Να'μαι κι εγώ!!

giulia

Active Member
3 Δεκεμβρίου 2007
39
0
Κατ'αρχήν συγχαρητήρια για το site. Μπαίνω καιρό έπειτα από παρότρυνση φίλης αλλά σήμερα αποφάσισα να εγγραφώ(θα βρέξει).
Έχω 15 σκυλάκια (διάφορες φυλές και κυρίως ημιαιμάκια) και κατά καιρούς με αυτά που φιλοξενούμε μέχρι να γίνουν καλά από κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάποιες φοβίες που μπορεί να έχουν φτάνουν τα 20 (ζωή να'χουν). Τα τελευταία χρόνια ζω στην Ελλάδα κι αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την πολύχρονη εμπειρία μου με τα ζώα καθώς και τις γνώσεις που απέκτησα από τις συμμετοχές μου σε πολλαπλά σεμινάρια εκπαίδευσης και ν'ασχοληθώ πλέον επαγγελματικά με την εκπαίδευση ζώων γενικότερα και τη διόρθωση προβληματικών συμπεριφορών ειδικότερα. Απότερος σκοπός είναι ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων (είμαι σχετικά κοντά στην υλοποίηση).
Είμαι κατά της πώλησης ζώων γι'αυτό και στο κατάστημα που διαθέτω τα μόνα ζώα που υπάρχουν κατά καιρούς είναι μερικά από αυτά που "κλέβουμε" από rom, τα οποία βρίσκουμε σε άθλια κυριολεκτικά κατάσταση και τα έχουμε για υιοθεσία.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

giulia

Active Member
3 Δεκεμβρίου 2007
39
0
1,2....1,2 φου φου έκτακτη ανακοίνωση

ευχαριστώ προκαταβολικά (για να μην φορτώνουμε και το σκληρό του admin) όσους με καλωσορίζετε κι ελπίζω να μην έδωσα την εντύπωση ότι ψάχνω πελάτες! Αν μη τι άλλο τόσα χρόνια εθελοντικά εργαζόμουν 8)

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Καλώς ήρθες και από μένα. Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνεις και εύχομαι γρήγορα να υλοποιηθεί το καταφύγιο για τα ζώα.

giulia

Active Member
3 Δεκεμβρίου 2007
39
0
ΜΑΚΗΣ said:
τι εννοείς με το

ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
ένα μέρος στο οποίο θα φιλοξενούντε αδέσποτα ζωάκια, θα θεραπεύοντε από φοβίες-ασθένειες (κάποια θα εκπαιδεύοντε για ειδικό σκοπό) και θα τους βρίσκουμε οικογένειες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ οι οποίες θα ελέγχονται σε εβδομαδιαία βάση. Το κάνω ανεπίσημα εδώ και 6 χρόνια με ζωάκια που βρίσκω σε άθλια κατάσταση και πάει καλά.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
μάλιστα.

δεν έχω υπόψη μου κάτι παρόμοι στην Ελλάδα.

καλό ακούγετε (πάρα πολύ καλό για την ακρίβεια).

τώρα εαν μπορεί να υλοποιηθεί :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

εσύ θα ξέρεις καλύτερα

giulia

Active Member
3 Δεκεμβρίου 2007
39
0
ΜΑΚΗΣ said:
μάλιστα.

δεν έχω υπόψη μου κάτι παρόμοι στην Ελλάδα.

καλό ακούγετε (πάρα πολύ καλό για την ακρίβεια).

τώρα εαν μπορεί να υλοποιηθεί :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

εσύ θα ξέρεις καλύτερα
δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για πολλούς λόγους. εγώ στα κυνολογικά-ζωολογικά αν και Γερμανοτραφής είμαι Αμερικανόφιλη. Πρόκειται για ένα project πάνω στο οποίο δουλεύω χρόνια και τολμώ να πώ πως το καθυστέρησα αρκετά.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
giulia said:
ένα μέρος στο οποίο θα φιλοξενούντε αδέσποτα ζωάκια, θα θεραπεύοντε από φοβίες-ασθένειες (κάποια θα εκπαιδεύοντε για ειδικό σκοπό) και θα τους βρίσκουμε οικογένειες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ οι οποίες θα ελέγχονται σε εβδομαδιαία βάση. Το κάνω ανεπίσημα εδώ και 6 χρόνια με ζωάκια που βρίσκω σε άθλια κατάσταση και πάει καλά.
καλως ηρθες και μακαρι να σου βγει! 20 σκυλακια πως τα φροντιζεις?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
sir-elric said:
giulia said:
καλη ερωτηση.. :wink:
εχεις ανθρωπους που σε βοηθανε..? :roll:

giulia

Active Member
3 Δεκεμβρίου 2007
39
0
kango1 said:
sir-elric said:
giulia said:
καλη ερωτηση.. :wink:
εχεις ανθρωπους που σε βοηθανε..? :roll:
Σας ευχαριστώ. Για τα δικά μου είμαστε 2 άτομα που ασχολούμαστε. Είναι τυπική διαδικασία. Ο σκύλος είναι ρουτινιάρικο ζώο. Όση ώρα παίζουν καθαρίζουμε τα σπιτάκια, μετά φαγητό, καθάρισμα και μετά περιμένουν τη σειρά τους ανα 2-3 για βόλτα στην παραλία. Το γέλιο πέφτει την ώρα του πλυσίματος δοντιών, χτενίσματος..Το μπάνιο είναι εύκολη υπόθεση (φορητή μπανιέρα). Το μεγάλο πρόβλημα είναι με τα παιχνίδια που κάποια κλέβουν και κρύβουν στα σπίτια τους. Ενίοτε κάνουμε και ομαδικό μάθημα.. Για τα αδεσποτάκια μόνη!