Καλησπέρα στην παρέα. Εντός 3-4 ημερών θα πάρω ενα άσπρο αρσενικό chow chow 1,5 έτους. Θα μου το δώσει κάποιος ο οποιός δεν μπορεί να το κρατήσει άλλο για διάφορους λόγους. Είναι το πρώτο μου σκυλί, μου αρέσει πάρα πολύ σαν ομορφιά και επίσης έχει ένα θυληκό ένας φίλος και το γνωρίζω αρκετά καλά.Έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα μέσα στο forum σας και συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο είναι ενα σκυλί αυτής της φυλής.
Το ερώτημα μου, μέσα στα χιλιάδες βέβαια, είναι αν και κατά πόσο είναι έυκολο να γίνω το αφεντικό του ενώ 1,5 χρόνο ζούσε με άλλο αφεντικό.
Εφόσον έχω υπομονή,επιμονή,θέληση και σωστές συμβουλές, με λίγα λόγια υπάρχει περίπτωση να κάνω τα "πάντα" σωστά και παρ'όλα αυτά να μην έχω καταφέρει να γίνω το αφεντικό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
(Σαν αδαής που είμαι με τα σκυλία, το Site σας είναι άκρως ενημερωτικό, έχω πάθει πλάκα!
)
Το ερώτημα μου, μέσα στα χιλιάδες βέβαια, είναι αν και κατά πόσο είναι έυκολο να γίνω το αφεντικό του ενώ 1,5 χρόνο ζούσε με άλλο αφεντικό.
Εφόσον έχω υπομονή,επιμονή,θέληση και σωστές συμβουλές, με λίγα λόγια υπάρχει περίπτωση να κάνω τα "πάντα" σωστά και παρ'όλα αυτά να μην έχω καταφέρει να γίνω το αφεντικό;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
(Σαν αδαής που είμαι με τα σκυλία, το Site σας είναι άκρως ενημερωτικό, έχω πάθει πλάκα!