Να συστηθούμε και εμείς....

mairy2828

Member
8 Μαϊου 2015
18
7
45
Καλημέρα σε όλα τα μέλη!! Παρακάτω είναι η Μάγκυ μου 9,5 μηνών πλέον. Στη 1η φώτο είναι 6,5, στη 2η 2,5 μηνων μόλις την πρωτοπήρα και στη 3η προχθές με το φιλαρακι της!!!
Το Forum το πετυχα τυχαία στο internet καθώς έψαχνα πληροφορίες για εκπαίδευση, το ξεκοκάλισα όλο που λένε και με βοήθησε να μάθω πολλά πράγματα για την συγκεκριμένη ράτσα και την εκπαίδευσή της!!!
10888462_10204635802308497_1723872252838018769_n.jpg 10421614_10204291096651071_5882332848685424339_n.jpg 10478805_10205643762964859_5995249810214122422_n.jpg

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλώς ήρθες!!!
Όμορφο το κορίτσι σου. Για πες λίγα πράγματα για την συμβίωση σας, πώς είναι? πώς κατέληξες σε αυτή τη φυλή? (γενικά δώσε συνεντευξη :LOL: )

mairy2828

Member
8 Μαϊου 2015
18
7
45
καλώς σας βρήκα! ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Η συμβίωση μαζί της είναι το κάτι άλλο!!! δεν έχω λόγια να το περιγράψω! Μέσα στο σπίτι είναι κυρία με όλη την έννοια της λέξεως!! προσέχει πάντα πως περπατάει, που θα καθήσει όλα! δεν έχει κάνει ποτέ ζημιά μέσα στο σπίτι! αντίθετα στην αυλή οταν ηταν μικρούλα πήγαινε όλο στο μπαχτσέ της μαμας! έμαθε όμως οτι το μόνο μέρος έξω στην αυλή που δεν πρέπει να πηγαίνει είναι ο μικρός μπαχτσές μας! Κατα καίρους είχαμε διάφορα σκυλάκια και πιο πολύ κυνηγόσκυλα του πατέρα μου. Όταν απεβιώσε ο πατέρας μου είχαμε ενα κουτσχααρ το ποιο ηταν 2 χρονών το 2001, τέλειο σκυλί και πολύ υπάκουο, απεβίωσε σε ηλικία 17 χρονών!! μέγιστο όριο ζωής δίνουν τα 14 χρόνια! όταν απεβίωσε η Λίζα μας ήμασταν πολύ χάλια η μητέρα μου η αδελφη μου και εγώ. Δεν θέλανε να πάρουμε άλλο σκυλάκι, αλλά εγω είχα ενα κενό! και πέρσυ αποφάσισα να πάρω σκύλο χωρις να τους το πω και φυσικά ήξερα οτι θα άλλαζε την ζωή μας! Η συγκεκριμένη ράτσα μου άρεσε πάντα και ήταν μέσα στα χαρακτηριστικά που ήθελα σε ένα σκυλι, πιστό, οχι πάρα πολύ δραστήριο (π.χ τζακ ρουσελ) να έχει χαρακτήρα και άλλα πολλά που αμα τα αναλύσω θα πρέπει να γράφω ώρες!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Κάτσε γιατί θα με μπερδέψεις είμαι και off σήμερα! Αλλά αν το 2001 ήταν 2 ετών, τότε για να φύγει στα 17 θα έπρεπε να πεθάνει του χρόνου, οχι πέρσι!

Τι στο καλό, της θεωρητικής είμαι, τόσο πολύ τα έμπλεξα?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Κάτσε γιατί θα με μπερδέψεις είμαι και off σήμερα! Αλλά αν το 2001 ήταν 2 ετών, τότε για να φύγει στα 17 θα έπρεπε να πεθάνει του χρόνου, οχι πέρσι!

Τι στο καλό, της θεωρητικής είμαι, τόσο πολύ τα έμπλεξα?
Κι εγώ που είμαι της "θετικής"... δεν βλέπω χαΐρι και προκοπή, επί του θέματος!!!;)

mairy2828

Member
8 Μαϊου 2015
18
7
45
Παιδιά έκανα λάθος δεν ήταν 2 χρονών το 2001 ήταν 5 ετων! εγω έκανα λάθος και πέθανε 16 ετων όχι 17!!!! συγνώμη τα μπέρδεψα! εγραφα και απο την δουλειά δεν θυμόμουν και καλα! ρωτησα την μητερα μου τωρα που είδα τα σχόλια και μου απάντησε!

mairy2828

Member
8 Μαϊου 2015
18
7
45
Lavernne όχι δυστυχώς δεν είναι απο εκτροφείο και είναι πονεμενη ιστορία για εμενα, γιατι όσο εγω μιλούσα με έναν εκτροφέα (τον οποίο τον ξέρετε όλοι να φανταστώ) απο Θεσσαλονική και εκείνο το διάστημα που τον πήρα δεν είχε γεννα, ο φίλος μου απαφάσισε "για μενα" να μου το πάρει δωρο! είναι ενα θέμα αυτο γιατί δεν έχω τίποτα στα χερια μου, ασε και που να είχα πλαστα θα ηταν και είμαι με τον φόβο τι μπορεί να μου παρουσιάσει στο μελλον!
αλλά όπως και να έχει το αγαπάω και οτι και να μου βγάλει θα το φροντίσω. Δόξα το θεο προς το παρον είναι υγιέστατη και οι προληπτικές εξετασεις για δυσπλασία βγηκανε παρα πολύ καλες. τωρα περιμενω να φτάσει 1,5 χρονων για να ξανακάνουμε.

