Να μαστε κι εμεις!

7 Μαϊου 2016
12
38
40
Καλησπέρα περα ως περα!!
Ειμαι η μαμα Ευη και ηρθα να σας πω ενα γεια και να σας συστήσω τον Βαζεχα!!!
Ειναι ενας κοπρακος που βρεθηκε στην ζωη μας εντελώς τυχαια. Εστειλα τον σύζυγο για μπουγατσα και εφερε μαζι και ενα κουταβι φουλ στο τσιμπουρι... Ειχα απελπιστει γι το αν θα επιζησει, αλλα τελικα τον αναστησαμε και τωρα ειναι ενας αλητης!
Ο κυριος (λεμε τωρα) ειναι καπου 7 μηνων, ημιαιμο κοκονι ειπε ο dr, ζει στην αυλη (ξέρω πως θα διαφωνησετε με αυτο), εχει φουλ ενεργεια, ειναι πολυυυυ παιχνιδιαρης, λατρευει τα παιχνιδια με την μπαλα, να του πετας πετρες και να τις ψαχνει και δουλευει part time σε ενα κοπάδι..
Εχω πολλες αποριες για το μεγαλωμα του μαγκα μας αλλα θα επανελθω μια πιο φυσιολογικη ωρα!

Attachments

7 Μαϊου 2016
12
38
40
Την μπουγάτσα την έφερε τελικά;
Ωραίος ο Πολωνός, καλώς ήλθατε ! Από ποιο μέρος της Χαλκιδικής;
Την εφερε!!! Πριν το σπιτι εχουμε χωματόδρομο, εκει τον βρηκε παρατημενο. Στον γυρισμο.
Απο Κασσανδρα.

• Like
Reactions: GRDANE

7 Μαϊου 2016
12
38
40
Ορίστε το εργαζόμενο αγόρι, συνεισφέρει και οικονομικά, την κερδίζει τίμια την κροκέτα του!! Να τον χαίρεστε και καλώς ήρθατε!
Εχει που πλακα γιατι μπροστα απο το σπιτι μας περναει ενα κοπαδι με προβατα, κατσικια και ενα γουρούνι και με το που τους καταλαβαινει ο μικρος τους ακολουθει. Τον εχουν αποδεχτει και τα σκυλια απο το κοπαδι οποτε ειναι η καλύτερη του!!

Tri

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2016
1.201
3.141
36
Καλώς ήρθες! Να τον χαίρεσαι τον Βαζέχα.
Παναθηναϊκός είναι; :p

7 Μαϊου 2016
12
38
40
Καλώς ήρθες! Να τον χαίρεσαι τον Βαζέχα.
Παναθηναϊκός είναι; :p
Οχι!! Τρολλαρω τον συζυγο!!!!
Πλακα κανω.
Ο μπαμπας μας τον εβγαλε ετσι! Λόγο της αγαπης του στην ομαδα!
Εχιυμε και τρεις γατες. Δυο θηλυκες και εναν αρσενικο. Και αυτες ειναι οι αφοι Γιαννακοπουλοι και ο Τζιγκερ...

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Άσχετο αλλά θυμήθηκα τον αδερφό του παππού μου που είχε ένα άλογο που το έλεγαν Μητσοτάκη. Κορακοζώητο το άτιμο όπως κι ο συνονόματος... :ROFLMAO:

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Καλώς ήρθατε και καλή ζωή με τον κούταβο που παρεμπιπτόντως είναι γλύκας!! :giggle:
Κανείς δεν θα διαφωνήσει με το να μένει έξω ο μικρούλης εφόσον τηρείται τo ευ ζήν του... ΑΛΛΑ έτσι για να μάθετε, εσείς θα χάσετε τις πρωινές γλυψιές και τα βραδυνά χουζουρέματα!!:p
Φροντίστε να ενημερωθείτε καλά για την προστασία από την σκνίπα του καλαζάρ[λεϊσμανίαση] και από το σκουλήκι της καρδιάς[Διροφιλαρίωση], κυρίως από τον κτηνίατρο αλλά και από το αντίστοιχο θέμα της Υγείας & Ασθενειών εδώ στο forum.

