Να του δώσω ηρεμιστικό?

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Καλησπέρα παιδιά

Χρειάζομαι άμεσα μια απάντηση.Άυριο πρέπει οπωσδήποτε να βρεθώ στην Πάτρα για κάποιες ώρες.Για να πάω και να γυρίσω 4,και το λιγοτέρο 3 ώρες θα φάω εκεί,οπότε πάμε στις 7(το λιγότερο).Δεν μπορώ να αφήσω σε κάποιον τον μικρό κι επειδή δεν τον έχω ξανα αφήσει τόσες ώρες μόνο του σκέφτηκα να του δώσω ένα ηρεμιστικό,για να είναι ήρεμος και να κοιμάται.Του έχω δώσει ακόμη μια φορά calmivet σε 4ωρο ταξίδι.Ήταν 10 κιλά τότε κι ενώ ο κτηνίατρος μου είπε να του δώσω 2,δίνοντας του ένα ήταν ζαυλακωμένος όλη την ημέρα.Τώρα είναι 20 κιλά,και σκέφτομαι να του δώσω μισό η ένα.5μισι η ώρα ταξιδεύω.Οποιαδήποτε απάντηση θα είναι πολύτιμη.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
το πρόβλημα πιο είναι?
δεν μένει ο σκύλος μόνος του ποτέ?

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Γιατί να τον δώσεις ηρεμιστικό;
Απομώνοσε τον σε ένα δωμάτιο που δεν μπορεί να καταστρέψει και να φάει τίποτα (όπως καλώδια ή παπούτσια) και μια χαρά θα είναι αργά η γρήγορα πρέπει να μάθει να μένει μόνος του τόσες ώρες.
Ο δικός μου μένει μερικές φορές παραπάνω ώρες δεν έπαθε τίποτα.

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Μένει,αλλά ποτέ για τόσες πολλές ώρες,και επειδή θα είμαι 2 ώρες μακρυά έχω τρελό άγχος.Επίσης επειδή δεν έχω crate(βέβαια και να είχα δεν θα τον άφηνα τόσες πολλές ώρες) πέρα από τις ζημιές,φοβάμαι μην φάει κάτι ή πάθει κάτι.Είναι ικανός για όλα τόσες ώρες μόνος και χωρίς βόλτα.Βέβαια θα το πάω σερί και θα τον βγάλω για καμια ώρα πριν φύγω,αλλά still.. ανησυχώ.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Μένει,αλλά ποτέ για τόσες πολλές ώρες,και επειδή θα είμαι 2 ώρες μακρυά έχω τρελό άγχος.Επίσης επειδή δεν έχω crate(βέβαια και να είχα δεν θα τον άφηνα τόσες πολλές ώρες) πέρα από τις ζημιές,φοβάμαι μην φάει κάτι ή πάθει κάτι.Είναι ικανός για όλα τόσες ώρες μόνος και χωρίς βόλτα.Βέβαια θα το πάω σερί και θα τον βγάλω για καμια ώρα πριν φύγω,αλλά still.. ανησυχώ.
Αργά η γρήγορα θα πρέπει να μάθει το ηρεμιστικό δεν είναι λύση.
Καθάρισε το δωμάτιο καλά μάζεψε καλώδια άστον μέσα τα μασουλητίρια του νερό κτλ.. και μια χαρά θα είναι απλά αν θες ενημέρωσε και τους γείτονες αν θες σε περίπτωση που αρχίσει το γάβγισμα ο μικρός.
Ούτε εγώ έχω κλουβί στο δωμάτιο μένει μόνος τους.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
άδικα ανησυχείς όλοι τα αφήνουμε πολλές ώρες μόνα
εμείς κάποιες μέρες λυπούμε λόγο δουλειάς και 14 -15 ώρες
πρέπει να μάθει
κήπο δεν έχεις?
εκεί που θα πας τι θα κάνει το ζώο?
θα κοιμάται στο αμάξι?
το θεωρώ υπερβολικό να πάρει ηρεμιστικό για τόσο ασήμαντο λόγο
άσε που μπορεί να πέσει στα σκληρά μετά :p

