Να σας γνωρισω και τον Ιβαν!!

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Καλησπέρα ειμαι ο Στεργιος και μενω στην πολη της Καστοριας!!! Πριν απο 3 μηνες και λιγες μερες (10/9) πηρα απο εναν φιλο τον Ιβαν(Αλασκαν μαλαμουτ) ο οποιος ειχε γεννηθει 29/7! Απο την πρωτη μερα τον αγαπησα πολυ!! Μεγαλωνει με πολυ γρηγορους ρυθμους και εχει γινει ενα μεγαλο μαλλιαρο λυκακι!! :p

Attachments

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Καλησπέρα ειμαι ο Στεργιος και μενω στην πολη της Καστοριας!!! Πριν απο 3 μηνες και λιγες μερες (10/9) πηρα απο εναν φιλο τον Ιβαν(Αλασκαν μαλαμουτ) ο οποιος ειχε γεννηθει 29/7! Απο την πρωτη μερα τον αγαπησα πολυ!! Μεγαλωνει με πολυ γρηγορους ρυθμους και εχει γινει ενα μεγαλο μαλλιαρο λυκακι!! :p
Οι 2 τελευταιες φωτογραφιες ειναι ο μπαμπας αριστερα και η μαμα δεξια!!

• Like
Reactions: Eroe

Mariosgs

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2017
1.465
1.599
32
Πανέμορφος ο μικρός.
Για να προλάβω τη @mareco ο μπαμπάς ή μαμά είναι δεμένη στο παλούκι με λιωμένες ντομάτες πεταμενες μπροστά?

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Πανέμορφος ο μικρός.
Για να προλάβω τη @mareco ο μπαμπάς ή μαμά είναι δεμένη στο παλούκι με λιωμένες ντομάτες πεταμενες μπροστά?
Σε ευχαριστώ πολύ! Η μαμά είναι με τις ντομάτες κ ο άλλος ο Μπαμπάς αχαχα

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Πρωτος ο μικρος να τον χαιρεσαι Στεργιο! Η φωτο που εχει κανει βουτια στις λασπες ολα τα λεφτα:D

• Like
Reactions: StergiosMpa

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Πρωτος ο μικρος να τον χαιρεσαι Στεργιο! Η φωτο που εχει κανει βουτια στις λασπες ολα τα λεφτα:D
σε ευχαριστω πολυ!! ασε ασε ειχα παθει πλακα :p εντωμεταξυ μετα απο 2-3 ωρες ηταν πεντακαθαρος απο μονος του....

• Like
Reactions: Eroe

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32

Attachments

turin turambar

Well-Known Member
29 Νοεμβρίου 2017
48
174
32
Μαλαμούτ. Αυτή η ράτσα μου θυμίζει το Χάσκι που είχα όταν ήμουν πολύ μικρός και τον έχασα λόγω μιας... φιλόζωης συγχωριανής.

Τέλος πάντων. Να σου ζήσει η φάτσα. :)

• Like

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
Μαλαμούτ. Αυτή η ράτσα μου θυμίζει το Χάσκι που είχα όταν ήμουν πολύ μικρός και τον έχασα λόγω μιας... φιλόζωης συγχωριανής.

Τέλος πάντων. Να σου ζήσει η φάτσα. :)
Σε ευχαριστώ πολύ! Γτ τι έκανε η μαλαμω.....!

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
42
να τον χαιρεσαι τον Ιβαν, κουκλος πραγματικα, ειμαι ο πρωτος εδω μεσα που θα σχολιασει οτι ζεις στην πιο ομορφη πολη της Ελλαδας.

• Like

turin turambar

Well-Known Member
29 Νοεμβρίου 2017
48
174
32
@StergiosMpa τον είχε πιάσει να πνίγει κάτι κότες της, τον έδεσε και άρχισε να τον κοπανά στα αρχ...δια με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να του κάνουμε ευθανασία.

• Like

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Καλα ναζί ειναι για να βασανίζει έτσι το σκυλί; Φόλα να έριχνε πάλι σκατόψυχη θα΄ταν αλλά κάπως πιο φυσιολογική θα μου φαινόταν... Όλα μπορω να τα καταλάβω εκτος από αυτον τον σαδισμό...
@turin turambar κριμα για το σκυλι σου.

StergiosMpa

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2017
309
112
32
να τον χαιρεσαι τον Ιβαν, κουκλος πραγματικα, ειμαι ο πρωτος εδω μεσα που θα σχολιασει οτι ζεις στην πιο ομορφη πολη της Ελλαδας.
Σε ευχαριστώ πολύ και για τις 2 τοποθετήσεις!! Σε περιμένω :)

• Like
Reactions: cygor