Να σας συστηθουμε και εμεις

antonia flp

Active Member
10 Μαϊου 2015
41
8
30
Το σκυλακι στην φωτογραφια ειναι ο αρης ειναι ημιαιμος μου τον εδωσε ο θειος μου που γεννησε η σκυλιτσα του γιατι δεν μπορουσε να το κρατησει

Attachments

antonia flp

Active Member
10 Μαϊου 2015
41
8
30
Θα του το πω αν και την εχει δεμενει και εκει που μενει ο χωρος ειναι κλειστος και δεν μπορουν αλλα σκυλια

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.264
3.098
καλωσηρθατε και επίσημα λοιπόν !τα σκυλια θα μπουν αν θελουν όσο κλειστος και να ειναι ο χωρος πιστεψέ με! . ενα ζευγαρωμα που δεν επρεπε να γινει του ξεφυγε ηδη.
φοβαμαι οτι η μαμα του μικρου δεν εχει και πολύ ποιότητα ζωής ετσι;δεμενη σε κλειστο χωρο....προσπάθησε όσο γινεται να αλλαξεις μυαλά στον θειο σου , το ξερω οτι ειναι δυσκολο αλλα κριμα ειναι η σκυλίτσα.

antonia flp

Active Member
10 Μαϊου 2015
41
8
30
Βασικα την σκυλιτσα του την εδωσε ενας γνωστος του χωρις να του πει οτι ηταν εγκυος και μετα απο λιγες εβδομαδες του γεννησε 5 κουταβακια τα 2 δυστυχως παιθαναν και δεν την αφηνη ελευθερη γιατι εχει κηπο και φοβαται να μην σκαβει βεβαια εγω διαφωνω τα σκυλια χρειαζονται εναν μεγαλο χωρο για να τρεχουν και να παιζουν ελευθερα

Ρεάκι

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
101
73
36
Καλα ο γνωστος πολυ εξυπνος ξεφορτωθηκε και τη σκυλιτσα και τα κουταβια:mad: Ο καλυτερος χωρος για τα σκυλια κατα τη γνωμη μου ειναι μεσα στο σπιτι μαζι μας :)

antonia flp

Active Member
10 Μαϊου 2015
41
8
30
Ναι μονο που καποιοι γονεις π.χ σαν τους δικους μου δεν θελουν σκυλια στο σπιτι γιατι λερωνουν και μυριζουν

Ρεάκι

Well-Known Member
11 Μαϊου 2015
101
73
36
Δυστυχως και η μανα μ εχει μεγαλη φοβια με τα σκυλια αλλα εγω μενω μονη μου οποτε οκ. Το προσπαθω παντως να την κανω εστω να τη χαιδεψει μια φορα χαχα Καταλαβαινω τι λες ειναι στο χερι μας να συζηταμε με τους δικους μας πχ οτι το σκυλακι δε λερωνει μεσα παρα μονο μεχρι να το μαθεις να λερωνει εξω:) Η εκπαιδευση τουαλετας δεν ειναι και τοσο δυσκολη τωρα για τη μυρωδια δε μπορω να πω κατι εγω δεν μυριζω παντως κατι διαφορετικο μαλλον το συνηθισα!!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Αντωνια καλως ηρθες, και να χαιρεσαι τον Αρη σου. Κατανοω το προβλημα με τους γονεις σου και πραγματικα δεν καταλαβαινω τον λογο..που αποφασισαν να δεχτουν την σκυλιτσα απο τον γειτονα...οχι τοσο για το οτι δεν μπαινει στο σπιτι μεσα αλλα για το δεσιμο εξω πιο πολυ! Ξερω οτι ειναι δυσκολο να τους πεισεις να αλλαξουν μυαλα και συνηθειες....αλλα θα σου πω το εξης (το οποιο αν τους το πεις ισως αρχισουν να ειναι πιο δεκτικοι στο να μπαινει μεσα το σκυλι) Οσο το σκυλι μενει και κοιμαται σε καποιο εξωτερικο χωρο....ειναι εκτεθιμενο σε σκνιπες..αρα μπορει να τσιμπηθει απο την λεγομενη φλεβοτομο σκνιπα και να παθει Λεϊσμανιωση (καλαζαρ) και πιστεψε με η θεραπεια και οι εξετασεις εχουν ενα "καποιο" κοστος, το οποιο θα γλυτωσεται αν το σκυλι κοιμαται μεσα στο σπιτι. Ενα αλλο θεμα ειναι οτι ωντας εξω μπορει να γαυγιζει και να ενοχλει καποιον γειτονα και αυτο μπορει να οδηγησει στο να σας φερουν την αστυνομια (κυριως για ωρες κοινης υσηχιας) αλλα ακομα και καποιος καοψυχος γειτονας να πεταξει φολα στο σκυλο. Καλο ειναι ο σκυλος εστω τα βραδια να ειναι μεσα στο σπιτι και οχι εξω! Οσο αφορα το δεσιμο...το θεωρω υπερβολικο ενα σκυλι να κανει τον κηπο γεματες τρυπες! Να την κανετε μεγαλες βολτες (τουλαχιστον 45-60λεπτα περπατημα) και να παιζετε μαζι της με κανα μπαλακι η με κανα κομπο ωστε να εκτονωνεται..και να μην εχει ανγκη να σκαψει...και ετσι θα μπορει να ειναι λυτη πλεον χωρις να κανει ζημιες! Ολα τα παραπανω στα λεω φιλικα...και οχι με υφος καρδιναλιου....εχω περασει κι εγω απο την θεση σου...και σιγα σιγα..τα φερα απο δω, τα πηγα απο κει....τωρα η σκυλιτσα μου εχει δικια της μαξιλαρα μεσα στο σπιτι ... δεν νοειται να δεθει για να μην παει και ξαπλωσει και κυληθει στον κηπο και γινει "μουργα"....απλα παει..οπου θελει!