@myEnzo Ρε 'συ αυτό με το όνομα καρατσεκαρισμένο;; Αν είναι να ονομάζουμε όλα τα ζά μας έτσι να μας ζήσουν σαν τα ψηλά βουνά!:D

7 Μαϊου 2016
12
38
40
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!
Ο σκυλος ζει εξω γιατι εχω και ενα ταλιμπαν 2 χρονων και μασησα για το αν θα τα καταφερω και με τα 2.
Το σκυλι εξω ζει ελευθερο, με τις κοκετες του, τις βολτες του μαζι μας, φοραει λουρι για τσιμπούρια και αμπουλα και κανουμε οτι μας προτεινει ο κτηνίατρος ως ασχετοι με σκυλια.
Σ αυτο που είμαστε πισω είναι η εκπαίδευση του μικρου. Κατι εψαχνα στο google και έτσι σας βρήκα. Μπορω να ρωτήσω εδω ή καλύτερα στην αντίστοιχη ενότητα;;

• Like
Reactions: d-friend and GRDANE

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
@Aslan καρατσεκαρισμένο, ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια τον βλέπαμε καβάλα σε αυτό το άλογο...
@ΕυηΧαλκιδικη είτε εδώ κανείς τις ερωτήσεις σου είτε σε καινούριο θέμα το ίδιο κάνει, μόνο πρώτα κάνε μία αναζήτηση, μπορεί να βρεις ό,τι χρειάζεται ήδη απαντημένο...

• Like
Reactions: spyv

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Καλησπέρα περα ως περα!!
Ειμαι η μαμα Ευη και ηρθα να σας πω ενα γεια και να σας συστήσω τον Βαζεχα!!!
Ειναι ενας κοπρακος που βρεθηκε στην ζωη μας εντελώς τυχαια. Εστειλα τον σύζυγο για μπουγατσα και εφερε μαζι και ενα κουταβι φουλ στο τσιμπουρι... Ειχα απελπιστει γι το αν θα επιζησει, αλλα τελικα τον αναστησαμε και τωρα ειναι ενας αλητης!
Ο κυριος (λεμε τωρα) ειναι καπου 7 μηνων, ημιαιμο κοκονι ειπε ο dr, ζει στην αυλη (ξέρω πως θα διαφωνησετε με αυτο), εχει φουλ ενεργεια, ειναι πολυυυυ παιχνιδιαρης, λατρευει τα παιχνιδια με την μπαλα, να του πετας πετρες και να τις ψαχνει και δουλευει part time σε ενα κοπάδι..
Εχω πολλες αποριες για το μεγαλωμα του μαγκα μας αλλα θα επανελθω μια πιο φυσιολογικη ωρα!
Καλός ήρθατε να χαίρεστε τον κούκλο τον Βαζέχα...

7 Μαϊου 2016
12
38
40
απορια νο1.
Πως καταλαβαινω πως το σκυλι προσπαθςι να βγαλει κυριαρχια;; παραδειγμα. Προχθες πηγε στην αυλη της θειας μου. Ειναι κολλητη με την δικη μας. Τους τραβουσε τα μπατζακια απο τα ρουχα και ενω του ελεγαν φυγε Βαζεχα επεμενε. Επομενο σταδιο, ενω ηταν ορθια η θεια σηκωθηκε στα δυο ποδια και εκανε την γνωστη κινηση.
Δεν το εχει ξανακάνει σε κανεναν αυτο.
Εγω ημουν μπροστα στην ολη φαση, του φωναξα και τον πηρα απο εκει.
Απορια νο2. Εχω μια κορη 2 ετων που τρελαινεται για τον μουργο. Οταν ειμαστε εξω παντα ειναι μαζι μας και το σκυλι. Αλλα το πρωτο που θα κανει ειναι να την ριξει κατω και να αρχισει να την ψευτοδαγκωνει/γλυφει. Ποια η θεση μου;;;
Εγω συνηθως θα παρω την μικρη αγκαλια και θα πω στον σκυλο οχι και μη. Εντονα. Ενω με ακουει στην συγκεκριμένη περίπτωση με γραφει κανονικα.
Μπορει να ειναι χαζα αυτα που ρωταω αλλα ειλικρινα δεν ξερω ποιο ειναι το σωστοκαι αν βοηθαω με την αντιδραση μου το ζωο ή οχι.

