγουρα ειναι εμποδιο για οσους θελουν να αποκτησουν beauceron ειναι το οτι χρειαζονται πολλη προπονηση οπως εχω ξανα αναφερει.οσο για τις φωτογραφιες που ζητατε θα προσπαθησω να ανεβασω και αλλες απλα το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ψηφιακη καμερα και με το κινητο η ποιοτητα ειναι αθλια

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
καλημερα φανη!!!!!!!!!!!
εχεις δικιο το album ηταν κενο μαλλον ειχα κανει καποιο λαθος στο uploading .ξανακοιτα σημερα
Τον ειδα πολυ ομορφος και πολυ λαμπερο τριχωμα!!!Καλα κανεις και μας λες πραγματα γιατι εγω δε γνωριζα καθολου αυτη την φυλη και μεσα απο της απαντησεις σου μαθαινουμε!!!Να τον χαιρεσαι

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Maria123 είσαι σίγουρη ότι δεν έχεις μπερδευτεί με τις ράτσες;
Σε εμενα απαντησε-εστειλε!!!Για μην χαλαμε το τοπικ ,σου εχω στειλει πμ Maria123!!

Νταβίνα

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2011
1.579
688
Βύρωνας-Καρέα
www.facebook.com
ασχετο βεβαια με το θεμα αλλα ενα τετιο σκυλι με κομμενα αυτια ομως ηταν σε μια ταινια στο Marmaduke και δεν ειχα ιδεα τι ρατσα ειναι και ειχα σκευτει πως θα ειναι ημιαιμο:p παντος κουκλακι το δικο σου να σου ζησει!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ασχετο βεβαια με το θεμα αλλα ενα τετιο σκυλι με κομμενα αυτια ομως ηταν σε μια ταινια στο Marmaduke και δεν ειχα ιδεα τι ρατσα ειναι και ειχα σκευτει πως θα ειναι ημιαιμο:p παντος κουκλακι το δικο σου να σου ζησει!
Οπως, επίσης, μερικά Beauceron συμμετείχαν στην υπέροχη ταινία του Jean Jaques Anauld, "Η Αρκούδα"...

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
παιδια βρηκα και αλλη φωτογραφια του λεννυ στο λαπτοπ ενος φιλου.
Απολαυστε τον σε βρεφικη ηλικια(4 μηνων )Αχ και κατι ακομα.Απο εβδομαδα θα αγορασω ψηφιακη μηχανη οποτε θα ανεβασω πολλεςLenny..jpg

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
επισης θελω συμβουλες για ενα προβληματακι που εχει προκυψει τωρα τελευταια.Εχει γινει λιγο νευρικος .εξηγω;γαυγιζει πολυ περισσοτερο απο το συνιθισμενο,ζηταει να βγει στην αυλη αλλα οταν ανοιγω την πορτα δεν βγαινει, δεν τρωει το φαγητο του με ορεξη.στην αρχη νομιζα οτι ηταν επειδη ειχαμε παει διακοπες για μια εβδομαδα και ηταν μονος αλλα εχουμε επιστρεψει 10 μερες τωρα και συνεχιζει.
Αν εχετε αντιμετωπισει κατι παρομοιο πειτε μου

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
οπως σου εχω ξαναπει μου αρεσει πολυ ο σκυλος σου!!! (αδυναμια στα beauceron ειναι αυτη!!) οσον αφορα το ερωτημα που εκανες πιο πανω.....οταν ειχατε παει διακοπες για μια εβδομαδα τι εννοεις οτι ηταν μονος του???? γιατι αν ξαφνικα απο εκει που εισασταν καθε μερα μαζι φυγατε για μια εβδομαδα και τον αφησατε μονο ειναι λογικο να εχει αυτη τη συμπεριφορα τωρα..... εγω ειχα ενα παρομοιο σκηνικο πριν απο πολλα χρονια που ειχα ενα σκυλο και ειχαμε παει διακοπες για μια εβδομαδα και τον αφησα στους παππουδες μου(δεν τον ειχα ξανα αφησει μονο) και το σκυλι για μια εβδομαδα δεν εφαγε τιποτα.....τον προλαβα στο τσακ....και ολα αυτα απο τη σταναχωρια του που ξαφνικα δεν ειμασταν μαζι....μετα απο αυτο η συμπεριφορα του ηταν πιο κτητικη αλλα το θεωρω λογικο μετα απο εκεινο που ειχε συμβει.....προσπαθησε να περασεις εξτρα ποιοτικο χρονο μαζι του και καντον να αισθανθει ασφαλεια......τωρα το οτι δεν τρωει με πολυ ορεξη οπως πριν μπορει να οφειλεται και στη ζεστη του καλοκαιριου.....

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
να εισαι καλα!!!!!! απλα να φανταστω οτι ειναι πολυ δεμενος με τα μελη της οικογενειας σου και με εσενα γι αυτο ο αποχωρησμος τον επηρέασε .....!!! ειναι και η ζεστη τωρα....θελει προσοχη σε ολα...........!!! να περνατε ομορφα!!!!

michaela

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
56
0
Καβάλα
γεια σου και απο μενα...ειχα και γω μποσερονακι..τον Ραμονακο μου ..μας αφησε πριν καποιους μηνες 11 χρονων...τον εχω στο αλμπουμ μου μπες να τον δεις..δεν φαινεται καλα στην συγκεκριμενη φωτο ομως ηταν πανεμορφος....υπηρχε στην βορεια Ελλαδα ενας εκπαιδευτης που εκανε γεννες με μποσερονακια και μας τον χαρισε(του ειχε ''κανονισει'' ηδη τα αυτακια του) ...ειναι καταπληκτικο σκυλι..στο λεω με εγγυηση...δεν ξερω αν επαιξε ρολο οτι περασε πολλα το δικο μου απο μικρο..ομως σου επαιρνε την ψυχη...τοσο συναισθηματικο σκυλακι ...τι μου εκανες με το μποσερονακι σου να ηξερες...ειναι κατι που δεν γινεται να ξεπεραστει ποτε..τελοσπαντων το μονο που σου ευχομαι ειναι να ειναι υγιες το μωρο σου...θα σου δωσει πολλα παραπανω απο οτι θα παρει..το ξερουμε ολοι αυτο...τα φιλακια μου στην μουσουδιτσα του...μην το ξεχασεις ε :)...

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
michaela λυπαμαι πολυ για το σκυλακι σου.Εμεις προσφατα χασαμε τον γατο μας και καταλαβαινω πως νοιωθεις.
παντως σε οτι αφορα τα μποσερον εχεις δικιο.Ειναι πολυ συναισθηματικα και τρυφερα!ο περισσοτερος κοσμος ομως τα θεωρει αγρια και επικινδυνα.

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Εδω που ειμαστε εμεις αντι για ζεστη εχουμε βροχες εδω και ενα μηνα.Και μαλιστα με αστραπες.Οποτε καταλαβαινεις πως αντιδρα το ζουζουνι μου,το οποιο ειναι και λιγο κροτοφοβικο!

michaela

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
56
0
Καβάλα
πραγματικα ολοι τα θεωρουν φοβο και τρομο...και τελικα ειναι ακριβως το αντιθετο..ακρως κοινωνικα....ενω ταυτοχρονα κουβαλανε και εναν τσαμπουκα στο πολυ ξεκαρφωτο και ασχετο(κατι θα διαισθανονται)...ειναι τελειο πακετο...αν δεν ειχε αλλαξει η φιλοσοφια μου (πλεον παιρνω αδεσποτακια)...παλι μποσερονακι θα επαιρνα...με κλειστα τα ματια...και ανοιχτη αγγαλια...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87