Να συστηθούμε κι εμείς. Cane Corso (Pablo)

stak117

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
21
0
Καλησπέρα σε ολους τους φίλους

Μετα απο πολυ πολυ ψαξιμο, απειρες ωρες διαβασματος στο παρον φορουμ αλλα και αλλου αποφασισαμε με την οικογενεια μου να αποκτησουμε ενα σκυλακο.
Η αποκτηση κουταβιου της συγκεκριμενης φυλης ηταν ομοφωνη και απο τους τρεις μας για πολλους λόγους που δεν θα τους αναφερω προς το παρον για να μην πλατιασω
Καταληξαμε στο εκτροφειο FORZA DI RAZZA το οποιο επισκευτηκαμε καθως τυγχανει ο ιδιοκτητης να ειναι παιδικος φιλος της συζυγου μου.
Ειδαμε τις εγκαταστασεις και τα σκυλια, κι εντυπωσαιστηκαμε απο την εμφανιση και το ταπεραμεντο τους κυριως του ORLANDO I CORSI DELLA LEGENDA ο οποιος ειναι και πατερας του δικου μου.
Ψαχναμε για τον πιο ησυχο και σοβαρο( και ομορφο:)) σκυλακο της γεννας καθως εμεις το θελουμε για pet κσι δεν θελουμε να ειναι πολυ κυριαρχικός.Δωσαμε μεγαλη βαρυτητα στο να μην ειναι φοβικος καναμε το σταυρο μας και με την βοηθεια του εκτροφεα τον διαλεξαμε. Ειναι μαυρουλης με αχνες καφε ρίγες στα πόδια του.
Οι μερες δεν περνουσαν κι εμεις προετοιμαζόμασταν ομαδικως για το καινουριο μελος της οικογενειας μας.
Μολις εχθες λοιπον τον φεραμε στο σπίτι. Ο γιος μου πεταει από την χαρα του, λαμπει ολοκληρος( ενας λόγος που αναβαλαμε την απόκτηση σκυλου ηταν οτι περιμέναμε να μργαλωσει λίγο τωρα ειναι 10 ετων),
Ο κουταβος ειναι κουκλος με μια γλυκια μπουταλωσυνη ;) και δειχνει ηδη τα πρωτα σημαδια του ταπεραμεντου ενος σωστου μελους της φυλης.
Σοβαρος, αφοβος, χαδιαρης, ησυχος, επιδιωκοντας συνεχως σςματικη και οπτικη επαφη με εμας.
Πρωτη μερα λοιπον δεν εχω πολλα να γραψω απλα ηθελα να μοιραστω την χαρα μου με εσας (μερικους τους εχω διαβασει τοσο πολυ που τους νιωθω φιλους)
Το βραδυ εφαγε και πηγε στην κουβερτουλα του οπου σαπισε στον υπνο.
Τον έβγαλα τρεις φορες στο μπαλκόνι και εκανε την αναγκη του στη πανα, επαιξε με τα παιχνιδακια του και τωρα ξανακοιμαται βγαζοντας κατι περιερους ηχους:D

Φωτο αργοτερα οπως και το pedigree οταν το παρω στα χερια μου
Φιλια σε ολους και καλες γιορτες θα τα λεμε

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τον ονομασαμε PABLO

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Nα σας ζήσει ο Pablo!!
Όμορφη και αρμονική συμβίωση εύχομαι, και καλώς ήρθατε στο forum :)

Αναμένουμε φώτο :D

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
41
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Καλώς Ήρθατε!! Να χαίρεστε το μικρό Pablo και κουράγιο για την κουταβίσια περίοδο, αν και θα τα καταφέρετε μια χαρά, καθώς φαίνεστε πολύ πιο ενημερωμένοι από τους περισσότερους "καινούργιους" εδώ μέσα.. Αναμένουμε φωτογραφίες..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καλώς ήρθατε :)

Μπράβο σας για τις σωστές επιλογές.
Να τον χαίρεστε :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλώ ήρθατε και μπράβο σας που το ψάξατε!
Να χαίρεστε τον κούταβο για πολλά απροβλημάτιστα χρόνια :)

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Καλώς ορίσατε
Να τους χαίρεσαι και να τους βλέπεις πάντα να λάμπουν τους δυο σου λεβέντες .

stak117

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
21
0
παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας. φωτο αυριο γιατι ξεχασα την μηχανη στη δουλεια:mad:
Ως στιγμης παμε καλα
Ο μικρος κοιμαται μεσα στην καλαθουνα του και περναει και λιγη ωρα στην φωλια του στο μπαλκονι οπου ειναι πολυ ευτυχισμενος μετα παιχνιδια του και τον χωρο του.Ουτως η αλλως εχουμε σχεδιασει ο Pablo να περναει τις πρωινες ωρες στο μπαλκονι καθοσον θα λειπουμε στη δουλεια /σχολειο
Γενικα ειναι καθαρουλης και λερωνει μονο εξω στη πανα του ,τρεφεται κανονικα και αρχιζει να ξεψαρωνει.
Αρχισαμε τα πρωτα βηματα ΒΥ με λιχουδιες και βλεπουμε μικρη προοδο.Νωρις ειναι βεβαια..

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
41
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
καλό είναι να απομονώσετε ένα μέρος μέσα στο σπίτι όπως ένα μικρό δωμάτιο ή κάτι που σας βολεύει τέλος πάντων για όταν θα είναι μόνος του, παρά στο μαλκόνι.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.703
322
Lund, SE
Να χαίρεστε το γιο σας και τον κούταβο σας :)

Μιας και περιμένατε να μεγαλώσει λίγο ο πιτσιρικάς (που αν κρίνω απ' τις ανηψιές μου πρέπει να σάς έψησε το ψάρι στα χείλη μέχρι να αποφασίσετε να πάρετε σκύλο) ελπίζω και εύχομαι πως στα 10 του είναι μια πολύ καλή ηλικία να μάθει εκτός απ' την αξία της φιλίας κι αυτή της δέσμευσης και της υπευθυνότητας.

Περιμένω με κάποια αγωνία να ομολογήσω τις φωτογραφίες σας, δεν έχω δει ποτέ μου μωρό Κάνε :)

stak117

Member
26 Δεκεμβρίου 2011
21
0
Να χαίρεστε το γιο σας και τον κούταβο σας :)

Μιας και περιμένατε να μεγαλώσει λίγο ο πιτσιρικάς (που αν κρίνω απ' τις ανηψιές μου πρέπει να σάς έψησε το ψάρι στα χείλη μέχρι να αποφασίσετε να πάρετε σκύλο) ελπίζω και εύχομαι πως στα 10 του είναι μια πολύ καλή ηλικία να μάθει εκτός απ' την αξία της φιλίας κι αυτή της δέσμευσης και της υπευθυνότητας.

Περιμένω με κάποια αγωνία να ομολογήσω τις φωτογραφίες σας, δεν έχω δει ποτέ μου μωρό Κάνε :)
Εχεις απολυτο δικιο grifos. Κάνω προσπάθεια ωστε ο μικρος μου συμμετεχει σε όλη την διαδικασια της ανατροφής,ταισμα. παιχνιδι καθαριοτητα,ιεραρχία και προς το παρον ανταποκρίνεται παρα πολυ καλα