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Έχεται δίκιο,κι εγώ δεν θέλω να του δώσω. :/ Είμαι φοιτήτρια και δεν οδηγώ.Πρέπει να προσκομίσω κάποια δικαιολογητικά για το επίδομα ενοικίου και αύριο είναι η τελευταία ημέρα.Το τρέναρα όσο μπορώ αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος απ'το να πάω.Θα πάω με κτελ και είναι αδύνατο να τον πάρω μαζί μου.
Μένει μόνος του αλλά ποτέ για τόσες πολλές ώρες,και επειδή θα είμαι 2 ώρες μακρυά έχω τρελό άγχος..Είναι ικανός για όλα τόσες ώρες μόνος και χωρίς βόλτα.Βέβαια θα το πάω σερί και θα τον βγάλω για καμια ώρα πριν φύγω,αλλά still.. ανησυχώ.Δεν έχει πρόσβαση σε καλώδια και το ρεύμα θα το κλείσω.Απλά..αν δεν εκτονωθεί σωστά το σπίτι το διαλύει και δεν ξέρω πόσο επικύνδυνη θα είναι γι'αυτόν η ζημιά που θα κάνει. :/

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
bouboul απο οτι καταλαβα θα φυγει για Πατρα και ο σκυλος θα μεινει Αθηνα.
Πληροφοριακα θα κανεις πανω απο 2 ωρες για να πας. Συγκριτικα με το περυσι το καλοκαιρι που ειχα κανει την διαδρομη φετος εχει πιο πολλα κολονακια και σηματακια και διαφορα αναμεσα στις 2 λωριδες που σε σου αφηνει και πολλα περιθωρια για προσπερασεις. Αν εχεις και μπροστα σου κανα λεωφορειο ή φορτηγο κλαφτα.
Στην θεση σου δεν θα εδινα χαπια στον σκυλο. Απλα θα ενημερωνα καποιον δικο μου να εχει το νου του σε περιπτωση που κανω περισσοτερες ωρες απο οσο υπολογιζα.

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Στην χειρότερη να σου φάει κανενα έπιπλο ή κανένα τοίχο.
Τα έχει κάνει το καμάρι μου όταν ήταν μικρό.
Μάζεψε ότι χαζό μπορεί να φάει και άστον, σακούλες καμία βαλίτσα κτλ...

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Συγνώμη έγραψα και στα δύο τα ίδια πάνω κάτω ;) . Έχω πολύ άγχος.Πρόβλημά μου βέβαια,τι μου φταίει να τον χαπακώσω?Απλά ενδεικτικά μια φορά που τον άφησα βρήκα από κακά στο χαλί,λαπτοπ στο πάτωμα και την οθόνη της τηλεόρασης στην άκρη του γραφείου.Καταλαβαίνω πως δεν είναι λύση και πανάκεια το ηρεμιστικό και ότι ίσως ξαναχρειαστεί να λείψω στο μέλλον έτσι..Οπότε ας κάνω την αρχή αύριο..Να σας πω..Ούτε μισο..??pfff

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
bouboul απο οτι καταλαβα θα φυγει για Πατρα και ο σκυλος θα μεινει Αθηνα.
Πληροφοριακα θα κανεις πανω απο 2 ωρες για να πας. Συγκριτικα με το περυσι το καλοκαιρι που ειχα κανει την διαδρομη φετος εχει πιο πολλα κολονακια και σηματακια και διαφορα αναμεσα στις 2 λωριδες που σε σου αφηνει και πολλα περιθωρια για προσπερασεις. Αν εχεις και μπροστα σου κανα λεωφορειο ή φορτηγο κλαφτα.
Στην θεση σου δεν θα εδινα χαπια στον σκυλο. Απλα θα ενημερωνα καποιον δικο μου να εχει το νου του σε περιπτωση που κανω περισσοτερες ωρες απο οσο υπολογιζα.
Όχι δεν είμαι Αθήνα.Στον Πύργο βρίσκομαι όπου σπουδάζω.Είναι 90 χιλιόμετρα η Πάτρα αλλά το κτελ κάνει 2ωρο.Δεν έχω κανέναν να τον αφήσω γιατί και οι συμφοιτητές μου θα βρίσκονται κι αυτοί για τον ίδιο λόγο εκεί :/

