Να μάστε και μεις

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Εγώ βλέπω μια αθώα φάτσα! ;)
Θα σ πω ενα πραγμα...Οταν κλεβει κατι ειτε παπουτσι ειτε τηλεκοντρολ ειτε κανα πακετο με τσιγαρα βαζει τα αυτια πισω παιρνει μια εκφραση περιεργη σαν να γελαει ειρωνικα το βαζει στο στομα και κανει το καλπισμα του αλογου και κοιταει αν την ειδες!
Ειναι απιστευτο αυτο που κανει κ οσοι την εχουν δει εχουν πεθανει στο γελιο!
Ξερει οτι κανει μαλακια !!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Θα σ πω ενα πραγμα...Οταν κλεβει κατι ειτε παπουτσι ειτε τηλεκοντρολ ειτε κανα πακετο με τσιγαρα βαζει τα αυτια πισω παιρνει μια εκφραση περιεργη σαν να γελαει ειρωνικα το βαζει στο στομα και κανει το καλπισμα του αλογου και κοιταει αν την ειδες!
Ειναι απιστευτο αυτο που κανει κ οσοι την εχουν δει εχουν πεθανει στο γελιο!
Ξερει οτι κανει μαλακια !!!
Ξερει οτι αυτο που μολις πήρε ειναι το "απαγορευμένο", γιάυτο και κανει ετσι....και σε κοιταζει και πλαγίως..να δει:την πήρες χαμπαρι?και αν ναι?τι κανεις γι'αυτο?Απλα σου τραβάει την προσοχή με κάθε τρόπο.και αυτο ειναι το ωραιο στην ολη υπόθεση!!!!!!!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Αφού είναι κούκλα! είναι μέσα στις αδυναμίες μου οι "γερμανίδες" (όχι της Μέρκελ... μακρυά από μας:p:p:p)

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Δν πιστευω να σαρεσε κ η γερμανιδα χτες στην Γιουροβιζιον :p
Ειναι κουκλα και τσαχπινα η μικρη παντως και ειμαι ευτυχισμενος μαζι της οσο δν παει.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Απαπαπαπαπαπαπαπαπαπα τα χάλια της είχε....... Σε σχέση με τη Γερμανία μόνο οι ποιμενικοί τίποτα άλλο......

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Και λιγο η οικονομια της... Και λιγο το συστημα υγειας....!!!
Με αποκορυφωμα τα ποιμενικα βεβαια!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Βρε χίλια καλά να έχουνε... δεν τους πάω.... εδώ υποστήριζα φανατικά inter στον τελικό φέτος.... Δεν ξέρω από μικρή δεν τους συμπαθώ.....

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Εχουμε αντιπαραθεσεις και μην ξεχνας πως πρεπει να φερουν πισω τα κλεμενα και να διευθετησουν τις κατοχικες αποζημιωσεις επιτελους.
Τεσπα!!!
Κουκλα η Γκρετα (ον τοπικ παλι )

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Και λιγο η οικονομια της... Και λιγο το συστημα υγειας....!!!
Με αποκορυφωμα τα ποιμενικα βεβαια!!!
Οικολογια...παιδεία,ενεργεια,ερευνα,πανεπιστήμια (κάποια)....και οχι μόνο....εεεε?Πιστεύω να συμφωνεις μωρό μου!!!!!Αλλα είπαμε....τα ποιμενικα ειναι το τοπ!!!!!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
κουκλί η μικρή!!να σου ζήσει!!
έχουμε και ίδια ράτσα και συνονόματες και σχεδόν ίδιο χρώμα και η δικιά μου ανοιχτόχρωμη είναι :p

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
gr1..jpgIMG_0526..jpg

Παναγια μ!!!
Ενας τυρανοσαυρος στο κρεβατι μ!!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Η Grrrrrreta! Αχ που θα μου πάει????Θα την ζουλήξω σε λίγες μέρες....δεν θα την αφήσω να πάρει ανάσα απο τις αγκαλιές!!!!!!!
(Πες μου οτι χτες παίξατε και ps3 μετα.....)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.330
Μέλη
20.101
Νεότερο μέλος
nikolapetr