Να 'μαστε κι εμείς!!!Λαμπραντόρ Μόλλυ!

Giafkaman

Active Member
11 Ιανουαρίου 2014
39
1
Μια ναζιάρα κουταβίτσα! οκ, καταλαβαίνω γιατί σε έχει ξετρελάνει.

Να σε πω, Γιάφκα... Καλό θα ήταν να στρώσεις τα πατώματά σου. Ξέρω, ξέρω, με τα κατουροχεσίματα δεν βολεύει, αλλά... επειδή δεν ξέρεις τι γονίδια κουβαλάει η μικρή, κι επειδή η δυσπλασία θερίζει τα λαμπς (κι όχι μόνο) αν τα ποδαράκια της δεν γλιστρανε στο βηματισμό δεν επιβαρύνεις τις αρθρώσεις της.
Στο πάτωμα δεν γλιστράει καθόλου είναι αντιολισθιτικό κι επειδή είχα αγχωθεί για δυσπλασίες κτλπ την πρόσεχα συνεχώς αλλά παρατήρησα ότι ο βηματισμός της είναι μια χαρά.Όσο για τα κατουροχεσίματα δεν έχω τέτοια θέματα έχει μάθει και τα κάνει πάνω στην πάνα από την 2η μέρα που την είχα και τώρα κοντά μήνα δεν τα έχει κάνει πουθενά αλλού..Σκέφτηκα να βάλω ένα χαλί αλλά βγάζει πολύ τρίχα τώρα γιατί αλλάζει τρίχωμα και είπα να περιμένω λίγες μέρες.

Εμένα με απασχολεί κάτι άλλο...Μήπως η Μόλλυ είναι ο Αϊνστάιν??όλοι βλέπω να λένε ότι τα σκυλιά δεν πολυκαταλαβαίνουν κουτάβια εκπαίδευση μετά από 3μηνών κτλπ και παρόλα αυτά έχει μάθει τις εξής εντολές: κάτσε,μείνε,σήκω,πήδα,ξάπλωσε,άστο,μη και χθές μάθαμε και το Play Dead.Και τις εκτελεί όλες σχεδόν με πλήρη ακρίβεια.Όλα αυτά με τη χρήση κλίκερ εκπαίδευση-παιχνίδι 5λεπτά το πρωί και 5 το απόγευμα και λιχουδιά βραστό κοτόπουλο και φυσικά πάντα θετική και χωρίς καμία πίεση!Τρελέναιτε για το κοτοπουλάκι!Ζηλέψτε τώρα!!!!

Last edited:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χα! Είδες τι είναι ικανά να μάθουν όταν τα συμφέρει??? Πάντως μην μπερδεύεσαι, δεν ακόμα τις μαθαίνει τις εντολές. Οπως το βλέπω εγώ είναι στη φάση εκμάθησης τρικ. Ακόμα και το "κάτσε" από τη στιγμή που το κάνει με δέλεαρ είναι τρικ κι όχι εντολή. Εντολή θα είναι όταν καταφέρετε να βγάλετε τη λιχουδιά και το κλίκερ κι εκτελεί κάθε φορά που της το λες, ανεξαρτήτως αντιπερισπασμών. :)

Αλλά ναι, ζηλεύω κουταβοπερίοδο!

Giafkaman

Active Member
11 Ιανουαρίου 2014
39
1
Είναι απίστευτο πραγματικά!!Πάντως περνάμε τέλεια!Τώρα περιμένουμε και το crate να μας έρθει να το συνηθίσει κι αυτό!Αλλά πάνω από όλα περιμένω να κάνω το επόμενο εμβόλιο να ξεκινήσουμε τις βόλτες!15μέρες και σήμερα μείνανε χαχα!!!Θα την χαρεί τη νέα παραλία η άτοιμη!