Jesuss

Well-Known Member
30 Νοεμβρίου 2012
180
1
33
Athens
www.facebook.com
Στην χειρότερη να σου φάει κανενα έπιπλο ή κανένα τοίχο.
Τα έχει κάνει το καμάρι μου όταν ήταν μικρό.
Μάζεψε ότι χαζό μπορεί να φάει και άστον, σακούλες καμία βαλίτσα κτλ...
Ενδεικτικά αυτήν την εβδομάδα που τον άφησα ένα 3ωρο,όταν γύρισα βρήκα το laptop στο πάτωμα και η τηλεόραση κόντεψε να έχει την ίδια μοίρα..Ήταν στην άκρη του γραφείου.Και αν δείτε την διαμόρφωση του σπιτιού θα πιστεύατε ότι είχαν μπει διαρήκτες γιατί είνα αδύνατο(ή τουλάχιστον έτσι πίστευα) να το καταφέρει αυτό!!

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Για την συγκεκριμενη στιγμη ειναι αργα,αλλα εφ'οσον εχεις τετοια θεματα οταν φευγεις,πρεπει καποια στιγμη να σκεφτεις πολυ σοβαρα το κρε'ι'τ.Τα χαπια δεν ειναι λυση.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Αν το σπιτι δεν ειναι γκαρσονιερα δλδ ενας ενιαιος χωρος κανε μια μινι μετακομιση πριν φυγεις. Βαλε λαπτοπ, τηλεορασεις, χαλι, βιβλια οτι μπορει δλδ να πειραξει στο υπνοδωματιο κλειστο και κλειδωσε το. Το πολυ πολυ να βρεις κακα, τσισα στο σπιτι αλλα θα ειναι πολυ πιο ευκολο να καθαρισεις ενα γυμνο δωματιο και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο οτι δεν προκειται να μασουλισει τιποτα που θα τον πειραξει.

Εννοειται του αφηνεις παιχνιδια και μασουλητηρια. Ακομα καλυτερα κρυψε μερικες λιχουδιες εδω και εκει να εχει να ασχολειται. Α! και αν τον ταιζεις το πρωι καλυτερα να παραληψεις το πρωινο γευμα για να εχεις λιγοτερες πιθανοτητες εξαγωγων.

Εκτος απο crate που οντως το χρειαζεσαι αφου μασουλαει τα παντα, καλο ειναι να αρχιζεις να τον εκπαιδευεις σταδιακα να μενει μονος του ολο και περισσοτερες ωρες.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
απο αυτα που ακουω καλυτερα να τον πας τρεις βολτες πριν φυγεις... και απομονωση στο δωματιο με την φθηνοτερη σε κοστος αλλαγης πορτα ==))

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Παιδιά Crate για 8ώρο+;;; Οκ για 3-4 ώρες αλλά για 8 και βάλε είναι πολλές νομίζω

golden boy

Well-Known Member
12 Σεπτεμβρίου 2010
805
93
Hell
Φυσικα και δεν θα αφηνει τον σκυλο στο crate τοσες ωρες, καθε μερα!
Θα πρεπει να μαθει να καθεται κανα-δυο ωριτσες,αλλα οταν θα τυχει παλι να χρειαστει περισσοτερες,να μην εχει προβλημα.Δεν θα παθει κατι αν μεινει μια φορα στο τοσο αρκετες ωρες μεσα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Είναι προτιμότερο απ'το να του συμβεί κάτι. Μια χαρά αντέχουν, αν χρειαστεί.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3