Να σας συστηθουμε!

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
Γειά σας!! Μπορεί να έχουμε κάποιους μήνες που μπηκαμε στην παρέα σας αλλά δεν σας έχουμε ακόμα συστηθεί!! Αυτός είναι λοιπόν ο Άργος,2 χρονών πια (μεγαλώσαμε! ), ωστόσο έχουμε συμπεριφορά χαζοκούταβου!! :p Μένουμε Θεσσαλονίκη καθώς σπουδάζω στο Αριστοτέλειο αν και το αγαπημένο σπίτι του μικρού είναι μάλλον το πατρικό μου, οπου πηγαίνουμε κάθε 2 μηνες -το πολυ- , οπότε καταλαβαίνετε ο μικρός μας βγήκε ταξιδιάρης!!! Ο άργος λατρεύει το φαγητό, τις βόλτες , το παιχνίδι κυρίως με κουτάβια και αδυναμία μας ειναι τα πλαστικά μπουκάλια!!!! :rolleyes: Με τους ανθρώπους είμαστε λίγο επιφυλακτικοί , χαιρόμαστε να βλέπουμε κόσμο αλλά δεν θέλουμε να μας ακουμπάει όποιος και όποιος! :cool: Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω μπει στην παρέα σας και μαθαίνω καθημερινά τόσα πράγματα!!

Attachments

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
Είναι μοντέλος ο Αργος! Φώτο σε άμμο βλέπω... Βουτάει στη θάλασσα???
χαχαχαχ σε αυτην την στάση ηταν μεχρι να φυγουμε απο την παραλια! το νερό το σιχαίνεται και δυστυχως δεν εμπαινε με τιποτα!!! o_Oo_O αρκέστηκε στην ξαπλα και που και που περνουσαν οι σερβιτοροι και του προσθεταν παγακια στο νερο του!!! :p:p χαχαχαχαχαχ:D

• Like
Reactions: kosmaki

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
τι ξινισμενο ,ντιβατο πλασμα ειναι αυτο!!!!!σταρ του σινεμα το τυπακι?να τον χαιρεσαι!!!
χαχαχαχ ναι η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο ψωνακι! :p για να καταλαβεις, βλεπει καμερα και στηνεται μονος του! :D:D Ειδικά στην φωτο στην παραλια εχει παρει την πιο ξινή του μουρη σαν να μου λεει ''τι με εφερες εδω?! '' σ' ευχαριστω!!!! :D