Να μάστε κ εμείς!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Τρομερά χαριτωμένο σκυλάκι!
Καλέ σαν ανθρωπάκι κοιμάται κάτω από τα σκεπάσματα...τέτοιες φωτογραφίες βλέπουν τα δικά μου τα ντερέκια και μου κάνουν παράπονα που δεν ανεβαίνουν στα κρεβάτια!
Να σου ζήσει :)

Feniapap

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
55
18
34
Τι να την κάνω!!!!σαν μωρό την έχουμε μιας κ είναι μικρή ακόμα..μέχρι ενός σημείου βέβαια μην καλομάθει κιόλας...άλλωστε όταν την αφήνουμε στο σπίτι όλο κ κάπου χώνεται κ άντε βρες την...:)

Elina_Noa

Member
26 Απριλίου 2014
7
7
33
Ααααα είναι μια γλύκαα :love: Πες μας κι άλλα πραγματακια γι' αυτήν :ROFLMAO:
(σημ. με κάνετε και ζηλεύω τόόοσο πολύ μερικοί εδώ μέσα :( )

Feniapap

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
55
18
34
Τι να πω..όσο μεγαλώνει γίνεται πιο έξυπνη,πιο όμορφη και πιο ζωηρή..είναι σαν χαρακτήρας λίγο στριμμένο αλλά το φτιάχνουμε σιγά σιγά..έχουμε κάνει τα εμβόλια μας,βγαίνουμε βόλτες ,γαυγιζουμε,,κουνάμε ουριτσα..μάθαμε το όνομα μας :)

Feniapap

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
55
18
34
Να μάστε πάλι!!!μεγαλωσαμε λίγο.!!!βεβαια οι φωτό μας δείχνουν πιο μεγάλες αλλά μας αρέσει να ποζαρουμε...

Attachments

• Like
Reactions: ioanna a

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Είναι 4 μηνών..είναι pocket .δεν θα μεγαλώσει πολύ ακόμα :)
Ααααχ τώρα το ειδα.
Κανενα σκυλι δεν ειναι "pocket", αυτο ειναι εφεύρεση επιτήδειων που στοχεύουν να εχουν κουτάβια όσο το δυνατον μικρότερα, teacup/pocket. Μια συμβουλη θα σου δωσω, επειδη εχω και εγώ μικρόσωμο: να χαίρεσαι αν παρει παραπάνω από το προτεινόμενο για "pocket" μεγεθος (βαρος και υψος) γιατι τότε θα εχει και πιο ανεπτυγμένα οργανα και θα αντιμετωπίζει λιγοτερους κινδύνους επιβιωσης. (εχω φιλη που το γιορκι της -850γρ- επεσε από το κρεβάτι και την εβγαλαν στην εντατικη 4 μέρες με αιμάτωμα στον εγκεφαλο και με πολλες πιθανότητες να το χάσουν το μικρουλη)
So διάβασε καλά για την φυλή, τι προβληματα εχουν κληρονομικά, τι μέγεθος πρεπει να εχουν κλπ

Είναι μια κουκλιτσα όμως!!! αστερακι!

Feniapap

Well-Known Member
17 Απριλίου 2014
55
18
34
Εγώ δεν έχω θέμα..είτε pocket είτε κανονικό :)την αγαπάω πολύ έτσι κ αλλιώς!:giggle:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εγώ δεν έχω θέμα..είτε pocket είτε κανονικό :)την αγαπάω πολύ έτσι κ αλλιώς!:giggle:
Αυτό εννοείται. Η αγάπη δεν αλλάζει
Απλά αν σε ρωτάνε, εξω, μην την αποκαλεις pocket γιατι διαιωνίζεται ενα λάθος που "σκοτώνει" τα σκυλιά και γεμίζει τις τσέπες επιτηδειων!