Πόσο καιρό "είπαμε" ότι τον έχεις;
Φαίνεται να έχει δεθεί πολύ μαζί σου για τόσο λίγο χρονικό διάστημα...
Μπράβο! να χαίρεται ο ένας τον άλλον...
καλά λέει ο lastbreath, είναι απίστευτη φάτσα!
Siouxsie τον έχω 20 μέρες περίπου αλλά γενικά με ξέρει γιατί τον έβλεπα συχνά όταν τον είχε ο φίλος μου αλλά ήμουν και ο πρώτος που μύρισε και που τον πήρε αγκαλιά όταν τον πήραμε από το εκτροφείο... Δεν ξέρω για αυτόν, εγώ έχω δεθεί πάρα πού πάντως μαζί του! Είναι η μόνη μου έννοια όταν λείπω από το σπίτι! Όσο για τις φωτογραφίες ας είναι καλά το Photoshop
Hopsi σ'ευχαριστώ πολύ!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Τα πόδια τα σταυρώνει κιόλας καμιά φορα, χαχα! Που να τον δεις οταν κοιμάται που του βγαίνει η γλώσσα έξω και όταν ξυπνάει παραμένει έτσι.... Έχει πολύ πλάκα, θα τον βγάλω φωτογραφία όταν τον ξαναπετύχω!
Να τον χαίρεσε και σας εύχομαι όλα τα καλύτερα και στους 2 σας. Φέρτον καμια μέρα σε καμια συνάντηση να γνωρίσει και άλλα σκυλούνια. Αν τύχει να είναι και τα γενέθλιά του τότε θα του έχουμε και δωράκια.
Σας ευχαριστώ! Θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε, βέβαια αυτό το ήσυχο λουκανικάκι που βλέπετε να κάθεται στο κρεβάτι είναι πολύ φωνακλάς... Μη δει άλλο σκυλί, κατευθείαν κάνει το νταή! Sophie θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συνάντηση Pluto-Dante!