• Like
Reactions: GRDANE

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
απορια νο1.
Πως καταλαβαινω πως το σκυλι προσπαθςι να βγαλει κυριαρχια;; παραδειγμα. Προχθες πηγε στην αυλη της θειας μου. Ειναι κολλητη με την δικη μας. Τους τραβουσε τα μπατζακια απο τα ρουχα και ενω του ελεγαν φυγε Βαζεχα επεμενε. Επομενο σταδιο, ενω ηταν ορθια η θεια σηκωθηκε στα δυο ποδια και εκανε την γνωστη κινηση.
Δεν το εχει ξανακάνει σε κανεναν αυτο.
Εγω ημουν μπροστα στην ολη φαση, του φωναξα και τον πηρα απο εκει.
Απορια νο2. Εχω μια κορη 2 ετων που τρελαινεται για τον μουργο. Οταν ειμαστε εξω παντα ειναι μαζι μας και το σκυλι. Αλλα το πρωτο που θα κανει ειναι να την ριξει κατω και να αρχισει να την ψευτοδαγκωνει/γλυφει. Ποια η θεση μου;;;
Εγω συνηθως θα παρω την μικρη αγκαλια και θα πω στον σκυλο οχι και μη. Εντονα. Ενω με ακουει στην συγκεκριμένη περίπτωση με γραφει κανονικα.
Μπορει να ειναι χαζα αυτα που ρωταω αλλα ειλικρινα δεν ξερω ποιο ειναι το σωστοκαι αν βοηθαω με την αντιδραση μου το ζωο ή οχι.
1. Είναι στην εφηβεία. Ψάχνετε να δει μέχρι που τον παίρνει. Είναι η κατάλληλη στιγμή να του θέλετε όρια.

2. Από την περιγραφή σου δεν βλέπω κάτι το ανησυχητικό. Εδώ πρέπει στο παιδί να μάθετε πως να συμπεριφερεται στον σκύλο και σε συνδυασμό με το 1 και πάντα υπό την επίβλεψη σας δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Kodagoshe

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2016
468
412
Athens
Καλησπέρα Εύη και να σου ζήσει ο ντολμάς σου! Σκέτο μανάρι είναι, τον παντρευόμουν άνετα!:p
Τι του λείπει; Αλήτης, μάγκας, εργαζόμενος, σκληραγωγημένος(αφού ζει στην αυλή;)) και γλύκας:love: Καλή ζωή να έχετε και πολύ μεγάλη προσοχή στις ασθένειες που είναι (δυστυχώς) εκτεθειμένος στην αυλή (πχ καλαζάρ εξαιτίας κουνουπιού κλπ). Εφόσον τηρούνται οι κανόνες ευζωίας no problem με το ότι ζει στην αυλή, αν και για εμένα η σχέση σας θα ήταν πιο 'γεμάτη' και στενή αν ζούσε στο σπίτι!:)
Εν πάση περίπτωση, να τον χαίρεστε και να τον αγαπάτε τον Βαζεχάκο!!:giggle:

Υ.Γ. Τι μου θύμισε αυτό το όνομα...ένα γαϊδούρι που είχε η γιαγιά μου στο χωριό πριν χρόνια, Μπόμπολα τον φώναζε τον κακομοίρη, να το προφέρω ντρεπόμουν:D Άσε το άλλο το καλύτερο...είχε και έναν γάτο, μαζεμένος αδέσποτος που ήταν πολύ άγριος και της τα είχε ξεσκίσει τα πόδια απτις νυχιές...άμα σου πω πως το έλεγε...Κ@ριόλη:ROFLMAO::LOL: μας άκουγε όλη η γειτονιά, show λέμεεε:whistle::ROFLMAO:

• Like
Reactions: Γαβ Γαβ

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλησπέρα Εύη και καλώς όρισες!
Ή κατάλαβα λάθος ή ο Βαζέχα έχει free pass να τριγυρνάει ελεύθερα στο χωριό. Αυτό έχει κάποιους κινδύνους, όπως να φάει φόλα, να στον κλέψουν ή να σπείρει βαζεχάκια... Σκέψου το λίγο, μήπως και λάβετε μέτρα να μην συμβεί οτιδήποτε από αυτά (ή και άλλα που δεν μου πέρασε από το μυαλό να αναφέρω τώρα)