Ναόμι - από ράτσα.. φάτσα!

Alex_Naomi

Well-Known Member
9 Μαϊου 2013
53
64
Αμπελόκηποι
Καλημέρα και από εμάς! Είμαι η Αλεξάνδρα και η μικρή μου που βλέπετε είναι η Ναόμι! Είναι 5 μηνών και κάτι, πρώην αδέσποτη (μάλλον ημίαιμο κοκκόνι). Την πήρα αρρωστούλα με ψώρα από κυνοκομείο πρίν από 2 μήνες περίπου και τώρα είναι μια χαρά! Είναι τρυφερούλα, πολύ καλή και μαθαίνει εξαιρετικά γρήγορα (περήφανη σκυλομάνα :p)!
Αυτά τα ολίγα προς το παρόν! Καλώς σας βρήκαμε! :)

Attachments

Last edited:

AlbaS

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2012
348
5
τι γλυκόφατσα είναι αυτή..!!!
Να την χαίρεσαι.. κ καλώς ήρθατε!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Να το χαίρεσαι το γλυκάκι σου :)

Alex_Naomi

Well-Known Member
9 Μαϊου 2013
53
64
Αμπελόκηποι
Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Η αλήθεια είναι οτι μου έχει πάρει τα μυαλά η άτιμη! Είδικά τον τελευταίο μήνα που έχει.. "ξεψαρώσει" τελείως! :)

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
ειναι απιθανη φατσα!απο τις πιο ομορφες φατσες που εχω δει!βαλε και κανενα βιντεο να τη θαυμασουμε κι αλλο...

Alex_Naomi

Well-Known Member
9 Μαϊου 2013
53
64
Αμπελόκηποι
Α, πολύ καλή ιδέα! Θα το φροντίσω το σ/κ που θα εκδράμουμε στας εξοχάς γιατί αυτά που ήδη έχω είναι μεγάλα σε διάρκεια :)

Alex_Naomi

Well-Known Member
9 Μαϊου 2013
53
64
Αμπελόκηποι
προσπαθώ να ανεβάσω βιντεάκι της μικρής, αλλά δε μπορώ :(
επιφυλάσσομαι όμως, μηπως μου ξέφυγε κατι κ δεν το έιδα..

Alex_Naomi

Well-Known Member
9 Μαϊου 2013
53
64
Αμπελόκηποι
@Pitsinaki ευχαριστούμε!
Η αλήθεια είναι οτι το όνομα το διάλεξε μόνη της! Μεχρι και τη μέρα που την πήρα από το κυνοκομείο δεν είχα κατασταλάξει σε καποιο όνομα, απλά είχα ξεχωρίσει μερικά! Οπότε την φώναζα με όλα και ανταποκρίθηκε μόνο στο Ναόμι! Και.. βουαλά! :LOL:
Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερο από το όνομα που της είχαν δώσει εκεί: Κατσαρίδα! :confused:

• Like
Reactions: Lavernne and GRDANE