Να ανησυχώ η είναι νωρίς?

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Εννοώ ότι δεν κωλονει γριλιζει συνέχεια
Μήπως το κουταβάκι σου φοβάται; Και εμένα και γρυλίζει (με όλα τα σκυλιά που την πλησιάζουν αν δεν καταφέρει να απομακρυνθεί εγκαίρως) και γαυγίζει "επιθετικά" (όταν π.χ. μπαίνει κόσμος που δεν τους ξέρει στο σπίτι) και μάλιστα (δυστυχώς) φτάσαμε και στο σημείο να δαγκώσει στον αέρα λόγο άλλου σκυλιού, αλλά αυτά τα κάνει γιατί φοβάται.

Πρέπει να διαχωρίσεις καλά στο μυαλό σου τον λόγο και ανάλογα να πράττεις. Δηλαδή εσύ τώρα μπορεί να χαίρεσαι γιατί νομίζεις ότι το κουτάβι σου δεν κωλώνει και να θεωρείς ότι το κάνεις και άλλο ατρόμητο ενισχύοντας του αυτή την συμπεριφορά, αλλά στην πραγματικότητα να του λες 'ναι, μάγκα μου, καλά κάνεις και φοβάσαι. λίγο ακόμα, λίγο ακόμα'.

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Μήπως το κουταβάκι σου φοβάται; Και εμένα και γρυλίζει (με όλα τα σκυλιά που την πλησιάζουν αν δεν καταφέρει να απομακρυνθεί εγκαίρως) και γαυγίζει "επιθετικά" (όταν π.χ. μπαίνει κόσμος που δεν τους ξέρει στο σπίτι) και μάλιστα (δυστυχώς) φτάσαμε και στο σημείο να δαγκώσει στον αέρα λόγο άλλου σκυλιού, αλλά αυτά τα κάνει γιατί φοβάται.

Πρέπει να διαχωρίσεις καλά στο μυαλό σου τον λόγο και ανάλογα να πράττεις. Δηλαδή εσύ τώρα μπορεί να χαίρεσαι γιατί νομίζεις ότι το κουτάβι σου δεν κωλώνει και να θεωρείς ότι το κάνεις και άλλο ατρόμητο ενισχύοντας του αυτή την συμπεριφορά, αλλά στην πραγματικότητα να του λες 'ναι, μάγκα μου, καλά κάνεις και φοβάσαι. λίγο ακόμα, λίγο ακόμα'.
Δεν φοβάται νομίζω .... Απλά έτσι είναι η φυλή έχω διαβάσει κιόλας... Τ να κάνω

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.511
Το γρυλισμα δε μου φαινεται ανετη και αφοβη συμπεριφορα τοσο μικρος. Δεν εχω μεγαλη εμπειρια και δεν ειμαι η καταλληλη να κρινω αλλα επειδη και εσυ εισαι ψιλοαρχαριος, στη θεση σου θα αναρωτιομουν γιατι και θα αναζητουσα την αιτια. Προσεξε γενικα τις αντιδρασεις του , σταση σωματος. Μπορει να εκλαμβανεις κατι λαθος και να αντιδρας λαθος.

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Το γρυλισμα δε μου φαινεται ανετη και αφοβη συμπεριφορα τοσο μικρος. Δεν εχω μεγαλη εμπειρια και δεν ειμαι η καταλληλη να κρινω αλλα επειδη και εσυ εισαι ψιλοαρχαριος, στη θεση σου θα αναρωτιομουν γιατι και θα αναζητουσα την αιτια. Προσεξε γενικα τις αντιδρασεις του , σταση σωματος. Μπορει να εκλαμβανεις κατι λαθος και να αντιδρας λαθος.
Ωραία ευχαριστώ! Μπορείτε να μ δώσετε γενικά κάποιες συμβουλές?

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.511
Καλυτερα να σου απαντήσει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία.

Οσο περιμένεις και μεχρι να λάβεις απαντησεις, μπορεις να διαβασεις καποια θεματα στην ενοτητα συμπεριφορα και εκπαιδευση (μπορεις να χρησιμοποιησεις και την αναζητηση πανω δεξια με λεξεις κλειδια) και αν δε σου λυθουν οι αποριες να θεσεις ερωτησεις και προβληματισμούς εκεί.

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Καλυτερα να σου απαντήσει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία.

Οσο περιμένεις και μεχρι να λάβεις απαντησεις, μπορεις να διαβασεις καποια θεματα στην ενοτητα συμπεριφορα και εκπαιδευση (μπορεις να χρησιμοποιησεις και την αναζητηση πανω δεξια με λεξεις κλειδια) και αν δε σου λυθουν οι αποριες να θεσεις ερωτησεις και προβληματισμούς εκεί.
Ωραία ευχαριστώ !! Μπορείτε να μ βοηθήσετε στο θέμα δοσολογία τροφής! Έχω ανοίξει άλλο θέμα

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Καλησπερα! πηγαμε σμρ στον γιατρο για το 3ο εμβολιο και εκανε εξεταση γενικη!! το ενα εχει κατεβει και περιμενουμε για το 2ο το οποιο το επιασε και περιμενουμε!

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Τελικά μετά από 5 μήνες και 3 μέρες κατέβηκε από όσο νμζω σήμερα και ο δεύτερος όρχις!!! Πιστεύω έπιασα 2 αύριο θα ξαναελεγξω για σιγουριά!!! Είμαι πολυ χαρούμενος!!! Τελικά ο χρόνος μπήκε πολύ καλά γτ ακριβώς εκείνη την ώρα το πρόσεξα

• Like
Reactions: GRDANE