Johnk τι εννοείς χαΐρι και προκοπή δεν βλέπεις?

• Like
Reactions: Lavernne

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Παιδιά έκανα λάθος δεν ήταν 2 χρονών το 2001 ήταν 5 ετων! εγω έκανα λάθος και πέθανε 16 ετων όχι 17!!!! συγνώμη τα μπέρδεψα! εγραφα και απο την δουλειά δεν θυμόμουν και καλα! ρωτησα την μητερα μου τωρα που είδα τα σχόλια και μου απάντησε!
Ε πάλι καλά που θυμάται η μητέρα σου και βγάλαμε άκρη! :p

mairy2828

Member
8 Μαϊου 2015
18
7
45
καλά εκείνη σίγουρα θα θυμόταν! εγω δεν φημίζομαι για την μνήμη μου!!! :)

17 ιουλίου 2012 τότε πέθανε μου είπε :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Καλά η μνήμη είναι και θέμα επαφής και πόσο εχεις εμπλακεί συναισθηματικά και στην καθημερινότητα με το σκυλι.

• Like
Reactions: Grifos

mairy2828

Member
8 Μαϊου 2015
18
7
45
Με το συγκεκριμένο σκυλί δεν είχα και πολύ επαφή σπουδές μετά ψάξιμο για δουλειά μόνο τα τελευταία 2-3 χρόνια την έβλεπα πιο πολύ και είχα ασχοληθεί και εγω όσο μπορουσα τοτε.
Ναι johnk τι ήθελα να μπω σε τόσο λεπτομέρειες αφου ξέρω οτι δεν το χω!

• Like
Reactions: johnk

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Τουλάχιστον εσύ είσαι ενήμερη για το σωστό τρόπο απόκτησης σκύλου... Να φανταστώ ενημερωσες και το φίλο σου μετά από αυτό, ετσι; ;):p
Να είναι γερή η κούκλα σου και να χαίρεστε η μια την άλλη!:)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
(Σαν να μη περασε μια μερα....!!!!)

Κουκλα η μαγκυ!
Να την αγαπας και να την προσεχεις!!
Να μεγαλωνετε μαζι και να εχετε υπεροχες και μοναδικες στιγμες!!!
Και να μην τη ζευγαρωσεις!

mairy2828

Member
8 Μαϊου 2015
18
7
45
Φυσικά και ήμουν ενήμερη το πως έπρεπε να αποκτησω το σκυλακι μου και όχι απο το ιντερνετ αλλά απο τον συχωρεμένο τον πατέρα μου! Η αλήθεια είναι οτι τον πήρα απο τα μουτρα το παιδί και είχαμε μαλωσει άσχημα, αλλά μετα λέω τωρα οτι έγινε εγινε είναι και κουκλάκι, αγαπησιάρα πολύ! μόνο καλά να είναι. Θα πάρω και δεύτερο, οχι ακομα για του χρόνουν λέω! αυτη την φορά αγοράκι! kasi δεν την ζευγαρωνω την κούκλα μου, στείρωση θα την κάνω φέτος να περάσει τον δεύτερο οίστρο και μετά. Μου είπε η κτηνιατρός μου οτι είναι καλύτερα ανάμεσα στο 2ο με 3ο οιστρο να γίνει η στείρωση, δεν το ήξερα νομιζα οτι μπορούσα και πρίν καν της έρθει περιοδος, αλλά μου είπε οτι δεν κάνει κανονικά όχι οτι δεν γίνετε!

• Like
Reactions: Lavernne

mairy2828

Member
8 Μαϊου 2015
18
7
45
Να σας πω οτι το επόμενο κουκλάκι μου δεν θα το πάρω απο Ελλάδα αλλά θα μου έρθει απο Αργεντινή! και αυτη την φορά λευκό πάλι θα πάρω!!! Τη Μαγκυ μου την εκπαίδευσα μόνη απο την ωρα που την πήρα στη βασική υπακοη μετα απο ώρες διαβασμα στο ιντερνετ! τωρα πήρα και δασκάλα για να μάθει παραπάνω πραγματακια. Πριν έρθει να την δει οταν έκλεινα το πρωτο ραντεβου με την εκπαιδευτρια μου λεει η κοπελα θα δουμε πρωτα τι εχεις κάνει μήπως δεν τα κανει σωστα και φυσικά να έβλεπε πόσο κοινονικοποιημένη την είχα! Ευτυχώς βγήκα και εγώ ασπροπρώσοπη και η μάγκυ μου καλη μαθητρία στο δημοτικό :) τωρα στο γυμνασιο τα μαθηματα που θα παρακολουθηση είναι το έλα χωρις λουρι, το μείνε χωρις λουρι και να μην τρώει απο παντού!! στη συνεχεια θα δουμε τι αλλο...

Last edited:

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Απο ποιον εκτροφεα της Αργεντινης θα το παρεις ; Δεν θα πληρωσεις παρα πολλα σε μεταφορα ;

Παρεμπιπτοντως στο δευτερο σου ποστ εγραψες πως αποφασισες να παρεις σκυλι χωρις να το πεις στην οικογενεια σου,ενω αργοτερα ειπες οτι σου το εκαναν δωρο χωρις να το ξερεις/θελεις...