Να ξανασυστηθώ!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Πανέμορφος!
Να σου ζήσει, να είναι τυχερός και γερός και να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές μαζί!

dimosthenispr

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2011
83
0
Athens
Παιδάκια ερώτηση!Εχω θέμα με τον ύπνο του Romeo!Εδώ και 5 μέρες περίπου,το βράδυ σηκώνει τον κόσμο στο πόδι με το γαύγισμα και το κλάμα!Αρχικά,μόλις τον πήρα,μόλις πέφταμε για ύπνο τον έβαζα στο crate!Στην διάρκεια της νύχτας βέβαια σηκωνόμουν και τον έβγαζα για να πιεί νερό και να κάνει την ανάγκη του!Ετσι λοιπόν δεν είχα πρόβλημα και ούτε κλάματα και γαβγίσματα!Τις τελευταίες 5 μέρες όμως έχει τρελαθεί!Γράφω αυτην την στιγμή και κυριολεκτικά είμαι άυπνος 5 μέρες(σύνολο ύπνου που έχω κάνει το πολύ 8 ώρες όλες αυτές τις μέρες!).Το θέμα ειναι οτι δεν είναι ευχαριστημένος ούτε στο crate,ούτε ελεύθερος μέσα στο σπίτι,ούτε πουθενά!Δοκίμασα να τον βγάλω στην βεράντα και ενώ ηρεμούσε για κανά μισάωρο μετά ξαναξεκινούσε τα ίδια!Τον έβαλα στο crate και τον έβαλα δίπλα μου.Και έτσι τίποτα!Ειλικρινά η κατάσταση ειναι απελπιστική!Ενω καθε μέρα και ειδικά το βράδυ τον λιώνω στο παιχνίδι,μετά τις 12 ξεκινάνε τα νταβαντούρια!Εχω κάνει τα πάντα αλλα τίποτα!Καμιά πρόταση?

dimosthenispr

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2011
83
0
Athens
Thank you cathy για την απάντηση!Δεν νομίζω οτι είναι κάτι τέτοιο γιατί και στην βεράντα που εγω θέλω ζακέτα για να κάτσω αυτός κάνει τα ίδια!Εννοείται οτι στην βεράντα είμαι και εγώ μαζί του(αυτό το λέω για να προλάβω σχόλια απο άλλους που θα πουν το σκυλί στην βεράντα???)

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Μήπως έχει καμιά σκύλα εκεί στη γειτονιά οίστρο??
Δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό..κάτι παθολογικό το αποκλείω να είναι αφού λες τον πιάνει μόνο το βράδυ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αφού σιγουρευτείς ότι η συμπεριφορά αυτή, δεν εκφράζει κάποιο ιατρικό πρόβλημα ή δεν συμπέφτει χρονικά, με περίοδο φόβου [τι ηλικία έχει; ], οπλίζεσαι με υπομονή, κλείνεις ερμητικά πόρτες και παραθύρια [γιατί οι γείτονες δεν χρωστάνε τίποτα] και τον αφήνεις να κάνει το νούμερό του, χωρίς να τον επιβραβεύεις, με την ανταπόκρισή σου. Είτε είναι άνοιγμα φωτός, είτε ομιλία, είτε...και ακόμη χειρότερα, άνοιγμα crate και σουλατσάρισμα μπούλη, προκειμένου να το βουλώσει. Τίποτα απ'όλα αυτά. Θα παριστάνεις τον κουφό και τον ανέμελο. Και βλέποντας και κάνοντας.